KLS cake schiet verkeerd af en vernield meer dan 10 woningen Ramlakhanstraat

23
KLS-cake

Drama gisteravond rond 22.00u aan de Ramlakhanstraat te Kwatta. Een woordvoerder van het Korps Politie Suriname zegt aan Waterkant.Net dat een groot formaat KLS cake die op straat afgestoken werd door familie K. niet de lucht in ging, maar richting woningen.

Volgens rapportage tot op dit moment zijn daarbij 14 woningen en een personenauto vernield. Drie woningen hebben aanzienlijke brandschade opgelopen. Een jongen van 10 jaar raakte ook gewond door het voorval. Zijn verwondingen waren tot het moment van schrijven nog niet helemaal duidelijk.

Uit paniek renden de bewoners die in hun huis of op het erf waren op straat. De Surinaamse politie zal later op de dag wederom de plaats aandoen voor het verdere onderzoek.

Zo gauw meer bekend is over het voorval wordt het bericht aangevuld.

Hieronder een filmpje van het voorval:

https://www.facebook.com/wensleyh.sabe/videos/2731706836909346/?d=n


23 REACTIES

 1. Vuurwerk kan meer kapot maken dan je lief is:
  De bewoners zitten nu opgezadeld met extra kosten voor de nodige reparaties aan hun woningen.

  IN DIES TRANGA TING: KOERS EURO/SRD 9:1


  Maak melding

 2. Die koers kan nog stijgen naar 1:15 voor de verkiezingen.

  Wellicht nog meer…

  Die bombels zijn geen grap. Zelfs die kleuren pijlen hebben luide knallen, dus altijd opgepast want zijn in feite kleine bommetjes die in de lucht worden geschoten.

  Hoe meer bij elkaar, dan heb je 1 grote bom.

  In ieder geval zijn de honden een beetje bijgekomen van al die lawaai.


  Maak melding

 3. Hoefdraad moet openheid van zaken geven rondom de stuwdam. Hoeveel heeft Suriname geleend en tegen welke voorwaarde. Devaluatie van de SRD hangt in de lucht. Op naar 1 op 12


  Maak melding

 4. Deze mensen hebben geld dus de schade kunnen zij makkelijk betalen voor wat zij hebben aangericht. Vuurwerk afschieten is gevaarlijk weet men.Er zijn altijd risico’s aan verbonden.


  Maak melding

 5. Zelfs Chinees vuurwerk, werkt niet zoals het behoort te werken, blijf lekker je land overspoelen met Chinese rotzooi, en die Chinezen maar lachen de hele dag, over enkele jaren is dit een deelstaat van China, want dan blijken er meer Chinezen te wonen, dan Surinamers, met een Chinese president.


  Maak melding

 6. Laagste kwaliteit gaat voor dump prijs naar Suriname . Had ik het eerder erover gehad vorig jaar . Vandaar dus die record inklaringen op de haven in Suriname. En wat gaat de president nu doen ? Niks No Fout toch !


  Maak melding

 7. @laat mij en haar paarse kornuiten weten meer van.Willens &Wetens zodat die arme mensen hun huis kunnen ontvluchten zodat zij en haar paarse bende kunnen toeslaan geboefte.Paarse ratten &Wendy is bezig met de oog getuigenverslag . Dus nu effe geen tijd.Want ze weet zeker dat de chinezen stroom stelen en noemt ze een vloek en sommeert een ieder gelijjk af te schieten.die chinezen dus.En.@ laat me heeft haar aandeel al gehad van die rovers actie en googled nu wat ze tegen mij moet zeggen arme pakket sloeber van ddb.Of ze negeert, of ze krijg zeker Wikipeda toch zelf nadenken . Paarse meid.


  Maak melding

 8. Aswin@ die rommel die je drink en rookt is niet goed voor je zoek maar een andere dealer met beter spul wat je nu rookt of zuipt is rotzooi of je hoofd werkt niet zo goed net zo zwakzinnig als politiek neutraal of zijn jullie het zelfde 😂😂😂


  Maak melding

 9. Nee.@laat me ik ben Aswin ga beter lezen ,dan zie je hoe hij schrijft dus PN.Jij suggereert dat ik rook onzin .Maar ja je bent boos op mij niets verdiendt.0.4:15.je denkt toch niet dat die mannen een vrouw aan de Ladesmastraat zien met een adamsappel.Nu snap ik die aanrijdingen.Ga morgen jou gratis pakket halen.En tylapia in de trens vangen/ je vangt teveel andere dingen,of ga oude graven schoonmaken.Paarseanwijf.


