Doodgeschoten ex-politieman kwam van de bank met groot geldbedrag

21
Doodgeschoten ex-politieman kwam van de bank met groot geldbedrag

De man die vanmorgen bij een beroving in een barbershop werd doodgeschoten, is de ex-politieman Manodjkoemar Mohan (foto). De redactie van Waterkant.Net verneemt dat de 50-jarige Mohan werkzaam was als hoofd security in de goudsector. Hij zou die ochtend een grote som geld bij zich hebben gehad nadat hij van de bank kwam. Het kan niet anders dan dat de daders hem gevolgd hebben.

Hij liet het geld in de auto achter en stapte de barbershop binnen. Niet lang daarna stormden twee rovers de zaak binnen en vroegen hem meerdere keren naar zijn autosleutel. Het slachtoffer weigerde die af te staan en worstelde met de rovers. Daarbij zou er enkele keren geschoten zijn op de ex-politieman.

De redactie verneemt dat hij zwaar gewond raakte en ter plekke het leven liet, als gevolg van zijn verwondingen. Het bleek dat het slachtoffer in zijn buikstreek was geraakt meldt ook het Korps Politie Suriname. De daders zijn nog op de vlucht.

Het ontzielde lichaam van de overledene is na afstemming met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. De zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten van het Korps Politie Suriname.

- Advertentie -

21 REACTIES

 1. Wat moet je met deze criminelen als je ze in het zicht hebt?
  Ik denk dat het enige wat gedaan moet worden is zorgen dat zij niet voor de rechtbank verschijnen.


  Maak melding

 2. Je laat de politie dienst om als hoofd beveiliger te werken.
  Je moet naar de barber en gaat eerst naar de bank om groot geldsbedrag te halen.
  Wie zijn de mensen die weet hadden van het geld?? Waar zou het geld voor gebruikt worden??
  De rovers hadden een ruit stuk kunnen slaan en auto was open. Dit zaakje stinkt.
  Lijkt een smerige uit de hand gelopen business. Was er niemand meer in de shop?? Ja want iemand heeft gebeld


  Maak melding

 3. Sari tori.. Structureel probleem… Zwakke surinaamse banken… Ongewapende security man loopt met veel contanten… Geld om gouddelvers te betalen…. . Hoge ambtenaren uit de financiële wereld investeren in dure auto’s.. Maar een ding staat voorop…er is geen veilig suriname..Iedereen kan slachtoffer worden.. Eerst wordt misschien de dader/s gevonden en later de tipgever..


  Maak melding

 4. @Wendy,

  Je kan beter je benen open trekken dan je bek. Want je lult weer onzin. Jammer dat ik het zo moet uitdrukken maar het is weer een soort geweest die liever steelt dan werkt


  Maak melding

 5. Letterlijk bloedgeld. Als je van dat geld eten gaat kopen weet je wat voor vloek je over je afroept.

  Die onordening goudsector rammelt aan elke kant.


  Maak melding

 6. This is simple: your life is more precious than money. He should have given them the keys to his car and live another day to be with his family. He should have known that as a former police officer…


  Maak melding

 7. Groot som geld achterlaten in de auto en je in een barbershop begeven…..is ook vragen om problemen lijkt mij. Als ex politie man zou jij ook beter moeten weten. Maar goed…..dat geeft ook niemand het recht jou te beroven. 1 en al triest.


  Maak melding

 8. Dit fenomeen komt de laatste tijd veel voor. Hoe komt het dat deze rovers op de hoogte zijn dat juist specifiek die persoon grote sommen geld heeft gelicht??? Er is zeer zeker een mol werkzaam bi de bank die dit door geeft. Naam, adres, merk auto, hoe de persoon eruit ziet en wat voor soort kleding en schoeisel hij/zij op dat moment aan heeft. Dit is zeker geen toeval.Camera’s bij de banken plaatsen en eigen personeel doorlichten. Er zit een grote criminele lek die zelf bij de bank werkzaam is. In zeer korte tijd dat weer zo iets heeft plaats gevonden. Zet je wel aan het denken.

  R.I.P
  Familie sterkte met dit groot verlies


  Maak melding

 9. Is opvallend hoe stil onze DIVA minister van Juspol is. Er komt geen enkele statement over de criminaliteit en al helemaal geen enkele actie.


