zaterdag, februari 24, 2024
HomeNieuws uit SurinameBroer NDP-topper Amzad Abdoel overgestapt naar VHP

Broer NDP-topper Amzad Abdoel overgestapt naar VHP

-

Does Travel & Cadushi Tours

Istagar Abdoel, de broer van NDP-topper Amzad Abdoel, is gisteravond toegetreden tot de VHP tijdens een wijkvergadering bij zijn woning aan de Sophiaslustweg. Naar Waterkant.Net verneemt heeft de broer bij zijn woning ruimte aan de VHP voor het vergaderen aangeboden om kwaadbloed bij zijn broertje te zetten die aan de voorkant woont. Istagar heeft uit ontevredenheid over het slechte beleid van de NDP de partij verlaten.

De VHP laat weten dat naast de oudere Abdoel, ook een grote groep trekkers en ondersteuners van de NDP ressort Kwatta en omgeving toegetreden zijn tot de partij. Volgens de oranje partij bestond de opkomst uit ruim 200 personen, waaronder ook veel vrouwen en jongeren, die voorheen Amzad Abdoel hadden ondersteund.

De groep heeft de VHP in Suriname maximale ondersteuning toegezegd en zal van nu af samen met Istagar Abdoel, Raïef Ramdjan, Thakoerpersad Soechit, Imtiaz Teribenie, Arafat Bholai, Hassan Abdoelradjak e.a. in eenheid optrekken en structuren opzetten, om meer zetelwinst te garanderen.

Volgens de VHP hebben de aanwezige buurtbewoners van Sophiaslustweg en omgeving aangegeven de vele loze beloften en het desastreuze beleid, van de Surinaamse regering Bouterse/Adhin zat te zijn en geen vertrouwen meer te hebben in deze regering. Er is unaniem besloten om vanaf gisteren allen te overtuigen, te motiveren en mobiliseren om op 25 mei op de VHP te stemmen en voorgoed af te rekenen met corruptie, criminaliteit, armoede en slecht bestuur van het land, meldt de partij.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

52 REACTIES
 1. O belang? Fu san? Je bent in het huwelijk getreden. For good and bad. Het moment dat je daar geen rekening meer houdt en uit het huwelijk stapt ,heb jij jezelf verraden. Moet je nieuwe partner je dan verwelkomen? Dat kan slechts als je nieuwe partner net zo vals is als jij.


  Maak melding
 2. Pakiratigrie@ dus jij vergelijkt een keus voor een politieke partij met een huwelijk 😂😂😂 ga jij maar bij een politieke partij slapen en bedrijf de liefde met een politieke partij 🤭🤭🤭


  Maak melding
 3. Mijn wens is dat DUIZENDEN MENSEN de NATIONALE DEVALUATIE PARTIJ de rug toe moeten keren:

  De NATIONALE DESTRUCTIEVE PARTIJ moet verpletterend worden verslagen.

  WEG MET DEZE COSA NOSTRA ORGA: VOLK VAN SURINAME:

  STEM DE MOORDENAAR EN ZIJN GANG WEG.


  Maak melding
 4. Paki-RAT-igri …

  hoe zit het dan in de homoscene met de huwelijken???
  Zal jij als ervaringsdeskundige toch wel een verklaring voor hebben……Mietje.


  Maak melding
 5. Chan pas op.!!! In nederland kennen ze het woord MOL! Look boeng!!! Het is een broer van abdoel en let op hij was ndp er. Een vos raakt zijn haren kwijt maar niet zijn streken, voorzichtig!!!


  Maak melding
 6. @Pakiratigri
  U geeft met uw beschrijving duidelijk aan dat het ook volgens u slecht gaat. Om dan bij uw Metafoor te blijven. Als de ene partner volhard en niet kan of wil verbeteren en de andere wel oplossingen ziet en daar voor wil gaan. Is het dan niet verstandig iieder andere wegen te gaan.

  Dit zijn de tekenen aan de wand beste Pakiratigri

  De NDP is gewogen , wogen en te licht bevonden


  Maak melding
 7. Abdoel was bij de laatste DNA vergaderingen al zuur. Nu kan hij zijn gezicht nergens meer laten zien zonder het beeld van een uit elkaar vallende NDP te vertonen.


