woensdag, mei 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie'Bron banti' demonstratie eindigt in botsing tegen elektriciteitspaal

‘Bron banti’ demonstratie eindigt in botsing tegen elektriciteitspaal

-

Does Travel - naar Suriname

De bestuurder van deze Mark II personenauto heeft vanochtend blijkbaar een wijze les geleerd. Tijdens een ‘bron banti’ demonstratie iets na middernacht aan de Welgedacht A-weg, verloor hij plotseling de controle over het stuur en knalde tegen een elektriciteitspaal.

Als gevolg van de botsing stond de paal van de N.V. Energie Bedrijven Suriname scheef. De bestuurder kreeg een behoorlijke bolwassing van buren en omstanders. Naar hun zeggen heeft hij er een gewoonte van gemaakt om haast elke dag tot laat in de avond ‘bron banti’ demonstraties te geven in de straat.

Enkele buren laten weten dat de bestuurder vaker over het gedrag is aangesproken, maar die niet veranderde. Zij hopen dat hij en anderen die zich misdragen of stoer spelen in het verkeer lering uit het geval nemen. “Het verkeer is niet om grappen te maken, een ongeluk schuilt in een klein hoekje. Voor je denkt gaat iets mis met alle mogelijke gevolgen van dien”, aldus een senioren buurtbewoner.

De Surinaamse politie werd ook gewaarschuwd over het voorval en ging ter plaatse voor onderzoek. Het voertuig raakte door de botsing behoorlijk beschadigd aan de linker voorzijde.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

20 REACTIES
 1. Top, ik ben helemaal blij, weer een slachtoffer erbij, goed begin🦾 go for it.😉
  Even nog ter info; In Oslo(hoofdstad van Noorwegen) is in heel 2019 maar 1 verkeersdode gevallen, hij reed per ongeluk tegen een tramhekje(hoe bizar). In de stad Oslo wonen ongeveer 670.000 mensen. In heel 2018 waren er maar 5 doden.
  In Suriname scoren we al hoger per dag met auto ongelukken, dus wie zijn al die hersenloze autobestuurders, die de wegen met hun rijgedrag onveilig maken?
  Dus landgenoten, rij je maar lekker te pletter, dat ruimt gelijk op, en over een aantal jaren wordt het hoop ik vanzelf een beetje veiliger. 🙄


  Maak melding
 2. Mica
  Heb je ook cijfers over opvoeding? 🙂
  Met name cijfers over mishandeling van kinderen door hun ouders
  Al die lulopmerkingen hier over puntenrijbewijs, drempels, voertuigcontrole, zullen heel weinig zoden aan de dijk zetten.
  De automobilist in Suriname is onopgevoed en zal dit met alle plezier showen

  Ik vrees dat het niet beter wordt. Volgens onze professor, doctor, meester, ingenieur, psycholoog, socioloog, verkeersdeskundige, en wat allemaal niet meer
  ligt het de ene keer aan de economische vooruitgang, die te danken is aan de ndp, waardoor er meer voertuigen en betere wegen zijn. Dit leidt tot meer ongelukken.
  De andere keer is de oorzaak afleiding in het verkeer.
  Rara, wie is dat

  De hoofdoorzaak is en blijft opvoeding.
  De automobilist is een asociale hond


  Maak melding
 3. Wat mij betreft mogen die asociale honden zich te pletter rijden maar het vervelende van de zaak is dat ze onschuldige mensen meenemen met hun KAULO.

  Aanstellerij, veel te hard rijden waar het niet mag, rijden met een borrel op, inhalen als een idioot is Nationale Sport nummer 1 in Suriname.

  Tegen dit soort asociaal rijgedrag is geen kruid gewassen helaas.

  Wie weet mag het zeggen hoe deze asociale automobilisten aan te pakken.


  Maak melding
 4. Brong banti? Mensen kunnen geen auto rijden in Suriname maar willen nu whatsappen achter het stuur, brong banti, racen noem het maar op.

  Iedereen verplichten om lekker met de fiets te gaan.


  Maak melding
 5. @ laat me paarse rat ga een huis zoeken.Jullie wonen nog bij jullie ouders .Je verkleed jou als vrouw aan de watermolenstraat bij een ander manwijf en dan naar het werk.


  Maak melding
 6. Aswin 4 januari 2020 At 20:32
  @ laat me paarse rat ga een huis zoeken.Jullie wonen nog bij jullie ouders .Je verkleed jou als vrouw aan de watermolenstraat bij een ander manwijf en dan naar het werk.

  Aswin/Politiek neutraal@ je kraait uit paniek en uit wanhoop zomaar uit je vieze paarse muskusratten nek wie is JULLIE noem namen dus je blaft zomaar uit je paarse muskusratten nek, blijf maar gissen waar ik woon je bent net zo zwakzinnig als je alter ego 2 in 1 dombo


  Maak melding
 7. Het zijn de mannen die een hekel hebben aan manwijven die vreemdgaan met mannen dat is een gegeven. Het zijn elite nog niet uit de kast gays eerste klasse.
  Dat gezegd hebbende terug naar de stoere brong banti mannen die nog kindjes zijn.
  Heb geen medelijden als ze door eigen toedoen het leven laten in het verkeer het is een natuurlijke selectie.


  Maak melding
 8. Na brongbantie …..nu brong potemonie ….wroko leek ka….om de schade te vergoeden ….hoopt de verzekering maatschappij niks vergoeden
  De enige oplossing ga naar wijdenbosch brug….GO JOMPO VELOST JE PROBLEMEN OP…..prei falijk..poer Joe tiefie no ……nonsens


  Maak melding
 9. Mensen, Stop met die man de dood wensen alleen omdat hij een burnout doet en perongeluk een lantaarnpaal raakt. Denken jullie dat het niet in Nederland of andere landen gebeurd? Kom op mensen groei wat hersenen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES