Man dood op bank in woning aangetroffen op nieuwjaarsdag

14
politie-op-pd-suriname

De politie van het bureau Munder kreeg op woensdag 1 januari de melding van een lijk in een woning en deed de plek aan voor onderzoek. Bij aankomst werd het ontzielde lichaam van de 58-jarige Mohamed Bhaggoe op een bank in de woning aangetroffen.

Familie leden verklaarden aan de politie dat Bhaggoe op oudjaarsdag langs de straat werd aangetroffen door zijn broer die hem naar huis bracht. Bhaggoe verkeerde op dat moment onder invloed van alcohol.

Bhaggoe werd door zijn broer naar zijn woning gebracht en die plaatste hem op een bank in de woning. De volgende dag is de heer Bhaggoe op dezelfde plek dood aangetroffen.

In opdracht van het Surinaamse Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van Bhaggoe voor obductie door de politie in beslag genomen. De politie van in Suriname bureau Munder onderzoekt deze zaak .


14 REACTIES

 1. R.I.P aan de fam.Ik praat voor mijn zelf als ik die broer was zou ik daar blijven voor een dagje.Dat noem ik echt een broer .Want als je langs de straat bent gevonden had je niet een glas op.


  Maak melding

 2. Laat Me, je kan echt zien dat je een omgebouwde Surinaamse kind ben van twee leiders in Suriname. Ik snap waarom je gepest werd op de lagere school. Ik woon lekker in Nederland terwijl je als een kerk rat niets te eten heb en loopt te pinaren in I❤Su. Hoe meer je reageert hoe meer ik achter kom dat je een zeer slechte , terechte zelfbeeld van jezelf hebt. Zie me maar als een beveiliger 😂😂😂


  Maak melding

 3. Politiek neutraal/aswin ben je vergeten dat je in Suriname zat en niks te vreten had dat je het land uit moest vluchten van de honger dat heb je zelf op WKN geplaatst met je zwakzinnige hersens dombo wachtertje met je s3 kogelwerend vestje met je woont lekker in Nederland geef me een adres dan sta ik binnen max een uur voor je achterlijke zwakzinnige paarse muskusratten kop.


  Maak melding

 4. Laat Me, je moet motjo blijven spelen, hoe wil je een ticket kopen om hier naar Nederland te komen. Niemand is zo achterlijk om borg voor je te staan om een visum aan te vragen. En ten derde, als je voor me zou staan kan je me niets doen! Ik heb voor hete vuren gestaan als horeca portier. Dus ga ergens anders bluffen…Hahaha


  Maak melding

 5. Baja ahum men wijkt helemaal van het onderwerp en vallen elkaar privé aan.
  Redactie, was die die broer geen militaire, politie, cipier of douane die hem thuis op de bank dumpte?
  Er moet een onderzoek komen naar de functie van die broer.
  Wat is er aan de hand met de Hindoestanen ze drinken zich kapot rollen in goten liggen langs de weg waar is santhohki om zijn broeders uit de bagger te helpen.


  Maak melding

 6. @aswin;
  Voor het eerst mag ik het eens met je zijn.
  Óf de avond met je broer doorbrengen óf hem thuis bij jou brengen. Dát is nou een echte broer, gezien de situatie waarin de man gevonden was op straat.


  Maak melding

 7. Politiek neutraal 5 januari 2020 At 00:25
  Laat Me, je moet motjo blijven spelen, hoe wil je een ticket kopen om hier naar Nederland te komen. Niemand is zo achterlijk om borg voor je te staan om een visum aan te vragen. En ten derde, als je voor me zou staan kan je me niets doen! Ik heb voor hete vuren gestaan als horeca portier. Dus ga ergens anders bluffen…Hahaha

  😂😂😂😂😂😂😂 een hoop 💩 leg je uit geef me een adres dan ben ik er binnen een uurtje nu zeg je wat je bent een portiertje zeker bij een homo tent eerst was beveiliger wat en wie beveilig je of heb je een wapen 😂😂 en mag je iemand arresteren néé wel staande houden en dat mag elke burger 🤭🤭 je staat zeker bij de Aldi,Lidl,zeeman of wibra portiertje te spelen als je iemand vraagt om in zijn tas te kijken en hij zegt nee wat kan je dan doen NIKS en ook NIKS je mag niet zonder zijn toestemming in zijn tas die bevoegdheid heb je niet 😂😂 beveiliging aan mijn hoela je bent een 🗣WACHTERTJE met je s3 kogelwerend vestje 😂😂😂


  Maak melding

 8. Nina ik ben geen slecht persoon.,maar zij zeurt maar aan jou schrijven,zie ik je na waterkant ook een gelukkig leven hebt.Ja ik zou bij die broer slapen vooral als je weet dat hij drinkt en ze hebben hem gevonden.
  Politiek Neutraal .
  Is een omgebouwde Flora typje nu gaat ze dreigen van u weet ik niet ,maar ik ben niet bang,geschoolde mensen dreigen niet die staan erboven.Laat haar ze weet geen moer van de beveiliging ze google maar wat.Vraag haar wat zij doet behalve haar werk.Iemand die dag en nacht op de site is en loop te dreigen sorry ben niet bang maar klaar,flora,ramgoe pasie ineens noemt ze andere paars,terwijl zij dat is sedert aan dat @laat me dus nickname ,zag ik dat het een Genitsche mislukking voor mens het was,en nog bedankt voor die ontmaskering omtrent dat dier.Ze is ongeschoold.Heb mensen die op mij reageren ,wie op dat ding Gedrog, Nobody .


  Maak melding

 9. Ga lekker mijn ding doen en laat dat mens geef geen adres.Flora honden hebben geen genade.Zit je te wachten dat ze aan je deur komt,krijg je ineens een brief dat iemand visum heeft gevraagd op jou adres niet doen .Ik moet weg dus tot vanavond,als laatst wist jij niet dat mensen van Flora van katwijk kwamen .Ze hadden een stempel boven op hun arm ik ken die dieren toch.Ga jij je verlagen tot zulke smokko,parta beesten,pese pese beesten .Je hebt dat ding goed uit haar tent gelokt tof man Psygologisch maar is zondag moet naar de fam.Had een vriendin daar ik liep stage ergens en zij kon geen werk vinden omdat als ze vragen uit welke buurt je komt,kreeg je geen werk,ik zweer het dus laat die gedrog moet nu gaan.


  Maak melding

 10. Aswin my friend. We zijn erachter gekomen wie dat ongeschoolde bedrog is. Laat Me is een psychisch gestoorde maniak. We gaan proberen dat ding geen voeding meer te geven. Ok fijn weekend.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.