  Maak melding
 8. pakiratigri

  16 januari 2020 At 05:17

  O belang? Fu san? Je bent in het huwelijk getreden. For good and bad. Het moment dat je daar geen rekening meer houdt en uit het huwelijk stapt ,heb jij jezelf verraden. Moet je nieuwe partner je dan verwelkomen? Dat kan slechts als je nieuwe partner net zo vals is als jij.

  ===============================

  Met andere woorden de persoon Bouterse, tevens President van het land is veroordeeld door de krijgsraad. De president is het symbool van de natie, van de rechtsstaat. Hij moet ervoor zorgen dat de rechterlijke macht te allen tijde beschermd wordt, beveiligd wordt, dat ze in alle onafhankelijkheid moeten kunnen functioneren. Waarom installeert hij een Constitutioneel Hof met NDP gelieerde mensen dan ?

  Immer je bent in het huwelijk getreden. Geld voor goede en slechte tijden toch ??


  Maak melding
 9. Als je een goed werkende hersen hebt loop je weg van een corrupte, misdadige en een economie vernietigende politieke partij als de ndp. Persoons verheerlijking hoort niet bij een gezond verstand.Behoorlijk bestuur en goed beleid is wat je nodig hebt voor een welvarend leven voor heel het land. Lppen jullie massaal weg van de ndp.


  Maak melding
 10. Een zwalum maakt nog geen zomer. Er zijn tienduizenden nieuwe kiezers die voor het eerst mogen gaan kiezen. Het grootste deel van deze kiezers gaat echt niet op de VHP of NPS stemmen. Ik vermoed dat de overstap van de broer niet met politiek te maken heeft maar met een prive famile aangelegenheid. Kan een boedelkwestie zijn. Dit zal kwaadbloed bij zijn jongere of oudere broer hebben gezet. Maar wat hebben prive familiezaken met de politiek te maken. Het is mijn inziens en emotionele beslssing waarbij .


  Maak melding
 11. @RobG
  Voor een wetenschapper bent u wel heel er van het kan zus en het kan zo. U gokt er op los zonder enige onderbouwing.

  Ja er komen veel eerste kiezers bij. Echter die zien ook dat het land er hopeloos voorstaat. Dat er geen werk is en geen echt werk is. Ze zien ook radeloos on zich heen slaande NDPers die recht praten wat heel krom is.

  De NDP blaast zich zelf al op.


  Maak melding
 12. Kondremangs
  It fires back in the face of DiDiBri. ….is dit niet hetzelfde wat DiDiBri en zijn boevenbende al jarenlang toepassen? ???? Zowel in organisaties en families. ….denk aan familie wijdenbosch. ..Rusland. ..Plein en vol vele anderen. …..verdeel en heerspolitiek. …..alleen is er voorzichtigheid geboden. ….eerst laten zien dat je het vertrouwen waard bent door je eerst te bewijzen. …..maar idd het zal zuur zijn voor zijn broer die aan de overkant woont. …ing fesi fadong in Ocer. …..
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding
 13. Adboel heb je nog geen perceel gekregen van NDP schurken ,laat Misikaka je een huis geven of Dagoe Hoogie .

  De wetten Fabriek van DNA vergaderd vandaag ,zal ik naar Adboel gezicht kijken .


  Maak melding
 14. Had hij enige waarde voor de ndp??
  Nooit van die gast gehoort.
  Welkim bij de vhp. Een looser erbij. Je bent tenminste hun soort. Je verstaat hun taal. Ze gaan je niet beledigen in hun taal waar he bij stast
  Achter je rug gaan de mailtjes en app berichten


  Maak melding
 15. Politiek. Ham Dekhenge, faiz ahmad faiz, dat jij Istagar kiest voor de VHP geeft aan dat jij niet bewust bent voor de gevaren, die op je zal afkomen als de VHP gaat winnen. Het gevaar is , dat als de VHP wint jij daarna niets te vertellen zal hebben in Suriname, en nog minder bij de VHP.
  Ik zou een ieder willen vragen om te stemmen op de NDP. Laat de NDP als grootste winnaar wederom binnen komen. De VHP moet van het politieke platform verdreven worden. Zo ook al die kleine partijen als stree en abra brokie tory zakenvullers.
  Dus nog 5 jaar voor de NDP

  tjee


  Maak melding
 16. Op 22 januari komen wij op straat ,om dat wij werkloos zijn, en er is geen bruine bonen meer bij NDP .

