Vechtpartij tussen buurtbewoners mondt uit in schietpartij

17
ambulance-nieuw-edited-suriname

Een woordenwisseling tussen buurtbewoners heeft vorige week geleid tot een vechtpartij en eindigde met een schietpartij. Hierbij liep een jeugdige een schotwond in zijn buikstreek op, maakte het Korps Politie Suriname vandaag bekend.

De politie kreeg in de vroege ochtend van donderdag 26 december 2019 de melding van een schietincident na een vechtpartij tussen buurtbewoners. Ter plaatse aangekomen troffen de politieambtenaren de jeugdige F.B. met een schotwond in zijn buikstreek aan.

Uit het onderzoek is naar voren gekomen dat een woordenwisseling tussen de 44-jarige Rakesh S. en zijn overburen uitmondde tot een vechtpartij, nadat zij elkaar met stenen hadden bekogeld. Volgens verklaring van Rakesh probeerde één van de personen hem te beroven van zijn halsketting.

Rakesh ging vervolgens zijn woning binnen om terug te keren gewapend met zijn jachtgeweer. Hij loste toen een schot af waarbij een jeugdige in zijn buikstreek geraakt werd. Het slachtoffer werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp, alwaar operatief moest worden ingegrepen.

Het jachtgeweer dat Rakesh legaal in zijn bezit had, is in het belang van het onderzoek in beslag genomen. Rakesh is na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek achter slot en grendel gezet.

Het slachtoffer is nog steeds ter observatie in de ziekeninrichting opgenomen meldt de Surinaamse politie.

- Advertentie -

17 REACTIES

 1. @Jacobus, de meeste reacties zijn inmiddels absoluut niet de moeite waard om op in te gaan, maar van u gaat me echt te ver. Schandalig.

  U weet dus wat hier gebeurd is, de exacte toedracht en pleit er dus voor dat we mekaar publiekelijk executeren hier in dit land?

  Wat een moraal, lichtend voorbeeld en u bent wellicht ook zo’n moraalridder die afgeeft op alles wat er in Suriname
  gebeurt ?
  Begin zélf het goede voorbeeld te geven.
  Dit geldt voor meerdere ordinaire reageerders op dit platform.

  Altijd makkelijk om die ene vinger naar een ander te wijzen, vergetend dat er dan nog altijd minimaal drie naar onszelf gericht zijn.


  Maak melding

 2. Politiek neutraal/aswin@ voor jou is niks en ook niks goed in Suriname altijd negatief en hoe goed het in Nederland is,dus ik snap niet wat je daar gaat kletsen auto huren met je s3 kogelwerend vestje rond rijden blijf lekker hier in Nederland dat is je land speel maar Holland mang.maar op je grafsteen zal staan als een muskusrat geboren in Nederland of in Suriname 🤭🤭🤭 🗣JOE UNCLE TOM.


  Maak melding

 3. Laat Me je bemoeit in dingen die je niet aangaat. Heb je niets anders te doen. Ik en Aswin lusten jou niet en we gaan geen aandacht aan je besteden. Ga prostituee spelen. Gwe boi jawang vriendje! En kom me deze keer niet bedreigen!!! Je kent me niet en weet niet wie ik ben. Jij bent een homo, dat weet ik zeker.


  Maak melding

 4. Ten eerste, iemand beroven mag niet, het is geen optie om iets te hebben, door te roven. En het is zeker niet goed te praten.

  Zeker is ook dat je niet op iemand moet schieten, om je eigendom te beschermen, moet andere manieren zijn denk ik.

  De leiders van ons land, weten het, alleen jammer dat ze geen oplossingen kunnen bedenken.

  Voor de rest, schaar ik me achter OLGA.


  Maak melding

 5. Je overburen gaan je van je gouden ketting beroven??? Hoe dom is hij om met dat verhaal te komen.
  Hij liegt.
  Nu moeten de overburen zijn mars aftakelen dan donderd hij op uit de buurt. Hij had zeker een hoop gezopen.


  Maak melding

 6. @Ray: Nee, dit heeft de VHP, met name de VHPer, PG veroorzaakt, die via een zwaar etnisch gekleurde bril wapenvergunningen heeft afgegeven in de afgelopen 15 jaar!! Maar tja kun, tja kun…… ook dat zal recht getrokken worden. En je gaat eer automatisch vanuit dat de zg daders/slachtoffers geen Hindustanen zijn??? Jij hebt dus meer ingang bij de politie dan de pers zelf? Is het doordat ons, ons kent?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.