Personeel Chotelal ondersteunt Bouterse woensdag massaal naar Krijgsraad

70
bouterse-ondersteuning

Het personeel van firma B.Chotelal zal president Desi Bouterse woensdag 22 januari massaal ondersteunen wanneer hij als hoofdverdachte van de decembermoorden moet verschijnen voor de Krijgsraad. Het bedrijf is op die dag speciaal daarvoor gesloten.

Woensdag zal het verzet tegen zijn veroordeling tot 20 jaar celstraf worden behandeld die door zijn raadsman Irvin Kanhai is aangetekend. Het staatshoofd is in november door de Krijgsraad onverwachts veroordeeld tot 20 jaar celstraf als hoofdverdachte in de zaak van de decembermoorden.

NDP-parlementariër Silvana Afonsoewa heeft op 10 januari in NDP partij centrum Ocer flink uitgehaald naar de oppositie en de Krijgsraad. Tijdens een druk bezochte kadermeeting gaf ze aan dat 2020 het jaar is van de NDP. “2020 is ons jaar NDP’ers. Oppositie noch krijgsraad zal de show stoppen. No wan p’tjing jap japi, no wang p’tjing kes kesi e kong tap a show”, riep ze tot grote hilariteit van de aanwezigen.

Afonsoewa reageerde hiermee op de woorden van de Surinaamse president Bouterse, die aangaf dat hij zich op 22 januari 2020 zal melden bij de Krijgsraad. De parlementariër gaf aan dat de president niet alleen gaat en riep de aanwezige NDP’ers op om Bouterse massaal te ondersteunen, door elk 5 mensen mee te nemen. “President u gaat niet, wij gaan!” zei ze tegen Bouterse.

- Advertentie -

70 REACTIES

 1. Al komen ze met duizenden dit zal geen enkele indruk maken op de krijgsraad.En als ze zich misdragen maken ze zichzelf en DB wereldwijd onsterfelijk belachelijk.


  Maak melding

 2. … Beste verstandige Surinamers,

  Bouta-lovers gaan onrust uitlokken !

  Wees op je hoede ! Hou de eer aan jezelf.

  Laat de NDP geen rede krijgen om de noodtoestand uit te roepen of zogenaamd artikel 148 te misbruiken.

  Geweldloosheid is een basisprincipe van elke grote revolutionair.

  Justitia Pitas Fides !

  Krakti ! …


  Maak melding

 3. Ik verwacht dat Tjode …lal … na 25 Mei … zijn personeel vrijaf zal geven om de NDP-bandieten{w.o. baas Tjode-lal } naar Santo Boma te begeleiden. Trafas’ no de !!!!!!!!!


  Maak melding

 4. Surinamers doe jullie je ogen open en gebruik je verstand, CHOTELALL is een drugscrimineel. Tuurlijk gaat hij al zijn Personeel mobiliseren voor eigen belang. Vroeger was Radja Oediet de grootste sponsor van NDP, die zit vast in Nederland en nu heeft CHOTELALL het over. Uit NDP koker komt alleen drugsdealer en Fraudeurs


  Maak melding

 5. Ik moet denken aan het personeel van Combemarkt toen die ook op straat ging om de NATIONALE DEVALUATIE PARTIJ te ondersteunen.

  Combemarkt is door de NATIONALE DEVALUATIE PARTIJ afgeserveerd met als ik het goed begrepen heb een SCHULD van enkele miljoenen voor geleverde goederen.

  Hetzelfde gaat ook met DJOTELALL gebeuren.

  Als ze jou niet meer nodig hebben, word je als toiletpapier gebruikt door deze partij.

  DIT IS HUN WERKWIJZE.

  DE NATIONALE DEVALUATIE PARTIJ NO HABIE BUNG. DENG E GEBRUIK SMA.


  Maak melding

 6. Het proces tegen de pikin ingi boi heeft 12 jaren geduurd.Dan kan het vonnis niet onverwachts komen.De Suri journalisten moeten zich eens gaan scholen.Na het laatste woord van de verdachte heeft de rechter het recht om uitspraak te doen wanneer het wil.