  Maak melding

 10. @Wendy,
  Je slijt je dagen zeker door aan de Watermolenstraat? Ik zal me niet verlagen als jij om over te gaan tot je moeder, want met die vrouw heb ik medelijden dat zij een hoer als jou heeft groot gebracht.


  Maak melding

 11. Moderator slapen jullie, kijk naar de taal wat gebruikt. Stelletje klootzakken. Oh ja het zijn zeker de nakomelingen van de slaven die dit gedaan hebben. Ik ben benieuwd.


  Maak melding

 12. De blindgangers van de NDP hebben geen boodschap aan dit soort misdrijven. Jammer dat Suriname verworden is tot een roversbende onder leiding van een moordenaar en drugsdealer.
  Het is nu tijd om het roer om te gooien. Dit kan om op 25 mei 2020 massaal op een andere partij te stemmen.


  Maak melding

 13. Welke rover is gepakt a d Bronwsweg. Ranjeevkoemar. Maar het zijn de boslandcreolen en creolen die roven. Jullie soort werken hard.
  Wel deze zijn de tipgevers en hebben afzet.
  Pas nog een van jullie langs de weg in een goot doodgevonden. Wie gangster wilt spelen gaat als gangster dood.
  Onder de hindustanen zitten genoeg criminelen.
  Jullie worden door jullie eigen maatjes neergeknalt
  En wie wilt kletsen over mij doet maar. Achter mobiel heb je ballen.


  Maak melding

 14. Ik zou de bewakers doorlichten. Ze staan ook te dichtbij de mensen die aan de kassa staan. De bankfilialen zijn ook verkeerd gebouwd. Ruimte voor klantzaken is veels te klein en iedereen kan meekijken met je transactie. Er is geen privacy.


  Maak melding

 15. Deze ex-politie man is op een zeer wreedadige manier uit het leven gerukt. Zijn vrouw en kinderen zullen het nu zonder hem moeten doen. De familie is ontroostbaar. Ik wens hen nogmaals heel veel sterkte. Het zal niet makkelijk voor hun zijn. Wie deze rioolratten ook moge zijn. Gewoon doodschieten en op de brandstapel gooien.
  Deze hardwerkende man had niet verwacht dat dit hem zou overkomen. Laten wij met z’n allen hierbij stilstaan dat vanaf Bouta de kleuter en moordenaar de waardelooste president van ons land is, de criminaliteit, roven en moorden vreselijk is toegenomen.
  Tijdens de regeer periode van de vorige presidenten kwam dit zoals het nu gaande is nooit voor. Wanneer je kiest voor een moordenaar die bloed aan zijn handen heeft krijg je dit soort toestanden in een land. Bouta loopt op een podium op het onafhankelijkheidsplein te schreeuwen dat het bij hem om 15 moorden gaat en de andere moorden in de binnenlanden heeft hij niet gepleegd. Wat een schaamteloze vertoning. Hij en Brunswijk en militaire consorten hebben al deze moorden op hun naam staan. Bouta schreeuwt dat Holland hier achter zit. Bouta wat ben jij toch een dwaze randdebiel. Narcist die steeds met zijn vingers naar Holland loopt te wijzen. Bouta jij bent een moordenaar en niet de blanken hebben de 15 moorden gepleegd. Loser.
  Schandelijke vertoning met je ndp sekte.


  Maak melding

 16. ik lees uit het bovenstaande heel veel onzin.
  Arme man, zal het een broer of vader van je zijn die vermoordt is ? laten wij niemand de schuld geven en is een kwestie van op wie er gestemd zal worden op 25 mei, veel moorden, berovingen, verkrachting, verduistering, oplichting en noem maar op. niemand van de regering die dit aanpakt, Suriname is nu op kaart gebracht voor drug en over de hele wereld praat men over onze president, ach ja, en zo kunnen wij door gaan.
  er komt geen oplossing en die zal ook niet komen, zolang Bouta aan de macht is. Niemand kan bouta wat doen en hij gaat de verkiezing weer winnen, check 25 mei.
  Ik hoop het niet, want er is olie gevonden om de familie van bouterse te onderhouden. Wij worden de slachtoffers van Su ” arme toekomstloze burgers, vooral uitzicht loze jongeren die gaan eronder lijden, ach ja we zullen het meemaken op 25 mei, stem op hoop en vrede en geen armoede, jongeren denkenjullie goed na. Denk aan je toekomst en niet voor de toneelspelers an ndp of wie dan ook.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.