Inbreker die uit kantines van markt stal op heterdaad betrapt en aangehouden

6
gevangenis suriname

De Surinaamse politie heeft vorige week een 41-jarige man aangehouden die in zes kantines van de Markt-Zuid, gevestigd tussen de Willem Campagne- en de Kankantriestraat, had ingebroken. Volgens het Korps Politie Suriname gaat het om Simson R., een bekende van de politie.

Simson R. werd in de vroege ochtend van woensdag 25 december door een beveiligingsmedewerker te Markt-Zuid op heterdaad betrapt en aangehouden voor diefstal door middel van braak. De inbreker werd betrapt in één van de kantines van de markt. Hij had enkele spullen al klaar gezet om mee te nemen zoals: munt geld, wijn en sap.

Na de aanhouding is Simson door de beveiligingsmedewerker overgedragen aan de politie van het bureau Nieuwe-Haven. Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat hij in zes kantines van de markt had ingebroken, meldt het KPS.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is de man achter slot en grendel gezet door de politie.

- Advertentie -

6 REACTIES

 1. Het was zeer zeker politiek neutraal met zijn alter ego genaamd aswin 2 in 1 Jack and hyde gespleten persoonlijkheid zwakzinnige muskusrat.


  Maak melding

 2. Simmy is ndper. Bij zijn aanhouding krijste hij dwaas, neks no fout, want ook baas en zijn Boefdraatje stelen van land en volk en ikke om te eten.


  Maak melding

 3. Heb uit betrouwbare bronnen vernomen dat het de gelijkslachtige partner van Oom Ludwig foe Abra Broki is. Zij maakten er een gewoonte van om met gestolen eetwaar hete avonden te hebben op de Goslar. Oom Ludwig onder en Simson boven…..Ooh what a night……


  Maak melding

 4. Er gebeuren, nare dingen in ons land, maar er gebeuren ook goede dingen. Het is niet altijd slechte dingen. Als de leiders en wij allemaal de goede dingen bijelkaar brengen, moet het mogelijk zijn om erop voort te breiden, nu is het zo, dat we elkaar niet vertrouwen of geloven.
  Hoe kan het ook anders, de leider en subleiders, vertrouwen en geloven elkaar niet.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.