Politieman aangehouden voor mishandeling vrouw en schoonvader

7
politie Suriname

Een politieagent in Suriname is eerder deze week aangehouden en in verzekering gesteld voor mishandeling van zijn vrouw en schoonvader.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat de politieman samen met zijn vrouw en schoonvader thuis was. Op een bepaald moment ontstond er een woordenwisseling over een kwestie die behoorlijk uit de hand liep. De agent zou daarbij zijn vrouw en schoonvader enkele klappen hebben gegeven.

De slachtoffers deden vervolgens afzonderijk aangifte tegen de agent. Na de aangifte werd de zaak terstond onderzocht. De verdachte werd opgeroepen voor confrontatie en verhoor.

Na verhoor is de politieman na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld. Het verdere onderzoek wordt voortgezet.

- Advertentie -

7 REACTIES

 1. Weer eentje met machtsvertoon en een zeer kortlontje. Hoe is het mogelijk dat hij is aangenomen bij de KPS. Dit komt steeds vaker voor. Dan willen dit soort gasten het korps over de grens gaan versterken? Noway ze vallen direct door de mand want de psychologische testen daar zijn niet voor de poes.Hoe is het trouwens mogelijk dat vrouwen worden geslagen door hun partner .Kunnen ze niet normaal praten door een te laag IQ.Ligt het aan de opvoeding van zijn vader sloeg zijn moeder ook?.Verlatingsangst. Een echte man slaat nooit een vrouw. Een hersenloze wel want die weet niet dat hij uit een vrouw geboren is. Respectloos en dom. Ook naar zijn schoonvader toe.


  Maak melding

 2. @ Boeboe,

  Helemaal eens met je, een vrouw slaan is zo laf, en is daarbij ook nog een polirie agent, heeft hij niet geleerd tijdens zijn opleing, om beheerstechniek toe te passen,vrouwen moet je lief hebben,


  Maak melding

 3. Politie ambtenaren staan niet boven de wet. Mishandeling is ook strafbaar bij wet.

  Als agent dient u de burgerij te dienen en niet een geselecteerd groepje of uwzelf.


  Maak melding

 4. Brasiliano,
  dat deed je pa noh? Daarom ben jij zo geworden toch.
  Blaka mang kijken niet naar hun vrouw en kinderen om, maar welke bevolkingsgroep hanteert zijn vuisten en houwer?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.