maandag, mei 20, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie neemt op terrein aangetroffen skelet in beslag

Politie neemt op terrein aangetroffen skelet in beslag

-

Does Travel - naar Suriname

Het Korps Politie Suriname heeft vandaag bekend gemaakt dat zijn een vorige week aangetroffen skelet in beslag heeft genomen. De menselijke resten werden aangetroffen op een terrein nabij de zee, dat door een ondernemer werd schoongemaakt.

De politie van het bureau Kwatta kreeg op vrijdag 27 december 2019 van een ondernemer aan de Henry Fernandesweg de melding, dat hij tijdens werkzaamheden was gestuit op vermoedelijk menselijke resten.

De politie van het bureau Kwatta ,bijgestaan door de Forensische Opsporing van de politie, deed de plek aan voor onderzoek. Daar werd inderdaad het skelet aangetroffen.

Het verdere onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de recherche van Regio Midden meldt de politie zojuist.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

12 REACTIES
 1. Politiek neutraal/aswin @ je had beter je s3 kogelwerend vestje aan kunnen houden, en waarom kijk je zo zuur op die foto,ben je boos,heb je ergens pijn of ben je moe een volgende keer moet je glimlachen als je op de foto gaat.


  Maak melding
 2. Wie doet nu kinderachtig.Vrij makkelijk waarom ik zo zuur kijkt ,now als je keer op keer een manwijf tegenkomt ,is dat geen vrolijk Geschiedenis.Dus dan ga je niet lachen meer .Zelfs over doden spot jij .


  Maak melding
 3. effe wachten: domme ezels allemaal, wat de dateringstijd van de botten zijn??? misschien is er iemand begraven in de kolonie tijd; rond 1850 was omgeving van weg naar zee, vuil stort gebied van Paramaribo!!! in 1975/76 heb ik lopend van bollethree links vanaf de straat waar de winkel van mathoera was; naar kwatta derde rijweg achter de politie bureau op school gezeten , dus wat weten jullie van dat omgeving; elke vierkante meter ken ik dat weg, in de jaren 60/70 kon je lekker vissen tussen de mocmoc, co,s!! het stromend water bij de eerste brug zo kraak helder en kon je de vissen zien… nu is dat waar de voetbalvelden zijn en waarschijnlijk staan er weer woningen, dus kijk uit dat JIJ als de lijk over 200 jaar gevonden wordt. Als je teveel praat van zaken waar je geen verstand van hebt; laat de deskundige mensen de lijken onderzoeken….en wacht af……


  Maak melding
 4. Aswin/Politiek neutraal@ al die domme opmerkingen doe over mij maakt dat is zeker geen spotten en nu ik terug sla sta je als een hond te janken if you can’t stand the heat get the hell out off the kitchen because you will burn your ugly ass.😂😂😂


  Maak melding
 5. @laat me ga werken aan de Ladesmatraat.Er moet brood op de plank paarse rat,ga je voedselpakket halen.Voorraad raakt op.En.ik maak geen domme opmerkingen is een feit,je verheerlijkt criminaliteit je bent van paars en omgebouwd .


  Maak melding
 6. Aswin/Politiek neutraal@ @laat me ga werken aan de Ladesmatraat.
  ik ken geen LADESMA TRAAT wat is een traat 😂😂😂 🗣DOMBO zwakzinnige paarse muskusrat ga jij maar lekker naar je voedselbank je voorraad raakt op en neem je holmaat alter ego ook maar mee en daarna door naar de wallen om je reet te verhuren er moet brood op de plank 🤭🤭🤭


  Maak melding
 7. Laat Me, kritische oma van TBN prime alert heeft me net verteld dat je in combé te zien ben rond 12uur s’nachts. Je hosselt om aan een beetje eten te komen voor de volgende dag. Is zwaar noh? En Kersten verkoopt geen nieuwe linga meer .Wel ik kan je een geheimpje vertellen…..blijf lekker hosselen hoor. Ik woon lekker in Nederland want enkelen van jouw soort hebben me opgelicht in Suriname.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES