Sprake van misdrijf bij vondst lijk man in goot langs Vierkinderenweg

6
Sprake van misdrijf bij vondst lijk man in goot langs Vierkinderenweg

In de zaak waarbij de 37-jarige Dinesh Barsati vorig week donderdag dood werd aangetroffen in een goot langs de Vierkinderenweg, is er sprake van een misdrijf. Dat verneemt de redactie van Waterkant.Net van de Surinaamse politie.

De politie van het ressort Santodorp kreeg op donderdag 9 januari de melding van het Command Center dat er een lijk was aangetroffen in de goot langs de Vierkinderenweg. De politie deed vervolgens de plek aan voor onderzoek en trof het ontzielde lichaam van een manspersoon aan.

Het lijk verkeerde reeds in verre staat van ontbinding. Het ontzielde lichaam was hangende het onderzoek in beslag genomen, maar is op dinsdag 14 januari door het Openbaar Ministerie in Suriname is afgestaan aan de nabestaanden. De man werd op donderdag 16 januari gecremeerd.

De familie is diep geraakt door het overlijden van de man en heeft het zwaar. In juni 2018 kwam een broertje van de overledene ook al te overlijden. Hij werd op zeer tragische wijze van zijn leven beroofd, bij een roofoverval in zijn woning aan de Vierkinderenweg.

De politie laat weten dat zij de zaak nog in onderzoek heeft.


6 REACTIES

 1. Suriname is al lang in greep van misdaad..en misdadigers… Kleine en grote.. Er wordt.. ook regelmatig een skelet gevonden… Onderbetaalde politie apparaat.. Agenten zijn ook slecht gemotiveerd .. A neh go boeng nangah a kondre..


  Maak melding

 2. Triest wat deze familie overkomt, weer een verlies voor een ouder.
  Volgens het bericht zou er sprake zijn van een misdrijf, als ik me goed herinner waren er mensen hier die ervan uit gingen dat die man bezopen was. Dat kan best pijnlijk zijn voor nabestaanden om zo iets te lezen. Laten we daarom niet zomaar gissen mensen.


  Maak melding

 3. Achtergrond nagaan wat deze gasten doen./deden. Men is geen zielige zomaar gaan vermoorden. Jullie weten dat drommels goed.
  Het hard werkend volk dat snel rijk wilt worden.


  Maak melding

 4. Niemand heeft het recht een ander te vermoorden.
  Dus, mensen die het slachtoffer zijn achtergrong bedenken zijn abuis.
  De moordenaars worden zeeer zelden getraceerd en tegenwoordig hoor je niks meer ervan.
  Er zijn vaak zeer simpele methodes om de daders in beeld te brengen.
  In het buirenland zijn er politie programmas op tv waarbij daders of verdachten via beeldmateriaal zichtbaar worden gemaakt.
  Verdachten worden ook met naam en toenaam genoemd.
  Hier wordt er bijna nooit meer beeld materiaal gedeeld met het volk.
  Zodoende stimuleert het de boeven om gewoon mensen van kant te maken.

  Het as van het kwaad.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.