Minister Chotkan helpt bij renovatie St. Benedictusschool

8
Minister Chotkan helpt bij renovatie St. Benedictusschool

NDP-jongeren onder leiding van jongeren-voorzitter Saramaccapolder, Armand Kandhai, hebben de renovatiewerkzaamheden van de St. Benedictusschool afgelopen zaterdag gecontinueerd. Ruim 30 personen hebben daarbij geholpen. Minister Vijay Chotkan van Openbare Werken Transport en Communicatie, was ook aanwezig en heeft meegeholpen met het werk.

De jongeren hebben de middelen voor de renovatie zelf verzameld. Chotkan noemde het een fantastisch initiatief dat de Surinaamse jongeren zelf stappen ondernemen om verschillende projecten uit te voeren.

De directie van de school bedankte een ieder en kijkt verder uit om meer projecten uit te voeren met de jongeren in Suriname. “Het doet me goed om jongeren zo bezig te zien. De toekomst van ons land is dus in goede handen” merkte de minister op.

Hieronder meer foto’s van het werk dat verricht is op de school zaterdag:

Jongeren Ondersteuningsgroep Vijay Chotkan vervolgen renovatie werkzaamheden St. Benedictus schoolDe NDP jongeren…

Geplaatst door Vijay Chotkan op Zondag 5 januari 2020
- Advertentie -

8 REACTIES

 1. Good job.De NDP laat zien dat Surinamers ook veel zaken zelf kunnen oppakken. Eigen verantwoordelijkheid staat hoog in het vaandel van de NDP. Men hoeft niet op de Amerikanen te wachten op deze taak uit te voeren. Thanks NDP.


  Maak melding

 2. Rob g is trots dat de NDP kinderen hun eigen school verfen en moeten bedelen om verf. Men hoef niet op de Amerikaan te wachten. Wat een domme opmerking laat je corrupte NDP verf kopen en volwassene het werk doen zodat de kinderen kunnen leren. Achterlijk mongool ben jij.


  Maak melding

 3. ” … Eigen verantwoordelijkheid staat hoog in het vaandel van de NDP. … ”
  O ja ?
  Daarom leent de NDP miljarden omdat ze nog de verantwoording nog de kennis en nog de kunde hebben om zelf te zorgen voor eigen inkomsten. Komt bij dat de verantwoording om die miljarden schuld af te lossen wordt doorgeschoven naar volgende regeringen en generaties.
  Eigen verantwoording ? Daarom worden projecten doorverkocht aan buitenlandse bedrijven omdat de NDP wel de lusten wilt maar niet de lasten.

  Waar was de NDP de afgelopen 9 jaar met hun eigen verantwoording ?
  Hoeveel NDP ministers hebben de afgelopen jaren vrijwillers werk gedaan ?

  Wat dat betreft is er een partij die op eigen kracht, zonder het volk te belazeren, veel doet voor het volk.
  Eigen verantwoording kan je bij die partij leren. En dat doen ze al jaren niet alleen vlak voor de verkiezingen zoals de NDP om te doen alsof ze werken.


  Maak melding

 4. De NDP jeugd kan het niet langer aanzien. Die oude knarren zijn alleen met zichzelf bezig.
  En dan bedoel ik niet masturberen.
  Ze hebben niets gedaan voor het onderwijs, voor de gezondheidszorg, voor de infrastructuur
  (onze huis”econoom” spreekt nu over slechte en smalle wegen), voor de ouderen, voor xxxx,
  dat zij besloten hebben om maar zelf de handen uit de mouwen te steken.
  De hoop is dat de president dit zal belonen en dat ook zij tzt mee mogen mee-eten uit de ruif


  Maak melding

 5. Ik heb niets tegen ndp hoor en absoluut niets tegen de ndp jongeren. Het is een goed initiatief, alleen moesten ze wel een paar jaar eerder zichtbaar zijn. Niet persé nu daar de verkiezing voor de deur staat.
  Maar toch, het is een goed initiatief. Keep it up!


  Maak melding

 6. Goed initiatief, maar beter als dit vanuit een initiatief vanuit de samenleving gebeurd. Nu gaat een politieke partij dit misbruiken om kiezers te winnen. En dat terwijl ze 10 jaar de tijd hebben gehad om wat aan achterstallig onderhoud op scholen te doen. De sanitaire voorzieningen op heel veel scholen is van het niveau van een ontwikkelingsland. De NDP zou zich wat dat betreft diep moeten schamen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.