  Ramon Abrahams kan geen bruine bonen vinden in Nederland ,meld je er is wel gratis bus vervoer .

  Voor werk meld wel bij NDP Ocer Kern kampweg voormalig Boerderij van de kolonisten .

  Waar men het over japi-japi ,Ezel Koe ,Geit ,Kip. praat daat moet je zijn NDP P artij Centrum .

  Wat een opleiding Universiteit van NDP .


  Maak melding
 17. VHP… Verwacht geen heldendaden.. van ze… A owroe type bestuurder… Nex neh kinki djaso…srif lik.. nps. .foe.. Mr. Pengel..a volk mag sabi.. Wang great.. man.. Leven en laten leven.. Dat was Mr. Pengel.. . Mah a vhp no deh wang killer parti. Wel.. A.. Partij.. Palu na wang gevaarte orgah..


  Maak melding
 18. @jojo,

  U hebt een zeer gevoelig voor valse hoop. Het is een indicator over hoe groot de onzekerheid bij u en de uwen is over de mogelijkheden van de oppositie. De gelederen van de NDP hebben zich geconcentreerd op het goede beleid dat gevoerd wordt en dat voor verbetering vatbaar is. De hele ophef over mevrouw Afonsoewa is infotainment. Het is een combinatie van informatie en entertainment. Geen wonder dat de verwarring zeer groot is bij u en de uwen.


  Maak melding
 19. Kondremangs
  Opnieuw een bewijs dat Lawpi niet spoort. …..je bent en blijft een ezel met oogkleppen. ….en een asociaal. …want je niveau. ..als je die al hebt. …komt niet verder dan een privaat. ..een evengrote looser als dat vuilgebekte wijf adongsma. ….dit alles geeft voor de zoveelste keer aan dat je GEEN afgestudeerd wetenschapper bent. …..want die gebruiken wel hun verstand en volgen GEEN VEROORDEELDE MOORDENAAR EN DRUGSDEALER. TENZIJ ZE OOK MEE GRAAIEN EN ZICHZELF VERRIJKEN TEN KOSTE VAN ONS VERARMD VOLK. .JO BONGROBITA. .. …I REST MY CASE. ….nogmaals. ….kom hier in Su je zieke geest verkondigen. .bv bij VCB. ..dan zal je horen wat men over je afgod denkt. …..
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding
 20. Ondertussen gaan stukken viraal op sociale media dat Van Trikt SRD 1.7 miljoen bij de CBvS heeft geleend om een peperdure auto te kopen. Whuahahaaaa…het is echt een zooitje in Suriname. Ondenkbaar zoiets in Nederland.


  Maak melding
 21. Er zullen nog meer NDPers volgen, de slimste eerst, de rest die achterblijven zullen niet met rancune worden opgevangen. U bent allen welkom, het gaat immers om landsbelang. Ramon Abrahams heeft totaal geen visie op behoorlijk bestuur. Ales wat hij scandeert komt uit een gefrustreerde gedachte. Dus volk van Suriname dit zal vaker voorkomen dat NDPers het hazenpad kiezen.


  Maak melding
 22. Persoonlijk vertrouw ik dit stunt niet van die broer, volgens mijn logica : is dit 4 maanden voor de afslachting van de ndp niet had mogen kunnen. Er is een sabotage plan op het spel . Wel of niet waar zal mijn logica het tegendeel moeten bewijzen na 25 mei.
  Ik feliciteer Chan alvast met de verkiezing overwinning en condoleer hem gelijk met deze aanwinst. Succes !!!