  Beste Chotelal werknemers.Verbrand de bruggen achter jullie niet voor een manipulerend oude moordenaar.Het kan jullie duur komen te staan vooral dat jullie niets gaan kunnen bewerkstelligen als de oude man er niet is.Chotelal vervalt dan weer tot zijn kleine broodbakkerij.


  Maak melding

 7. Opa Bouterse hoop dat hij nog vrij komt op woensdag .

  De rechters zijn niet gek ,de vonnis komt na de verkiezing mei 2020 .

  Hij wel nog graag met de verkiezing mee doen ,maar de vonnis is al uitgesproken .

  Bo Bo Bouterse je kan alleen in hoger beroep gaan .


  Maak melding

 8. De Toneel groep van NDP word opgeroepen om aanwezig te zijn in Ocer ,Kernkamp weg
  voormalig dierentuin van de kolonisten verzamelpunt voor werklozen .


  Maak melding

 9. Een zittende president wil men veroordelen tijdens zijn ambtsperiode. Men moet dan ook niet versteld van staan als kiezers hem massaal steun komen betuigen. What is wrong with that………?


  Maak melding

 10. @RobG
  Niet de president maar de persoon D.D Bouterse beste RobG. Er bestaat een verschil tussen het ambt en de veroordeelde die het ambt vervuld.
  Hij gaat de rechtszaal in als de natuurlijke persoon Bouterse. De rechter(s) zullen hem ook als D.D Bouterse aanspreken.
  De persoon Bouterse heeft zo weinig respect voor het ambt van President dat hij het risico neemt dat over verhitte aanhangers, net als Afonsoewa, zich als apen gaan gedragen en hem wereldwijd belachelijk maken.

  De oogst van 21.01 zal zijn een banaal verhaal over de misstanden bij de CBvS
  de oogst van 22.01 zal zijn een enorme frustratie voor de deuren van de rechtbank. Zeker als de body guards zonder wapens naar binnen moeten.


  Maak melding

 11. Maakt totaal geen indruk, welke paarse rat of hoeveelheid paarse ratten deze veroordeelde moordenaar zullen bergelijden, het uiteindelijke vonnis zal woensdag door de krijgsraad worden uitgeroepen, en niet door een stelletje ongeschoolde paarse imbecielen.


  Maak melding

 12. Bo Bo Bouterse gaat nu pas vrijheid zoeken na 38 jaren.

  De man die de Hoofburo van politie in brand heeft gestoken .

  Bouterse je ben te laat gekomen jou vonnis komt na de verkiezing .

  Misikaka en Aboel hebben Bouterse al Amnestie gegeven zeggen deze geleerden .


  Maak melding

 13. Die groep die mee gaat is zeker groter dan die grapjassen die hun Surinaams volkslied niet eens kennen.
  De oude NF gasten sturen hun mensen om te gaan filmen.
  Chottelal heeft zijn geld gemaakt tijdens NF. caricom gebouw verdiende maandelijks $10.000


  Maak melding

 14. Een misdadiger gaan wij van NF niet filmen, de schurk komt toch op internet lekker populair doen maar met een vonnis ga je slapen

  De Groeten

  Van

  D D Bouterse de lieger van 74 jaar


  Maak melding

 15. Zodra de VHP deze criminele regering heeft weggehaald moeten ze de Cambio’s het zwijgen opleggen. Te bizar voor woorden dat op de dag van vandaag niemand weet hoe Chotelall aan zijn deviezen komt.


  Maak melding

 16. @jojo, u kijkt het vanuit een bepaalde invalshoek en dat is uw volste recht. Maar de uitspraak van Afonsoewa is figuurlijk bedoeld. Ik vertaal het op mijn manier. Zij gaf aan dat geen enkele grappenmaker hen kan tegenhouden om de president te vergezellen naar de rechtbank. Alleen maken u en de uwen fabriceren een heel ander verhaal van. Het is ook mogelijk dat er provocateurs van de oppositie erop uit zijn om rellen te veroorzaken met de aanhang van de president. .Ja, dan heft men natuurlijk voldoende stof om de NDP wederom te beschuldigen. Zo werkt het eenmaal in de praktijk.


