Lijnbus en personenauto belanden in goot na frontale botsing

23
Lijnbus en personenauto belanden in goot na frontale botsing

Bij een zware aanrijding vanmorgen tussen twee voertuigen aan de verlengde Nieuw Weergevondenweg in Suriname, zijn beide voertuigen in de goot langs de weg terecht gekomen. Bij het verkeersongeval waren een lijnbus en een personenauto betrokken.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat er vijf mensen gewond zijn geraakt. De aanrijding vond rond 06.30u plaats. Bij het verkeersongeval is ook een elektriciteitspaal van de N.V. Energie Bedrijven Suriname kapot geslagen (foto).

De Surinaamse politie kreeg de melding via het Command Center en ging ter plaatse. Hoe de botsing precies heeft plaatsgevonden was op het moment van schrijven nog niet duidelijk.

Agenten zijn momenteel ter plekke aanwezig en doen onderzoek naar de toedracht. Deze informatie is niet officieel bevestigd, dus later meer.


23 REACTIES

 1. Let op het tijdstip van de aanrijding 06:30 uur: Heel weinig verkeer op de weg en dan toch beide voertuigen die n de goot belanden:

  Oké het onderzoek moet nog het een en ander uitwijzen.

  Waar hebben ze in hemelsnaam hun rijbewijs gehaald in Suriname.

  Die aanrijding waarbij 2 vrouwen dood gereden zijn was ook heel vroeg in de ochtend.

  Ik zou bang moeten zijn om mij heel vroeg in de ochtend op de weg te begeven.

  Vroeg in de ochtend zijn het aantal voertuigen op de weg te tellen.

  Ik snap het wel hoor: In de vroege ochtend is de weg van die KAULO’S


  Maak melding

 2. Veel van dit soort aanrijdingen hebben te maken met de paarse mentaliteit en onverantwoordelijkheid. Alleen als men kijkt hoe land en dom paars volk worden bestuurd, zegt dat al genoeg van dit soort weggebruikers met hun paarse attitude. Eeh boi mi e rij fa mi wannie, efoe mi moes race, a wiens a faya e jompo na redi, mi dati e jompo na mi gaspedaal. Ai boi, te mi sjie wang tra wagi wang haal mi in mi jompo trap mi gaspedaal in, ai boi a wiens a pasi smara, ma neks te make met voetgangers, bromfietser of tegenliggers, mi gi moro gas, want na mi e rij eeh kaboem mi ka.


  Maak melding

 3. De wegen zijn gemaakt om zulke dingen te veroorzaken.Totale breedte van de weg is 5 a 6 meter.Dan blijft over voor elk rij richting 2,50 of 3 meter.En van die smalle strook moeten van alles gebruik maken,bussen,trucks,auto’s,bromfietsen,motorfietsen,voetgangers.Dat is vragen om problemen.


  Maak melding

 4. @Wendy
  Altijd van die kinderlijke opmerkingen.Als voertuigen onbestuurbaar worden komen ze op de vreemdste plaatsen tot stilstand en in de gekste houdingen.Van welke planeet kom jij vandaan?


  Maak melding

 5. Een ongeluk schuilt in een klein hoekje. Je kunt zelf voorzichtig rijden in het verkeer maar je heb het zelf niet altijd alleen in de hand. In het verkeer heb je ook te maken met andere weggebruikers. Een vaak voorkomende oorzaak van ongelukken in het verkeerd is afgeleid worden door muziek, bellen, chatten, whatsappen,eten en drinken tijdens het rijden, enz. In sommige landen zoals in België is het verboden om te eten en drinken achter het stuur.


  Maak melding

 6. Veel meer voorlichting geven via Radio TV en Telefoon en tank stations in alle talen dat men gebruikt in Suriname .

  En meer moderne vervoer middelen in zetten ,want met alleen auto en bromfiets gaan wij Suriname echt niet opbouwen .

  Jongeren beneden 45 jaar zijn een tijd bom in het verkeer vracht wagen ook er bij .


  Maak melding

 7. Met moderne vervoer middelen bedoel ik trein en tram is dat zo moeilijk .

  Is dat zo moeilijk een trein laten reiden van Paramaribo naar Zanderij .

  Kunnen de hoogopgeleide mensen dat zelf niet regelen stelletje amateurs .


  Maak melding

 8. Op die weg is er al jaren een verzakking in het asfalt. Iedere autobestuurder probeert die verzakking te ontwijken. Het ministerie van Openbare werken doet hier niets aan. Auto’s komen vaak op de verkeerde weghelft terecht of raken van de weg. De overheid is hier 100% verantwoordelijk voor. Stelletje lapzwansen.


  Maak melding

 9. @Henry, het is opvallend hoeveel ongelukken in Suriname plaatsvinden. Veel rijders missen vaardigheden om veilig de weg op te gaan. Het oa Russisch Roulette op de Surinaamse wegen.