  Maak melding
 23. @ Rob
  jijn als econoom zou toch moeten weten dat je niet alleen met de instroom, maar ook met de uitstroom rekening moet houden.
  Tienduizenden extra stemgerechtigden. Dit is de uitkomst van het aantal personen dat stemgerechtigd wordt minus het aantal personen dat overleden is neem ik aan.
  Da’s knap
  Verder moet ik je toch feliciteren. Het is je gelukt om nog meer onzin hier te debiteren.
  Vanuit je studie, natuurlijk een bijvak kon je de conclusie trekken dat er sprake is van een privé aangelegenheid, en dan met name een boedelkwestie. Het wordt tijd voor een bezoekje aan je huisarts. Zeg dat je stemmen hoort in je hoofd


  Maak melding
 24. Nina, bij de laatste verkiezingen van 2015 was er ook uitstroom uit de NDP. Ineens verschenen personen die voorheen bij de NDP waren op het podium van de VHP tussen de Santokisten. Jullie dachten dat de VHP reeds verzekerd was van de overwinning. De realiteit was anders. Het heeft inderdaad met – input – through put – output te maken. Veel van deze overlopers zijn zwaar teleurgesteld in de VHP en de oppositie. Zij kunnen nu nergens anders heen. De VHP en oppositie konden hen op dat moment goed gebruiken maar uiteindelijk werden zij gedumpt bij het grofvuil. Wat een afgang.


  Maak melding
 25. Het probleem bij de VHP is dat ze spijkers op laag water zoekt. Er is geen gedegen plan van aanpak. De VHP doet meer een emotionele appel op de bevolking. De uitkomst hiervan is dat de VHP al negen jaar achter het net loopt te vissen. De VHP probeert Bouterse persoonlijk aan te pakken en ook zijn functie als president. Als het CH definitief gestalte krijgt en de daaruit voortvloeiende handelingen, kan Bouterse nog aanblijven als president .Het CH zal namelijk bevestigen dat de amnestiewet valide is. De amnestiewet is nu ook valide. Op grond daarvan is Bouterse nog steeds president. Dus, aan de ene kant het vonnis en aan de andere kant de amnestiewet. Wat zich nu bij de krijgsraad afspeelt is niet belangrijk eigenlijk. Datgene wat zich afspeelt tussen Abdoel en zijn broer is een persoonlijke kwestie. Als ik een broer heb, is het allerlaatste wat ik zal doen , blijvende ruzie met hem te maken. Wat voor waarden heb je eigenlijk als je zo door het leven moet gaan. De VHP moet niet trots zijn en het als een overwinning zien. Het blijkt dus dat de VHP geen normen en waarden kent en iedereen verwelkomt.


  Maak melding
 26. @RobG
  De lijder van de ndp is een van moord veroordeelde crimineel,een wannebe dictator.
  Er is nog hoop voor Suriname en Istagar heeft de juiste keuze gemaakt.
  Overstappen naar de VHP of lid worden van de VHP wil niet zeggen dat je automatisch gekroond zal worden tot minister,ambassadeur of misschien tot president van Suriname.Je moet ervoor werken.De VHP geeft geen tjoekoes noch beloofd het onmogelijke.De VHP is de ndp Niet.
  Met overstap of lid zijn van de vhp doe je de vhp of Santokhi geen gunsten maar Suriname.
  Help Suriname bevrijden en de VHP doet zijn plicht.
  Een ieder is van harte welcome bij de VHP.Welcome.


  Maak melding
 27. Natuurlijk zullen de Bouta-lovers dit verraad of een steek in de rug noemen.
  Maar is dat ook zo ?
  Volgens mij niet, het is eerder bewustwording.
  Surinamers die eerder NDP kozen zien in dat Bouterse de partij misbruikt voor eigen gewin. En waar kies je dan voor ? Voor een partij met een bepaald beleid of voor de persoon Bouterse ?

  Immers het is beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald.


  Maak melding
 28. Rob, ik vrees dat je Nina niet hebt begrepen.
  Je gaat nu weer uit van expectations op bais van een voorval in het verleden
  Het is veel eenvoudiger, althans dat maak ik uit zijn/haar verhaal op
  als er aan de onderkant iets bijkomt, verdwijnt er aan de bovenkant iets. Zo simpel.
  Voor alle zekerheid zal ik het op nog een andere wijze uitleggen
  Als er tienduizenden (jouw getal) babies bij komen, wil dit niet zeggen dat de bevolking met 10.000 groeit. Er sterven ook mensen; misschien meer, misschien minder dan 10.000
  Als er tienduizenden kinderen jarig worden en dus een jaar ouder worden en mogen gaan stemmen dan geldt dat nagenoeg ook voor de oudjes, die wegens overlijden niet meer kunnen stemmen
  Dus, als er tienduizend 17 jarigen een jaar ouder worden, dan geldt dat ook voor de 87 jarigen (willekeurig gekozen).
  Merkwaardig dat een econoom, dit niet door heeft. Daar denk je toch gelijk aan
  Hoe bereken je immers de mutatie van bijvoorbeeld
  de werkloosheid, de werkgelegenheid.
  rare jongen


  Maak melding
 29. Wie neemt nou een type als Adboeler serieus?