  Maak melding

 17. @RobG, mevrouw Afonsoewa heeft zichzelf een brevet van ongeschikteheid opgespeld.
  Een beetje fatsoenlijk partij had afscheid genomen van dit mens. Laat weer eens zien waarvoor de NDP staat. Idd de NDP staat weer eens voor joker.


  Maak melding

 18. Handel dat zaakje af in Santo Boma. Kan deze schurk daar meteen blijven.
  Ondanks zijn grote bek is hij volslagen kansloos.
  De financiële wereld kijkt mee en bij manipulatie van het proces is het over met dat corrupte, criminele narcoland.


  Maak melding

 19. Fatsoen!Dat is iets dat de NDP niet kent.Als die Geerling-Simons een beetje fatsoen in d’r… had,had ze ook naar de oppositie geluisterd toen Randjietsing vertelde waarom de ingi boi geen president kon worden.Maar de microfoon werd uitgemaakt.
  Uit eindelijk werd Mbagbo uit zijn hol geschoten door de Fransen toen hij weigerde de presidentsstoel te verlaten ondanks een verloren verkiezing.Dat was in Afrika.
  En nu heeft de pikin ingi boi van Sur.een klein Afrika gemaakt.In een beetje fatsoenlijk land zou zo iemand nooit president worden.Niet uit zichzelf en niet dat het volk zou willen.


  Maak melding

 20. @Para Expres: Kijk, daar ga je weer…de dief die houdt de dief roept. Ik kan je bij voorbaat vertellen dat het plannetje dat jullie aan het bekokstoven zijn totaal geen indruk maakt en als jullie zo machtsdronken zijn dat je toch wat gaat forceren zijn de gevolgen helemaal voor jullie en jullie baasjes. Het is niet te geloven, hoe ver jullie bereid zijn te gaan!! Als je niet in Su kunt leven zonder aan de macht te zijn, dan donder je toch op! Ga maar naar je facilitator Nederland of anders naar Guyana, want daar zijn jullie ook al bezig nu er olie gewonnen wordt. Die hebzucht van jullie is gewoon niet te vatten!!


  Maak melding

 21. @Jacobus: Weer zo een slap lulverhaal. Jullie zijn zulke slechte verliezers! Ik nodig je uit te kijken naar de regering en de DNAleden van de coalitie, als je dan nog niet snapt wie hem daar heeft gezet, ie er voor jou echt geen hulp meer, dan zijn je lever en je hersenen onherstelbaar beschadigd door de Daru!


  Maak melding

 22. @Luciën

  Kan je zeggen dat de jongere leden van de coalitie nog hun verstand kiezen moeten krijgen.Voorlopig stellen ze niets voor.Een lieg voorbeeld is die Adboel.En dan Hooghart.Heb schouder aan schouder met hem geprotesteerd om Bosje te verjagen.En die waardeloze vent is gewoon in schoot van de ingi noi gesprongen.Walgelijk.


  Maak melding

 23. Choteka met zijn oplichters bende. Choteka en Bouta zijn grote vrienden vandaar dat Choteka dollars goedkoop verkoopt aan de kleine man. Wat een armoede en ellende roepen deze mensen over ons ongeschoold volk heen.Afonsoewa kleine hoertje van Bouta zegt ik laat mij niet gebruiken en misbruiken. Zij heeft niet door dat zij al jaren een gebruiksvoorwerp is van de hele ndp.
  Wat een grote afgang. Je krijgt plaatsvervangende schaamte voor dit soort hersenloze gasten. Deze hele ndp sekte is een nagel aan de doodkist van de rest van het geschoolde volk die niets met de ndp te maken willen hebben.

  Sarie Torie.


  Maak melding

 24. Ik denk dat niet een ieder dat snapt.Al had een ieder op Bouterse gestemd.Voor moord je voor de rechter verschijnen.Niet omdat je mensen achter je hebt staan mag je moorden.Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaald hem wel.


  Maak melding

 25. Als die Oranje REDIEMOESOES de kleur PAARS zien,raken jullie altíjd. In PANIEK aangebrande PANNENKOEKEN.bij elkaar ! Jullie likken de hielen van de witte man uit NARCO STAAT #1 VAN DE WERELD.