  Maak melding

 10. De chauffeur van die lijnbus is politiek neutraal en de bestuurder van die auto is aswin ze kwamen bezopen en leeg gespoten uit een hoeren club.


  Maak melding

 11. @Koos,

  Natuurlijk missen veel rijders de vaardigheid om te rijden. Dit in combinatie met aanstellerij leidt tot heel veel ongelukken.

  De politie moet ook veel meer surveilleren om deze malloten van de weg te halen.

  Ik erger mij dan ook mateloos aan die uitsloverige gasten als ik in Suriname ben.

  Voorrang verlenen Hoooo Maaaar.

  De meest elementaire zaken hebben deze gasten niet onder de knie.


  Maak melding

 12. Top, ik ben helemaal blij, weer een slachtoffer erbij, goed begin🦾 go for it.😉
  Even nog ter info; In Oslo(hoofdstad van Noorwegen) is in heel 2019 maar 1 verkeersdode gevallen, hij reed per ongeluk tegen een tramhekje(hoe bizar). In de stad Oslo wonen ongeveer 670.000 mensen. In heel 2018 waren er maar 5 doden.
  In Suriname scoren we al hoger per dag met auto ongelukken, dus wie zijn al die hersenloze autobestuurders, die de wegen met hun rijgedrag onveilig maken?
  Dus landgenoten, rij je maar lekker te pletter, dat ruimt gelijk op, en over een aantal jaren wordt het hoop ik vanzelf een beetje veiliger. 🙄


  Maak melding

 13. Percival houd je commentaar voor jezelf. Ik zie de klote bussen dagelijks in het verkeer. Rijden km op fietspad. Gedragen zich als varkens.
  Swingen met bussen.
  Hij dient te staan waar de Groen/witte bus staat. Buschaffeurs kletsen aan de telefoon als ze rijden, gebruiken alcohol. Met mensen levens.
  Dus reageer op het bericht en houd mijn naam uit je stinke bek. Achter pc heb je ballen


  Maak melding

 14. @ laat me nu ga je te ver je kunt niet zo negatief praten over jou collega,s heb je op je baas gezeten voor een nieuwjaars pakket,straks wordt daar een oceaan stuur jou gegevens .Goedmakkertje een jaar lang van mij gratis pampers.Deal


  Maak melding

 15. @Wendy
  Een bus kan zich niet als een varken gedragen het is geen mens.Je blijft maar onzin uitkramen.Als je zo van schrijven houdt probeer dan algemeen beschaafd Nederlands te schrijven zonder veel kromme zinnen waar kop noch staart aan zit.


  Maak melding

 16. @Laat Me, ze hebben jou als krongfutu bakru langs de weg zien lopen toen je klaar was je lichaam te verkopen bij de saramacca straat. De chauffeurs schrokken zodanig dat ze op dusdanige manier zijn gaan rijden dat ze in de sloot belanden!


  Maak melding

 17. @Laat Me, je mag best jaloers op me zijn hoor! Je bent zo zwak begaafd dat je niet snapt dat Ik in Nederland woon en de Nederlandse paspoort bezit. Ik pinaar niet zoals jij die afhankelijk is van pakketten. Vraag het maar aan de kritische oma van TBN prime alert.


  Maak melding

 18. Politiek neutraal 4 januari 2020 At 23:12
  @Laat Me, je mag best jaloers op me zijn hoor! Je bent zo zwak begaafd dat je niet snapt dat Ik in Nederland woon en de Nederlandse paspoort bezit. Ik pinaar niet zoals jij die afhankelijk is van pakketten. Vraag het maar aan de kritische oma van TBN prime alert.

  😂😂😂 jaloers 😂😂😂 meer dan 350.000 mensen met een Surinaamse afkomst hebben een Nederlands paspoort en op jou moet ik jaloers zijn😂😂 wat een zwakzinnige redenatie en jij bent een volwassene,jij voelt je superieur over de Surinamers omdat je een Nederlands paspoort bezit je voelt je superieur over de Surinamers maar je kon het in Suriname niet redden dat ze slimmer dan jou waren jij moest vluchten van de armoe maar ze overleven het zonder jou dombo, als ik nu in Suriname of in Nederland woon dat gaat jou niks aan geef mij een adres in Nederland en ik sta binnen max een uurtje op het adres zolang het niet voorbij Staphorst of Hengelo is dan duurt het iets langer muskusrat


  Maak melding

 19. In Japan moeten de bus chaffeurs een cursus bus rijden nemen. Zij worden op een rij terein getrained te rijden onder diverse omstandigheden. De verkeers politie moet zo’n curus ontwerpen of de jappaners vragen voor training en ontwerp rij terrein. A!leen chaffeurs met zo’n trsining mag publirke bussen rijden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.