Langu te Boven-Suriname krijgt eigen kunstgrasveld

6
Dorp Langu te Boven-Suriname krijgt kunstgrasveld

Het Ministerie van Sport- en Jeugdzaken heeft met het oog op de verdere uitvoering van zijn derde traject van aanleg van diverse multipurpose sportaccommodaties in stad en district tevens zijn aandacht gevestigd op de gemeenschappen woonachtig in de verder afgelegen gebieden.

Gisteren bracht een delegatie onder leiding van directeur Sportzaken, Mitchell Kisoor, een werkbezoek aan het gebied Langu te Boven-Suriname in het district Sipaliwini. De directeur heeft het proces van het aan te leggen kunstgrasveld voorgehouden aan het gezag. Het traditioneel gezag en zijn gemeenschap zijn ingenomen met het bezoek en juichen de ontwikkelingen van een aan te leggen kunstgrasveld toe.

Het ministerie meldt dat voor de voetbal-, sociale en maatschappelijke begeleiding van de Surinaamse jongeren zullen er ook world coaches opgeleid worden door de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB). Verder is er van gedachten gewisseld over een beheersstructuur voor het kunstgrasveld.

Het ministerie tracht hiermee wederom invulling te geven aan het beleid met betrekking tot het stimuleren van een bewegingscultuur door de fysieke sportinfrastructuur ten behoeve van zowel de breedte als de recreatieve sport ter hand te nemen. Ook zal het in de behoefte aan sportmaterialen voor het gebied Langu op korte termijn voorzien

- Advertentie -

6 REACTIES

 1. Natuurlijk gaan wij tot mei van dit jaar overspoeld worden met dit soort liefdadige berichten van deze regering. het is te hopen dat het volk niet massaal hierin trapt. Een beetje goedkoop van deze boevenbende die de naam NDP draagt. Wat nu belangrijk is van hoe gaan we met z’n allen de puinhopen van de huidige regering opruimen? . De oplossing is om hen massaal weg te stemmen in mei a’s.


  Maak melding

 2. Zeker een verkiezingsstunt. Je zou zeggen er groeit gras in het binnenland. Natuurlijk moet je voor voetbal het terrein schoon maken en egalseren. Dan kunstgras of graszoden opleggen.Met gras moet je besproeien en maaien. Met kunstgras hoeft dat allemaal niet. Komt het geld van de leningen? Het wordt zo gemakkelijk uitgegeven voor niet productie projecten of onderwijs. Behalve kwik in hun blood zijn ze ok.


  Maak melding

 3. Kunstgras is hartstikke giftig staat in kranten, wat dus niet gebruikt wordt gaat naar Suriname Koop graszaad ,maaien is beter dan gif grasveld.


  Maak melding

 4. Waarom kunstgras ?

  Nu zie ik geen reacties van Bouta-lovers dat Holland giftige grasmatten dumpt in Suriname.

  Samenwerking met KNVB ?
  Sampsa nanga dekolonisatie ?

  Gewoon schijnheilig en hypocriet !


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.