  ‘Er komt geen devaluatie’ — wat voelt de gemeenschap? —> Er is devaluatie.

  ‘Suriname is het enige land op de wereld waar er een wet geld dat stelt dat een minister de cel in gaat als het leningplafond word overschreden.’ — Wat gebeurd er in tijden van zovele leningen? —> De wet dat een celstraf stelt voor een hongerige leendemon word van tafel geveegd.

  Maar zoals gewoonlijk zijn er slaafse Boutisten die dit recht gaan praten…


  Maak melding
 30. Als je denkt dat je een verkeerde keuze hebt gemaakt, wacht niet te lang, zoek deskundig hulp.
  En doe dat, liefst buiten de grenzen van Suriname, misschien kan je nog geholpen worden.
  Succes!


  Maak melding
 31. Picolaas, jij wil het absoluut niet begrijpen.Er komen nieuwe stemgerechtigden bij. Deze mensen laten zich niet misleiden met holle praatjes uit het verleden die vroeger met succes door NPS en VHP zijn toegepast. Deze aanpak uit het verleden is geen garantie voor succes in het heden en de toekomst. Laten NPS en VHP concreet aangeven wat ze gaan doen. Goedkope beschuldigingen over corruptie, enz. moeten ze hardmaken. Hoeveel huizen, ziekenhuizen, scholen, wegen,enz hebben VHP en NPS in 20 jaar jaren voor de groeiende bevolking gebouwd? Daar kijkt de huidige kiezer naar. De huidige kiezer ziet de wereld dichter naar zich toekomen.


  Maak melding
 32. IVANOF LIMBURG 16 januari 2020 At 06:11
  Dat men steeds van kleur veranderd heeft meer met eigen belang te maken
  Zeker heeft de VHP deze abdoel 2 koeien en 3 geiten belooft

  Liever 2 koeien en 3 geiten dan een rovende zwarte aap zeg ik maar. Maak jij je maar druk om die rovende zwartjes ipv een bruine japjapie.


  Maak melding
 33. Dit is 1 van de redenen waarom politici hun werk niet voor het land doen.
  Men kijkt teveel naar de persoon dan naar zijn kwaliteiten en bedoelingen.
  Chan Somo Aiboel Misiekabasa, Vene enz.
  Een politicus moet modussen presenteren om diverse zaken te verbeteren.
  Hij moet er toe in staat zijn zulks te doen en ook niet rijk of welbedeeld worden van zijn werk.
  Politiek moet landsbelang zijn.
  Dan zal het lukken.
  Tuurlijk mag hij of zij redelijk verdienen. De uren zal hij of zij erin stoppen.
  Maar men kan niet met een krot de politiek instappen en dan na 5 jaren, 5 bedrijven hebben en ook nog helicopters en 7 huizen.
  Ook het heel gezin heeft plots miljoenen aan bezit.
  Niemand nog de PG nog Chan nog de politie doet er iets aan.
  Laten we daar wat mee doen.
  Van Trikt heeft een bedrijf aan de Brokopondolaan die diensten levert aan de Cbvs kan dat?
  Hij heeft daar ook bewaking van de Cbvs.
  Kan dat, mag dat?
  Een minister kan zijn familie ook geen diensten laten doen voor zijn ministerie. Laat staan zijn eigen bedrijf.
  We moeten deze normen gaan stellen.
  Laten we werken voor het land.
  Degenen die ambtelijke banen kiezen.
  Hou van je land.
  Steel niet.
  Bless


  Maak melding
 34. Zo als ik het zie in mijn land, zijn vele politici de kluts kwijt geraakt. Zij vallen onder de noemer onbetrouwbaarheid. Zo zie je wie van zijn land houd en wie wil graaien. En welke regering ook aan de macht is, die zal het nooit goed doen want wij Suri’s zijn te achterdochtig met alles, maakt eerst een goedbeleid en wetten dan kunnen de graaiers emigreren naar Holland hun voorbeeld land zelfs Hollanders zijn hypocriet en ze meten met 2 maten