  Maak melding

 26. Gewoon opsluiten deze gevaarlijke gek.
  Achter de tralies en de sleutel versmelten.
  Deze onzin kost alleen maar tijd, geld en zinloze energie.
  Wegwezen met deze schurk !!!!!


  Maak melding

 27. Niet te geloven dat er anno 2020 nog zoveel Dommies in su en hier op wtk als makke schapen achter een moordenaar en drugsdealer lopen. Door hem is su in de afgrond geraakt. Geen multinational die erover peinst om daar te investeren. Hij heeft in 10 jaar wel 45 ministers vervangen. Als je niet danst naar zijn pijpen, mag je vertrekken. Van Trigt wilde niet meewerken aan monetaire financiering en moest ook vertrekken. D.d.b. Heeft een brevet van
  onbekwaamheid. Van een sportinstructeur die president is geworden moet je niet verwachten dat hij een land tot ontwikkeling kan brengen.


  Maak melding

 28. Morele steun is legaal. Je kan het ook politiek vertalen. Het buitenland ziet en erkent dat Bouterse best wel gedragen wordt door de Surinaamse samenleving. De krijgsraad is een bevoegd orgaan. Het vonnis is simpelweg het vonnis. Net als de amnestie. Beide zaken hebben zich afgespeeld binnen de bevoegde organen. Binnen de DNA en binnen de krijgsraad. Dat is het enige wat telt. Puur wettelijk beschouwd zoals het hoort in een rechtstaat.


  Maak melding

 29. Zoals het hoort in een rechtstaat moeten mensen zich ook netjes aan de regels houden en niet massaal de straat opgaan om onrust te stoken. Hun leider heeft moorden gepleegd, en dat op te hemelen is net zo kwalijk en geeft aan waar deze mensen voor staan. Ze mogen het verpesten voor de rest van de bevolking althans proberen, gelukkig zijn er andere organen buiten Suriname die mee kijken naar wat er loos in en zullen ingrijpen daar waar de mensen rechten met de voeten worden getreden. Dit is een afspraak die overal ter wereld geldt, gelukkig.


  Maak melding

 30. Let maar op. De eigenaar van combi markt was ook een ndp er. Waar is nu, hij krijgt nog miljoenen van bouterse en zijn maten. Chotelal gaat scheiten in zin broek a l s de vhp aan de macht komt w a nt al dat geld dat nu besteed wordt aan de ndp gaat hij niet meer terug krijgen. Dus Chotelal ,je gaat voortaan chodawal lal heten!!!


  Maak melding

 31. Normaal functioneren van de officiële surinaamse banken is voorbij.. A moeilijk foe ding kiesh ding drai bakah…lall is geen professor in de economie maar.. Cambio van chotelall is waar op schaal financiële zaken plaats vindt…Nu gaan ze op 22ste steunparade houden…Drama voor het land.. Mensen in Suriname gaan meer betalen voor eerste levensbehoefte … Fitch rating ccc.. Staatskas is leeg. .. Nah wang soort bollywood film… Ding acteur na bouta… Lall.. Van Trikt.. en vul maar in.. En..Ah film pas bigingh


  Maak melding

 32. Het personeel van Chottelaar gaat een persoon naar de rechtbank ondersteunen die veroordeeld is voor moord en handel in drugs.

  Beste personeels leden van Chottelaar,
  Kiezen jullie voor respect en fatsoen of zijn jullie ook crimineel ?

  Door de witwaspraktijken van Chottelaar kan het personeel ook medeplichtig worden aan dit misdrijf!

  Kondremang denki boeng sa joe o doe,
  Om Bouta wordt u ook een crimineel ! Wilt u dat ?

  Tra fas no de ! Red Suriname !

  Justitia Pietas Fides.

  Krakti !


