Vrouw geeft drugsdealende partner aan nadat zij zuigvlekken in zijn hals ontdekte

13
Vrouw geeft drugsdealende partner aan nadat zij zuigvlekken in zijn hals ontdekte

Opmerkelijk verhaal uit Suriname. Een Surinaamse vrouw heeft begin deze maand haar partner, die drugs gebruikt en verkoopt, aangegeven bij de politie. Dit nadat de vrouw zuigvlekken in zijn halsstreek ontdekte en hierover ruzie kreeg met de man, meldt het Korps Politie Suriname.

Deze verdachte kreeg op die bewuste dag ruzie met zijn partner, aangezien zij zuigvlekken in zijn halsstreek ontdekte. De vrouw verliet boos het huis met de mededeling dat zij de man, de 25-jarige Giovanny A., bij de politie zou aangeven. Giovanny ging de vrouw achterna om haar te beletten dat te doen.

Op het voorterrein van het politiebureau hield hij haar tegen om niet in het bureau te gaan, aangezien hij bang was om aangehouden te worden. Op een bepaald moment merkten de politieambtenaren die zich in de politiewacht bevonden op dat een man en een vrouw op het voorterrein van het politiebureau ruzie aan het maken waren. De vrouw die stevig aan haar arm was vastgegrepen, schreeuwde om hulp en dat zij naar het politiebureau wilde gaan.

Een politieman liep naar het tweetal toe om hulp te verlenen. De man weigerde om de vrouw haar hand los te maken. Ondanks Giovanny meermalen gesommeerd werd de vrouw los te laten, gaf hij geen gevolg hieraan. De politieman was genoodzaakt hem bij zijn arm vast te pakken. De man verzette zich hevig en met versterking van de overige politieambtenaren van de wacht, gelukte het om Giovanny aan te houden, waarna de vrouw uit zijn greep kon worden bevrijd.

De man stribbelde tegen toen hij in de politiewacht werd overgebracht. Daarbij viel een plastiekzakje met marihuana alsook een zakje met enkele xtc tabletten uit zijn broekzak. De verdachte ging zodanig tekeer, dat hij een shutterglas van het bureau vernielde, aldus de politie.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is Giovanny ter zake Overtreding Wet Verdovende Middelen, Openlijke geweldpleging, weerspannigheid, het negeren van ambtelijk bevel en vernieling aangehouden en in verzekering gesteld.

Bij de voorgeleiding heeft Giovanny verklaard dat hij de geüniformeerde politieambtenaren als rovers zag en zich daardoor heeft verzet.


13 REACTIES

 1. Die Giovanny is echt heel dapper en slim… Op het voorterrein van het politie bureau agenten aanzien voor rovers. Kande a mang ben hei no ka. Die sukru en die andere rommels maken die boys agressief en laten ze hallucineren.


  Maak melding

 2. A LIBI MUSU LIBI ZOALS DE AANHANGERS VAN DE NATIONALE DEVALUATIE PARTIJ HET ZO MOOI ZEGGEN.

  KOERS MOET 1OP 20 WORDEN DANG MI WAN SJIE DENG KUMAKOISIS DENG FESI

  UNU O GO PINA MORO A NANGA MORO

  UNU SA GO ROOF


  Maak melding

 3. Hij zag een ieder aan voor rover. Opsluiten deze stinkende dealer. Had zij hem niet eerder kunnen aangeven? Ze wachtte eerst om een zuigzoen te ontdekken en dan pas actie te ondernemen. Vaak vallen de meest ongeschoolde vrouwen op zulke gasten. Niets nutten.


  Maak melding

 4. En nu begrijp ik heel helder waarom er een massa menigte waren die zogenaamd Bouterse ondersteunen voor de krijgsraad. Dus Gio was een van hunne . Drugs- & criminaliteit beleid worden verdedigd en beschermd met hand en tand door de regering Bouterse .
  Maar xtc is toch een Nederlandse product !


  Maak melding

 5. Gelukkig dat wij iemand als Julian With in ons midden hebben om met wetenschappelijke onderbouwing duidelijk aan te geven dat domme mensen weldegelijk bestaan. Uit zijn analyse valt op te merken dat de gehele NDP aanhang uit dit soort figuren bestaat. Daarom een oproep aan alle andere Surinamers om op 25 mei a’s deze groep volledig te elimineren door massaal op een andere partij te stemmen.


  Maak melding

 6. Hoezo hypocriet????Deze vrouw was op de hoogte van de activiteiten van haar vriend. Nooit aangegeven. Nu de situatie een kookpunt heeft bereikt en de maat vol is voor haar, door een zuigzoen, die niet door haar was achtergelaten gaat ze wraak nemen en haar vriend aangeven? Tsa , dan zal t escaleren , zoals nu . Wat een zuigzoen al niet kan doen…………….


  Maak melding

 7. Mannen denken vaak de jaloezie van vrienden richt mij ten gronde en niet de haat van een vrouw. Maar dit keer ging gaat de vlieger niet op. Het is de dodelijke jaloezie en de haat van een vrouw die hem totaal hebben vernietigd.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.