  Maak melding
 35. Rob nogmaals jij gaat uit van speculaties. Wat jij stelt weet ik niet, weet jij niet weet niemand. Het is zo lastig om de toekomst te voorspellen wat beslissingen van mensen betreft.
  Mensen zijn geen rationele wezens.
  Als jongeren een jaar ouder worden en velen van hen mogen daardoor gaan stemmen,
  (Mogen, wil nog niet zeggen dat ze het ook gaan doen),
  dan worden ook ouderen een jaar ouder.
  Dit klopt toch? Dit is geen speculatie toch.
  Welnu,
  We weten niet precies op wie de nieuw stemgerechtigden gaan stemmen
  We weten niet precies op wie de oud-stemgerechtigden hebben gestemd.
  Conclusie
  Je verhaal is van nul tot generlei waarde


  Maak melding
 36. @RobG

  “Er komen nieuwe stemgerechtigden bij. Deze mensen laten zich niet misleiden met holle praatjes uit het verleden die vroeger met succes door NPS en VHP zijn toegepast.”

  Beste RobG
  Ja er komen zelfs heel veel stemmers bij.
  Echter wie worden er de laatste jaren consequent betrapt op holle praatjes:
  >> Geen trein van ergens naar nergens.
  >> Geen ziekenhuizen in Albina (na 10 jaar) en Wanica (na 5 jaar).
  >> De koers niet onder controle zoals belooft.
  >> Schulden die sinds Venetiaan met 700% gestegen zijn zonder dat er iets productiefs gerealiseerd is.
  >> Geen 2.000 studenten woningen maar 700 heel dure bedden in een dormatorie.
  >> Geen baggerwerken ook al zijn ze al vele keren aangekondigd.
  >> Slecht onderwijs en geen banen.
  >> slechte cijfers van rating agencies, imf en wereldbank en Oppenheimer (alleen lenen tegen 100% zekerheid en dan nog tegen 12,5%)

  De nieuwe kiezers zijn de BS van Bouterse en vrienden wel zat en kunnen nu googlen dat Vene het vele malen beter gedaan heeft dan Bouterse.

  “Laten NPS en VHP concreet aangeven wat ze gaan doen.” U bent ziende blind en horende doof. Wat deze partijen gaan doen is voor iemand die waarneemt heel duidelijk.
  Laat de NDP iets presenteren anders dan een kaa gedraaid verhaal er zit licht in de tunnel en wij investeren (NIET) in productie.

  “Goedkope beschuldigingen over corruptie, enz. moeten ze hardmaken.”
  beste RobG wie beloofde de halve VHP op te sluiten. Na 10 jaar nog niemand beschuldigd.
  Ondertussen liggen er stapels aan dossiers bij het openbaar ministerie alleen werkt de regering tegen om het onderzoek naar carifesta, naschoolse opvang, wegen autoriteit etc. af te ronden. Boefdraad is 100% zeker over de grens gegaan en zal waarschijnlijk in Augustus 2020 voor de overdracht ergens in het buitenland zijn.

  “Hoeveel huizen, ziekenhuizen, scholen, wegen,enz hebben VHP en NPS in 20 jaar jaren voor de groeiende bevolking gebouwd? Daar kijkt de huidige kiezer naar. De huidige kiezer ziet de wereld dichter naar zich toekomen.”

  U vergelijkt vals omdat van de afgelopen 40 jaar Bouterse 25 jaar een bepalende factor in de Surinaamse verhoudingen geweest is. De oppositie heeft nog geen 15 jaar geregeerd en heeft 2 maal de wederopbouw moeten structureren.
  Bij een eerlijke vergelijking is voor mij duidelijk dat in de 15 jaar meer gebouwd is dan onder Bouterse.
  Het zou beter zijn dat u de prestaties van Bouterse in een overzicht zou presenteren in plaats naar anderen te wijzen want dan wijzen er 4 vingers terug naar u en de wel heel erg karige resultaten.
  Ja de huidige kiezers zullen zich oriënteren net zoals de broer van Abdoel en zijn maten gedaan heeft


  Maak melding
 37. NPS en VHP hebben voor 2010 wegen als Meerzorg naar Albina geasfalteerd 180 km samen met EU

  Weg van Paranam naar Brokopondo 160 km geasfalteerd projectleider Ramon Abrahams Zweef Tekie

  Nieuw Nickerie naar veerpont Guyana 40 km aangeleg en geasfalteerd en veerpont naar Nickerie projectleider Doehkie kosten 5 SRD


  Maak melding
 38. Wat een gelul allemaal!! Wie wilt bij een partij horen waar ze hun mede landgenoten Jap japi en Kes Kesi noemen?? Geeft aan hoeveel respect men heeft voor de medemens. Odie odie ding moordenaar!!


