Emmy Hart ontvangt dit jaar Rotary Vocational Excellence Award

5
Emmy Hart

Emmy Hart van stichting Rumas ontvangt dit jaar de Rotary Vocational Excellence Award, voor haar uitzonderlijke prestaties binnen de Surinaamse samenleving. De award wordt op 29 januari aan haar uitgereikt, meldt de organisatie.

Bij de jaarlijkse Rotary Vocational Excellence Award Ceremony wordt een bijzondere Surinamer onderscheiden die zich binnen zijn of haar beroep uitzonderlijk verdienstelijk heeft geprofileerd in het belang van de Surinaamse gemeenschap.

Deze onderscheiding wordt tijdens een bijzondere gezamenlijke meeting toegekend door de drie Rotary clubs die actief zijn in Suriname. De Rotary Vocational Excellence Award is in 1993 voor het eerst uitgereikt aan een Surinamer die een voorbeeldfiguur kon zijn voor komende generaties.

De award werd een feit, nadat Rotary Past District Governor, Henri Guda, ondersteund door enkele mede fellows, van mening was dat het tijd was voor een plechtige vorm van erkenning van personen in Suriname.

5 REACTIES

  1. Even wat anders, Hoe denkt de Surinaamse overheid, om de puinhoop die ontstaan is door de veranderde Visum route naar Suriname niet waterdicht blijkt te zijn. Is men er zich van bewust dat de gang naar Suriname ernstig beperkt kan worden door deze manier van toegang verlenen tot het land. Dit moet met spoed en prioriteit verholpen worden ander zullen wij olie of geen olie achter het net blijven vissen.(off Topic, maar er is geen andere mogelijkheid)


    Maak melding

  2. Iemand met hart voor het land en de onhandelbare/ dropout jongeren. Geen woorden maar daden.

    Niet alleen problemen aankaarten maar oplossingen zoeken en creëren ipv zeuren over wat er allemaal mis is…


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.