Bromfiets komt onder auto terecht bij aanrijding in Suriname

7
Bromfiets komt onder auto terecht bij aanrijding in Suriname

Bij een aanrijding dinsdagavond in Paramaribo, is een bromfiets onder een auto terecht gekomen. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het verkeersongeval rond 20.00u plaats vond op de hoek van de Dr. Sophie Redmondstraat en de Van Idsingastraat.

Bij het ongeval precies voor broodjeszaak Chin A Loi raakte 1 persoon gewond; de vrouwelijke bestuurster van de bromfiets. Ze liep diverse schaafwonden op en klaagde over pijn, mogelijk veroorzaakt door inwendige kneuzingen.

De vrouw verklaarde tegenover een verslaggever van Waterkant dat de verkeerslichten buiten werking waren. Hierdoor kon zij de situatie niet goed inschatten en verzuimde voorrang te verlenen aan de auto.

De redactie van Waterkant verneemt dat de stroom was uitgevallen en dat de verkeerslichten het daarom niet deden.

- Advertentie -

7 REACTIES

 1. Verkeerslichten doen het niet dan is het een dodenmansweg had zij moeten weten. Verkeerd inschatten doen velen door gebrek aan verkeersinzicht.

  Gelukkig hebben zij het overleefd.


  Maak melding

 2. @Oom Ludwig foe Abra Broki goedemorgen!

  Waar komt de haat in je zo vandaan. Je hebt alleen jezelf ermee, het doet een ander geen pijn.

  Laat het los en denk aub aan jezelf!!!
  Niet negatief bedoeld hoor.


  Maak melding

 3. Iwan 8 januari 2020 At 08:38
  @Oom Ludwig foe Abra Broki goedemorgen!

  Waar komt de haat in je zo vandaan. Je hebt alleen jezelf ermee, het doet een ander geen pijn.

  Laat het los en denk aub aan jezelf!!!
  Niet negatief bedoeld hoor.

  Het is geen haat, maar ironisch spottend alles wat mis gaat de ndp te blamen. Als men zou weten hoeveel ndper’ s dagelijks met moeite het hoofd boven water houden. Al lopend op straat, rijden in de auto, fiets, bromfiets of in de bus, hun gedachten zijn steeds hoe te overleven. Vele ndper’ s, vnl de paria’ s zijn ziende blind en horend doof. Laatst liep er een fervente ndpster de Supermarkt in, nam gewoon spullen uit de schappen en aangekomen bij de kassa deed ze alsof ze zou betalen. Toen Ako even druk was, a long gwe, achterna gezeten door enkele klanten werd ze staande gehouden, a no mie a no mie na ndp jeje a bari, no joke. Na ndp mek mi lagi mi srefi, na ndp meki mi foeroe, no joke. Angri e kier mi pikein, na ndp beloof mi pakket, ma na pakket na neks.


  Maak melding

 4. Iwan 8 januari 2020 At 08:38
  @Oom Ludwig foe Abra Broki goedemorgen!

  Waar komt de haat in je zo vandaan. Je hebt alleen jezelf ermee, het doet een ander geen pijn.

  Laat het los en denk aub aan jezelf!!!
  Niet negatief bedoeld hoor.

  Het is geen haat, maar ironisch spottend alles wat mis gaat de ndp te blamen. Als men zou weten hoeveel ndper’ s dagelijks met moeite het hoofd boven water houden. Al lopend op straat, rijden in de auto, fiets, bromfiets of in de bus, hun gedachten zijn steeds hoe te overleven. Vele ndper’ s, vnl de paria’ s zijn ziende blind en horend doof. Laatst liep er een fervente ndpster de Supermarkt in, nam gewoon spullen uit de schappen en aangekomen bij de kassa deed ze alsof ze zou betalen. Toen Ako even druk was, a long gwe, achterna gezeten door enkele klanten werd ze staande gehouden, a no mie a no mie na ndp jeje a bari, no joke. Na ndp mek mi lagi mi srefi, na ndp meki mi foeroe, no joke. Angri e kier mi pikein, na ndp beloof mi pakket, ma na pakket na neks.

  ndp staat voor NATIONALE DOMME PERSONEN


  Maak melding

 5. Oom Ludwig geen haat???
  Stuurt president Bouterse bepaalde volk om vroeg aan kinderen te beginnen en met school te stoppen en met 4 generaties in 1 huis te wonen?
  Als ratten maken ze kinderen en verwachten dat de regering voor ze moet zorgen, rot op geef je kind scholing en wijs de creoolse mannen op hun verantwoordelijkheid.

  Overal op deze aarde hebben bepaalde bevolkingsgroepen het moeilijk omdat ze verkeerde keuzes maken.
  Ipv hun voorraadkast te vullen met eten kiezen ze ervoor te gokken, feesten, haarstukjes, nagels, dure mobiele telefoon en nog veel van die dingen die zij zich eigenlijk niet kunnen permitteren.
  Waka yu pasi yere man, jij bent zeker ook 1 van dat volk die andere haten om wat ze hebben bereikt terwijl jij op de hoek stond te chillen en met je zaadjes te strooien maar geen verantwoordelijkheid nam om je criminelen op te voeden die je op de wereld hebt gepland en nu hangen ze als een wurgslang om je nek.


  Maak melding

 6. Suriname is love 8 januari 2020 At 13:58
  Oom Ludwig geen haat???

  Je hebt de klok horen luiden, maar weet niet waar de klepel hangt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.