  Maak melding

 33. Kondremangs
  Odi odi aan alle VERSTANDIGE Surinamers. ..
  Ze doen maar. …..een extra vrije dag op kosten van hun witwas baas…gelukkig kan ik vrij langsrijden zonder al die geparkeerde auto’s bij de nieuwe centrale bank van Su. …..zonder die gewapende guards daar. ….
  Triest dat je mensen moet dwingen om steun te gaan betuigen aan een veroordeelde moordenaar en drugsdealer. ….SPIET KONG
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

 34. Goedemorgen losers! Hoop dat jullie al klaar zijn voor het werk. De hengelaars hebben geen ene bal te doen en wens ik succes toe met hun waardeloze leven. Zij die gaan werken ook succes! Ik ga zo uit huis, niet om te gaan hengelen of sopi drinken zoals het gros hier doet maar om mijn plicht naar de maatschappij en gezin te doen, daar moeten jullie nier raar van opkijken. Ik weet dat wat ik nu zeg voor velen van jullie hier vreemd is, maar ja, er zijn ook productieve mensen op de wereld. Ik heb me gisteren kostelijk vermaakt met de onzin en vaak ronduit racistische bullshit die uit jullie brein en inborst komt. Maar je weet toch wat ze zeggen, een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Gaan jullie wat maken van je leven en probeer de zonnige kant van zaken te zien, het zal heilzaam werken….niet vooe jullie allemaal, velen zijn niet meer te redden. WERK ZE !!


  Maak melding

 35. Goede morgen ga wat mantelzorg doen in je buurt vraag de DC om wat in jou omgeving te doen .

  Meld je wel morgen bij Ocer er is wel bruine bonen uit Nederland er zijn genoeg vlaggen om te zwaaien voor Opa Bouterse .


  Maak melding

 36. @Lucien, wel netjes achteraan in rij sluiten bij Chotelal. Zelfde geld ook als je je pakket van Jos Steeman Shipping moet ophalen.
  Trouwens waarom je uitkering aanvullen met snorders werk als je ook een eerlijke baan kunt vinden. Maar als je echts iets voor Suriname wilt betekenen dan laat je je vandaag nog opnemen in huize Ashiana. Have a nice day


  Maak melding

 37. Ik hou niet van werken mijn voorouders hebben al genoeg gewerkt toen de kolonisten in Suriname waren .

  De Groeten

  aan
  D D Bouterse hou de hoofd KOEL


  Maak melding

 38. De mensen die zich druk maken over Bouterse houden niet de gebeurtenissen in de wereld in de gaten. Of ze doen het wel maar is er geen correlatie te bespeuren. Laatst heeft Trump de generaal Qassem Soleimani (van Iran) zonder enige vorm van proces laten neerschieten. De reactie van de wereld (waaronder Nederland dat deel uitmaakt van de EU en de NAVO) ,was om de rust te bewaren. In Hawija hebben Nederlandse piloten ongeveer zeventig onschuldige mensen geliquideerd. De schuld ligt direct bij hen maar ze zijn niet direct als schuldige te betitelen omdat ze opdrachten uitvoeren van hogerhand. De verklaring luidde dat men het op terroristen gemunt had waarbij men het jammer vond dat er hierbij onschuldige slachtoffers kwamen te vallen.

  Vele kritische vragen werden er gesteld in De Tweede Kamer. Vervolgens gebeurde er niets. De gebeurtenissen in Suriname stellen niets voor vergeleken met andere gebeurtenissen. Toch is er vonnis geveld in Suriname. Waar in de EU of Amerika is iemand berecht? De neuzen bloeden het hardst. Trump heeft zelfs gratie verleend aan een sergeant die veroordeeld was voor koelbloedige moord op een Iraakse familie. Men weet wel Afrikaanse ,Aziatische en Oost-Europese dictators ,krijgsheren ,verzetsstrijders or whatsoever, voor het gerecht te slepen of gewoon te liquideren. Je krijgt dan de suggestie voorgeschoteld dat alles in de EU of Amerika koosjer is en de rest niet. Het is op grond hiervan dat de gebeurtenissen in Suriname , puur een Surinaamse business is. Er is namelijk sprake van willekeur. De handelingen van de sterkste. Dat heb je ook in het dierenrijk. Een leeuw waagt zich niet aan een olifant. Tenminste is in Suriname een proces gevoerd. Tenminste is er ook amnestie verleend. Morele steun mag altijd. Daarmee niet bedoelend dat het moet ontaarden. En daarom heb je beveiliging.