  Maak melding
 39. Mie mofo zeker jullie zijn drugsdealer daarom schrijf zo stem op ndp .Jij bent zeker ook een groot crimineel rover.zie je of hoor je niet wat allemaal gebeurd.wie wordt overvallen.jou moeder is nog niet beroofd.wacht maar die nog bij jou.


  Maak melding
 40. @ Henry: Keep on dreaming!
  @Laat me: Ach, Pakiratigri is al heel lang los van de realiteit, raaskallen is zijn beste eigenschap.
  @Jojo:”Ja er komen veel eerste kiezers bij. Die hebben in de afgelopen jaren gezien hoe je als regering voor je onderdanen hoort te zorgen. Ze hebben een perspectief, iets dat hun ouders, die 3-4 generaties in 1 huis moesten herbergen, niet hebben gehad in de 75 jaar oude politiek. Maar ja, die ouderen zijn etnisch opgevoed dus poepen, spugen, zweten en plassen ze oranje of groen, zoals zij dat altijd zelf al zeiden. Een politiek-verloren generatie.
  @Wendy: Goed gezien en hij mag gaan en staan waar hij wil!! Lees ook het artikel over ongebreidelde gebruik van het woord K.a.f.r.i. in VHPgetinte programma’s op VHPgelieerde radiostations!
  @Oom Bert: Laat je behandelen, dan durf je daarna mogelijk wel met je echte naam hier te posten. Je voordoen als iemand van een andere bevolkingsgroep is een teken van zwakte, maar we hebben je door, doorzichtig als je bent.


  Maak melding
 41. @Lucien

  “@Jojo:”Ja er komen veel eerste kiezers bij. Die hebben in de afgelopen jaren gezien hoe je als regering voor je onderdanen hoort te zorgen. Ze hebben een perspectief, iets dat hun ouders, die 3-4 generaties in 1 huis moesten herbergen, niet hebben gehad in de 75 jaar oude politiek.”

  U bent goed in verdraaien. De realiteit is anders.
  1>> De nieuwe kiezers hebben met in elkaar stortend onderwijs ervaren hoe je als staat wanprestatie pleegt en je jonge generaties met decennia aan Schulden op zadelt.
  2>> De nieuw kiezers weten dat zij bij nog 5 al hun perspectieven hele maal verliezen en geen kans hebben op een huis maar in de goot moeten leven en uit de goot moeten eten.
  3>> De nieuwe kiezers weten dat Bouterse staat voor 40 jaar eigenbelang en bedrog van het volk.


  Maak melding
 42. Het blijkt dat de broer van Amzad een politieke avonturier is. De man heeft zich in de loop van de tijd bij verschillende politieke partijen aangesloten. Zijn verblijf in de VHP zal van korte duur. Hij zal in de VHP een marginale positie innemen. Gajadien heeft ook een strafklacht tegen hem lopen.


  Maak melding
 43. @RobG

  U kunt niet anders dan verdacht maken , zonder bewijs.
  Er is geen strafklacht maar een verzoek tot onderzoek naar een zaak waarin een parlementariër betrokken zou zijn die via familie faciliteerde.
  Van het onderzoek is als van zo vele waar de NDP bij betrokken is nooit meer wat gehoord.

  Aub bij de feiten blijven beste RobG.
  Het zal pijn doen dat deze amateur econoom steeds gelijk krijgt.


  Maak melding
 44. Kondremangs
  Wanneer zal DiDiBri zijn grote bek waarmaken? ???Nooit! !!! Hij had toch gebruld dat hij de helft van de VHP zou opsluiten wegens corruptie. ……laat hij beginnen met zijn boevenbende inclusief zichzelf. ….zand erover toch?
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES