Bromfiets vliegt spontaan in brand tijdens het rijden

9
Bromfiets in Suriname vliegt spontaan in brand tijdens het rijden

Een bromfietsbestuurder in Suriname kreeg zondagavond de schrik van zijn leven toen de brom waarop hij reed spontaan in brand vloog. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat dit rond 18.45u gebeurde, iets voorbij de hoek Coesewijne- en Marrowijnestraat.

De man wist op tijd van zijn voertuig te stappen en bleef ongedeerd. Wel brandde de bromfiets in een rap tempo af, zoals op de foto hieronder te zien is. Het Surinaamse Command Center kreeg de melding en dirigeerde de politie van Flora naar de locatie.

Ook het Korps Brandweer Suriname werd in stelling gebracht, maar kon bij aankomst slechts nablussen. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

Op de foto hierboven is te zien wat er van de bromfiets over is. Een automobilist maakte vanuit zijn auto deze foto van de vuurzee:

- Advertentie -

9 REACTIES

 1. In ons landje is alles mogelijk. Huizen, auto;s, bussen, motors,bromfietsen vliegen in band. Gezien er weinig wordt gefietst, zullen fietsen niet spontaan in brandvliegen. Of ze moeten gebruik maken van een vuurvliegje. Gelukkig hebben zich geen persoonlijke ongelukken zich voorgedaan. Surinamers moeten veel meer gaan fietsen wanneer ons land voorzien is van veilige goed afgeschermde fietspaden. Goed voor de conditie en gezondheid.


  Maak melding

 2. Politiek neutraal 6 januari 2020 At 00:24
  Waarschijnlijk was de ontsteking niet goed afgesteld waardoor de motor extra heet werd. Ja dan kan het in brand vliegen.
  Politiek neutraal/aswin@
  Wachtertje met zijn s3 kogelwerend vestje die in de zorgverlening werkt weet het weer beter Sabie so 😂😂😂

  Afz: het kind tussen bouta & Brunswijk dat word mijn nieuwe nickname 👍👍👍🤭


  Maak melding

 3. Politiek neutraal/aswin@ je bent zo trots op je Nederlands paspoort Maar wat heb je voor gedaan om trots te zijn zeker ervoor gestudeerd of gevochten voor de mijne heb ik niks hoeven te doen gewoon gekregen bij mijn geboorte zoals alle Surinamers tot 1975 je praat een hoop stronterij met je bek met je woont lekker in Nederland 17 miljoen mensen wonen lekker in Nederland alsof jij de enigste bent joe zwakzinnige kaw dat je bent.


  Maak melding

 4. Politiek neutraal/aswin@ mijn nickname is lees goed 🗣LAAT ME je had me moeten laten maar nee je moest mij bespotten dombo en je zal de wind van voren krijgen met je gespleten persoonlijkheid en je alter ego joe zwakzinnige Jack and hyde


  Maak melding

 5. Het doet je pijn he, dat ik achter ben gekomen hoe waardeloos je bent. Ik heb mijn doel berijkt! Vreet je nieren maar !!!😂😂😂😂


  Maak melding

 6. Een geluk bij een ongeluk.
  Wees niet getreurd. Het noodlot, zal misschien iets moois brengen. Goed van je dat je optijd besloot om eraf te stappen.
  Pas op je zelf en anderen.


  Maak melding

 7. Het noodlot, zal misschien iets moois brengen.
  Hoe dan. Onmogelijk, daarom heet het noodlot

  A mang dies faja.😂😂😂
  Zeker een aanhanger van Somo


  Maak melding

 8. Iemand op deze forum is zo een grote FAN van mij!!
  Eerst ging me “FAN” onder mijn nickname “Nina” reageren, heb ik toen veranderd in “Nina1″
  Omdat ik zoiets had van” what’s in a name?”
  En nu zie ik dat er reacties geplaatst worden onder “Nina1”
  Wauuww, waauuww
  Het ga je goed mijn fan😊😊😊


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.