  Maak melding

 39. De medewerkers van een financiele instelling, die op een duistere manier wordt bevoorraad met us dollars, gaan een veroordeelde President/moordenaar ondersteunen, de Centrale Bank is compleet onthoofd, Suriname heeft op econmisch gebied intussen de ‘junkstatus’.

  tje mi Lobi Sranan…….watskebeurt??????


  Maak melding

 40. De rechters zullen hun oordeel of ze willen of niet baseren op de media en persoonlijke gevoelens. Bah
  Bouterse word veroordeelt zonder enige kans gehad te hebben.
  Tegenstanders van hem wijzen op het feit dat de persoon Bouterse terecht staat en niet de president, maar de veroordeling vind plaats niet over de persoon Bouterse, maar over het beleid en daarmee de president. Weer bah
  Dat word rechtvaardigheid genoemd. en nogmaals bah


  Maak melding

 41. Laten we hopen dat de Surinamer verstandig is en zich niet laat misbruiken door Bouterse en de NDP. De verdachte Bouterse heeft vanaf 2007 de tijd gehad om zijn zegje te doen bij de Krijgsraad en zich te verweren. Heeft hij niet gedaan. Nu is hij veroordeeld wegens meervoudige moord op onschuldige burgers en dan probeert hij de boel te mobiliseren en de samenleving te verdelen. Wat een misbaksel in de letterlijke betekenis van het woord. Die man zou zich toch diep moeten schamen? Ik hoop van harte dat de Surinamer meer verstand in het hoofd heeft dan Bouterse en zijn gevolg. Wat een trieste bedoening!


  Maak melding

 42. De marketing afdeling van de NDP maakt van Bouterse / Bouta een merk / heeft van Bouta een merk gemaakt. Er worden listige verkooptrucjes toegepast om Surinamers te “lokken”. Vandaar dat domme Surinamers eerder voor Bouta kiezen dan voor de politieke partij, de NDP.

  Zodra Bouta verdwijnt uit politiek Suriname dan is de NDP nul komma nul.

  Deze domme zogenaamde NDPers beseffen niet dat een land regeren geen bananenveiling is. Door dit volk is heel Suriname afgegleden naar de status junk.

  Morgen zullen zij zich massaal vertonen. En wordt het internationaal bekend wie de pakkettenbedelaars van Suriname zijn en wie er allemaal hebben bijgedrag om van Suriname een failed state te maken.

  Een verstandige en trotse Surinamer weet wel beter.


  Maak melding

 43. Volgens Stefanus Meye zou hij na zijn verkiezing opbiechten en vergeving vragen.Soso ley.Van de zelf benoemde bisschop en de pikin ingi boi.
  En nu hij vertellen moet over zijn dodende daden roept hij alle mensen die enigszins een misdadige inborst hebben op,hem te steunen bij het dragen van de schuld.


  Maak melding

 44. @ Lucien

  Zo te zien was je tot laat op en al heel vroeg wakker.
  Loek boeng nanga a overspanning fie dalijk a nak kortsluiting.

  Te a Palm tranga toemsie, dan sa ie kan doe toe foe relax. Go sdong ondro wan bong draai wan blaka teej dan smok’ing rustig. A hor a hoofd koel. Na wan advies foe a basie fie. Hou je hoofd koel.


  Maak melding

 45. Begeleiden want de stumperd heeft het nodig. Maar tijdens de zitting moet het muis stil zijn (geen intimidatie) zodat wij het kunnen horen hoe de lafaard het in zijn broek doet.

  Een volk dat voor tirannen (lees Nationale Drugs Personen) zwicht ….


  Maak melding

 46. 1>> RobG de uitspraak van Afonsoewa was niet figuurlijk. Zij spraak de rechtspraak toe als apen die de verkiezingsshow van de NDP niet zullen dwarsbomen en stond daar bij zich als een aap te gedragen. Normale mensen schamen zich voor zulk gedrag.