  Maak melding

 10. @ laat me begin jou baas te vragen wat hij met die 19,5 miljoen gaat doen.Alleen maar beloftes en niet nakomen.Bosje heeft een brug gebouwd wie is het komen betalen NPS.hij laat jullie in armoede gaat hij naar het buitenland,moet je geen feest vieren met jou landgenoten.Nee ze zijn gaan wandelen.Hij zo dit dat doen voor die jongeren,luchthaven terminals plaatsen ,nooit gebeurt,gratis bus gezet om hem op het luchthaven te halen,met dat.geld van die oudjes geen a.o.v nee onderstand,blijf maar lenen.Je baas ja wanneer worden jullie wakker.Miesikaba sinds wanneer krijgt een priester wintie in de kerk mie takie njee nog meer zetels gekochte ja.En daarom ben ik boos op jou mag je weten ,daarom zei ik uit boosheid dingens,sedert wanderer krijgt een veroordeelde amnesty,dan moeten al die mensen die hun kinderen in de bak zitten ook dat krijgen.nieumond verpand,zomaar vlaggen spijkeren bij mensen en ze wonen niet daar wie hou je voor de gek .ga.nadenken joe dong boerikie kaw.Alleen om een gratis pakket,ik zou mij daarvoor niet laten gebruiken.Allemaal politiek heeft Amerali het binnenland ingestuurd wat heeft hij voor ze gedaan niets.Wie heeft zijn eigen mensen verkocht brunswijk a boeriki kaw,en nu wil niemand met hem samen werken.Wie heeft bouterse daar neer gezet lonny en bek en nek willen andere die niets van politiek weten,hun snuit steken om voor jou op te komen.


  Maak melding

 11. Zo toch ook een tramlijn komen waar is het.Die jongeren zouden huizen krijgen waar zijn ze.Sommige wonen.nog bij hun moeder met acht kinderen en kleinkinderen.Worden jullie wakker ga werken hindustanen/ chinezen doen dat ook of voelen ze het niet maar ze stelen niet.Staks wordt het rassenrellen.De gebroeders gopal hebben creolen doodgeschoten .ja ga je weer horen houden niet van zwarte Suriname is een mooi land maar moet veel gebeuren.Dan ga ik in mijn kast trek ik mijn treu aan van I love Suriname ik hou wel van Suriname maar niet van die nu aan de macht zitten.Belfor sprak jou baas toch aan @ laat me waarom liep hij weg belfor zei nog exelentie waarom loop je weg en lachend ook.Als je het meend met je mensen loop je niet weg.Nu zegt hij 19,5 miljoen is vrijgekomen.die boerieki@ laat me en de rest gaan weer stemmen als hij gewonnen heeft laat hij van zich afweten.Wacht maar jammer dat jullie om een pakket jullie zo laten misbruiken.Wie was op Zanderij bijna alleen jongeren. Ik hoop dat hij weer samenscholing verbod zet,avondklok,etc laan jullie voelen,@laat me laat je checkendenk aan je beroep


  Maak melding

 12. De regering moet wakker worden geschud, zulke zware vuurwerkbommen moet men verbieden voor consumenten verkoop. Zulk vuurwerkbommen moet alleen afgeschoten worden door mensen die kennis van explosieven hebben.


  Maak melding

 13. Hopelijk zijn de slachtoffers verzekerd. Ai, dat was een grote vuurwerk. Wat een voor een in de lucht moest gaan is in een keer ontploft. Sutters, deuren ,glazen vensters en plafonds zijn er aan gegaan. De ontploffing was niet mis.Verkoop van dit soort vuurwerk moet verboden worden.


  Maak melding

 14. Uit paniek renden de bewoners die in hun huis of op het erf waren op straat

  Wat dacht je van

  Uit paniek renden de bewoners die in hun huis of op het erf waren DE STRAAT OP

  Any how
  laten we hopen dat die jongen met de schrik vrij komt of in elk geval geen ernstige letsels heeft

  En misschien is dit een waarschuwing voor iedereen dat jij je zuur verdiend 🤭 Of gestolen 🥺 geld niet zomaar moet verschieten want morgen als je bloot ben dan is het plots weer de schuld van politiek


  Maak melding

 15. Dus alvast gefeliciteerd met het nieuwe jaar en de dader afsteker; mag voor alle kosten aan de gedupeerden gaan betalen;; indien u een polis had bij assuria; dan zal de gemeenschap er voor weer gaan opdraaien en vuurwerk op verre afstand afsteken is een wijze raad… Sterkte voor de gedupeerden.. en stoerheid met levensgevaarlijk vuurwerk ( voortaan standaard vuurwerk afsteken) kan dit tot gevolg zijn…


  Maak melding

 16. Hier is hoogstwaarschijnlijk sprake van slechte kwaliteit vuurwerk en/of beunhazerij tijdens het afschieten.

  Het is nog een wonder dat er geen brand is ontstaan.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.