  2>> Pakiratigri u vergelijkt appels met peren hoewel Trump en Bouterse eigenlijk wel qua gedrag als broers gezien kunnen worden. Als u goed luistert is NL het verre van eens met de publieke liquidatie van Suliman. Een discretere wijze van liquideren zou waarschijnlijk geapprecieerd worden. De schaal van slachtoffers verschilt enorm.
  Dat u het mislukte bombardement aanhaalt geeft aan dat u maar wat aangrijpt om terug te wijzen. Ik zeg mislukt omdat door de NL bom meerdere bomtrucks explodeerden en die het effect extreem vergroten. Het was onbedoeld en te voorkomen geweest door betere inlichtingen. Aan de andere kant hoeveel doden er gevallen zouden zijn als deze bomtrucks ingezet zouden zijn zal niemand weten. De echte fout en ophef is de doofpot. In NL maar ook Suriname komt alles een keer uit.

  Bouterse is nu met shows bezig om genoeg exposure te krijgen zodat mensen blijven geloven dat hij nog een machtsfactor is.
  Bouterse vecht voor minimaliseren van zijn verlies zodat er na 25 mei nog rekening met hem gehouden moet worden.

  Laat Suriname bidden en stemmen dat dat Bouterse een factor in het politieke landschap blijft.


  Maak melding

 47. Lang leve de moordenaar en de vernietiger van Suriname!Alle gestoorde worden opgeroepen morgen massaal het beest van Suriname te komen ondersteunen.


  Maak melding

 48. Deze rechters moeten hem gelijk in hechtenis laten nemen.
  Anders zullen we jaren moeten wachten totdat hij gecrepeerd is.
  Jammer voor al die eerlijke oprechte Surinamers die snakken naar echte vrijheid.


  Maak melding

 49. @Nina
  De persoon Bouterse staat terecht wat hij heeft gedaan als militair ten tijde van de 8 decembermoorden.Zijn beleid als president staat niet ter discussie.De rechters zijn genoeg geschoold,integer en hebben kennis van zaken.Ze gaan niet over een nacht ijs.Dus maak je niet ongerust.Ze zullen een degelijk en weloverwogen vonnis vellen.


  Maak melding

 50. off topic
  Het is de moeite waard dat suriname nota neemt van de uitgifte van de bruglening die uitgeven is via de luxemburgse beurs.
  www voorvoegen bourse.lu/security/US86886PAB85/299502

  Pico voor jou interessant lees voer.
  De prospectus maakt voor mij duidelijk dat er tussen 2018 en okt. 2019 SRD 1.2 miljard meer schuld bij de CBvS is ontstaan.
  Dat er per 6 maanden vanaf 30 juni $ 15.000.000 afgelost moet worden.
  Dat de dividenden van Staatsolie en JV met IAMgold alsmede de royalties van IAMGOLD rechtstreeks naar de betaalrekening gaan.
  Falen resulteert in boete rente van 3%
  Verder zijn er 2 bonds uitgeven voor totaal met een waarde van $ 125.000.000 tegen een koers van 95% verder zijn de fees en kosten van $ 6.250.000 direct ingehouden waardoor Suriname $ 111.600.000 in de hand kreeg maar rente en aflossing moet betalen over $ 125.000.000 zie hieronder.

  In de prospectus staan zaken die Fitch ook tot zich heeft moeten en kunnen nemen. Zoals een gedroomd BBP van SRD 28.000.000.000.

  The gross proceeds from the issuance of the Notes will be
  US$118.75 million (after giving effect to original issue discount).
  The net proceeds from the issuance and sale of the Notes, after
  deduction of the commissions payable by the Republic to the Initial
  Purchaser and the net fees and expenses payable by the Republic,
  are expected to be approximately US$111.6 million. The Republic
  intends to use the net proceeds from the offering to settle amounts
  owed to Suralco in relation to the transfer of the Afobaka
  hydropower plant. See “Use of Proceeds.”


  Maak melding

 51. Sorry beste Jojo,
  Het is wel vaker gebleken dat jij verkeerde conclusies trekt. Toen ik bij een bepaald bericht aangaf het verschil tussen de president Bouterse en Bouterse als persoon ten tijde van de gebeurtenissen ,was je een van de eersten om dat te betwijfelen. Ik meen ongeveer een jaar geleden hier op waterkant. Toen ik aangaf dat Bouterse als president gewoon kon reizen ,betwijfelde je dat ook. Niet jij alleen hoor. Bij een duikboot kwestie beweerde je ook dat er sprake was van twee verschillende duikboten. Nu ben je de eerste om aan te geven dat er wel degelijk verschil is in functie tussen Bouterse als president en vroeger. Maar al die tijd was je fout bezig. En niet jij alleen. Het laatste bericht wat ik lanceerde, gaat over het feit dat ik aangeef dat gebeurtenissen die zich hebben afgespeeld op Surinaamse bodem ,een pure Surinaamse business is. Dat is de essentie . Hierbij heb ik aangegeven hoe machten te werk gaan. De rest van je argumenten acht ik nodeloos en slaat nergens op. Zo kan ik constateren dat wanneer je met tienduizenden cijfers en redeneringen komt, dat zeker de helft niet klopt. Je bent honderd procent bezig Suriname in diskrediet te brengen. Vanwege Bouterse. Het leven in Suriname draait niet alleen om Bouterse. Jij maakt er een hoofdfactor van . Wanneer jij stopt en ook goede vorderingen van Suriname aanhaalt ,ben je goed bezig.


  Maak melding

 52. @Pakeritigri
  1>> Ik heb nooit gesteld dat Bouterse als president niet kon reizen. Hij kan in functie zelfs naar NL reizen. Als president is hij immuun. Ik kan hoogstens gesteld hebben dat gezien zijn gedraag hij niet durft te reizen. Zie de omweg die hij naar China neemt als bewijs.
  2>> Ten aanzien van de duikboot heb ik naar aanleiding van uw stekhoudende argumenten na heel lang kijken mijn ongelijk toegegeven beste Pakiratigri. Dat Suriname het ding niet boven water kan of wil krijgen is ondertussen wel duidelijk.
  3>> Natuurlijk is er een verschil tussen Bouterse als Legerleider. Dictator, Kracht achter de schermen, Raadsadviseur, Politiekleider en partijvoorzitter, President en als Burger. Ook dat heb ik altijd juist onderkend.
  4>> Er is ook geen verschil van inzicht wat in Suriname gebeurd in Suriname blijft. Een land krijgt een regering die het verdient. Zo werkt de macht echter in Suriname werkt de macht duidelijk niet volgens de wet en dat is niet goed en breekt Suriname in alle opzichten op. Luister naar Boefdraad die nu weer een drama uitlegt van gebrek aan moraliteit en toezicht.
  5>> U heeft nog nooit iets weerlegt. Dat is ook de wijze waar op macht denkt te kunnen reageren. Gewoon zeggen dat het niet waar is.
  6>> Niet ik breng Suriname in diskrediet dat doet haar regering en haar president met verve.
  7>> Als er iets positiefs is zal ik dat zeker met u delen. Ik zie enorm veel kansen.
  8>> U stelt dat in Suriname het leven niet om Bouterse Draait. Op welke planeet verblijft u.
  Bouterse is ongeveer 40 jaar de bepalende factor in het land. Dat zal hij helaas nog 20 jaar zijn want dan zal het herstelproces van de kaalslag door Bouterse ongeveer afgerond zijn.
  Geen exacte periode.

  Hoor wat er kon gebeuren bij de CBvS en lees aub de prospectus van de bruglening van 20.12.2019 en huiver.
  De inkomsten van Staatsolie en IAM gold zijn onderdeel van de staats inkomsten en zijn nu uitgeleverd aan Oppenheimer om een Dam over te kunnen nemen.


  Maak melding

 53. He. Welke Paarse drol gebruikt mijn nickname. Ik ben een anti boutist in hart en nieren en zo wil ik blijven. Dus ga niet doen alsof ik bekeerd ben. ik heb de balans opgesteld en Bouterse is op 25 mei 2020 de grote verliezer. ik steun geen verliezers.

  En Chotelal. Straks word je net als de Combemarkt Tjodelar


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.