Bromfietser ernstig gewond na aanrijding door auto

14
Bromfietser ernstig gewond na aanrijding door auto
Foto: Waterkant/BOMBELMAN.COM

Een bromfietser in Suriname is zojuist ernstig gewond geraakt nadat de man aangereden werd door een auto. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het ongeval rond 21.30u moet hebben plaats gevonden op de kruising van de Jagernath Lachmonstraat en de Nickeriestraat op Zorg & Hoop.

Volgens de eerste berichten stak de man de weg over op de brom toen hij door de auto werd geschept. Volgens omstanders moet het voertuig daarbij een behoorlijke snelheid hebben gehad.

Op het moment dat de fotograaf deze foto’s maakte was er nog geen politie of ambulance bij het ongeval.

Op de foto hieronder is de situatie en de ernst van de aanrijding goed te zien:

- Advertentie -

14 REACTIES

 1. Ik heb het idee dat automobilisten zich onschendbaar voelen. Ondanks iemand voorrang heeft op een voorrangsweg, is het altijd opletten geblazen. Sommigen hebben op een oneerlijke manier een rijbewijs gehaald.


  Maak melding

 2. Hopelijk behoud deze man zijn voet. Hij heeft echt ernstige letsel opgelopen! Jammer dat een vergissing met zo een letsel afgestraft word. Beterschap aan deze bromfietser.


  Maak melding

 3. Politie en ambu nog niet ter plaatse, wat een fiasco en veel ramptoeristen die het slachtoffer geen blik of medeleven gunnen. Niemand die bij het slachtoffer staat en tot hem praat zodat hij het bewustzijn niet verliest. Men laat je gewoon liggen en je zoekt het maar uit. Zoals men dieren laat liggen op straat wanneer ze worden aangereden, zo ook wordt de mens behandeld.
  Het volk jong en oud heeft een hart van steen gekregen. EHBO is ver zoek. Allemaal zwarten die op een afstand staan, weten niet hoe te handelen totdat de ambulance is gearriveerd die heel lang op zich laat wachten. Land met zijn inwoners is gewetenloos,gevoelloos, hersenloos. Hoop dat deze man het overleefd want de bacterieen vieren hoogtij in de open wond. Hoop ook dat hij zijn been blijft behouden en het geen amputatie wordt. Wens hem veel sterkte en een spoedig herstel.

  Sarie Torie


  Maak melding

 4. Dit is het resultaat van steeds betere wegen, waardoor er meer verkeer is.
  Meer verkeer dat sneller van A naar B moet.
  De dynamiek van de regering aldus robbie een maand of 4 geleden.

  Robbie, kan je geen oplossing voor dit schrijnend probleem aandragen?
  Natuurlijk wel een oplossing die nog niet is bedacht
  Wellicht heb je, tijdens je studies, een bijvak verkeerskunde gevolgd.

  Een persoon doet goede zaken met het toenemend aantal doden.
  Dat is de skipper van Hades. De man die je voor een obool naar de overkant vaart.
  Tevens de alter ego van robbie

  De op sensatie beluste malloten staan erbij en vreten uit hun neus.
  Morgen maar weer met borden voor het KLM kantoor!


  Maak melding

 5. #Koos dan verkoop jij ze die rijbewijs mag ik er ook eentje en welke melk.
  Ben blij dat jij wel kan rijden op je ezel met rijbewijs.
  Waarschijnlijk weer een gefrustreerde SurNed die niks heeft bereikt en nu de lakens wil uitdelen in een land als Suriname met crisis ellende en honger.
  In Nederland is alles veilig hup allemaal pak je biezen en vertrek gauw voordat de radicalen het voor het zeggen krijgen.


  Maak melding

 6. Suriname is love

  31 december 2019 At 14:12

  #Koos dan verkoop jij ze die rijbewijs mag ik er ook eentje en welke melk.
  Ben blij dat jij wel kan rijden op je ezel met rijbewijs. Waarschijnlijk weer een gefrustreerde SurNed die niks heeft bereikt en nu de lakens wil uitdelen in een land als Suriname met crisis ellende en honger.
  In Nederland is alles veilig hup allemaal pak je biezen en vertrek gauw voordat de radicalen het voor het zeggen krijgen.

  ===============================

  Er is reden waarom Surinaamse rijbewijzen niet omgezet kunnen worden in de EU. Suriname telt minder inwoners dan een stad als Rotterdam. Verhoudingsgewijs vinden in Suriname meer ongelukken plaats en dat heeft een reden.


  Maak melding

 7. Ik vind dat ze deze brokkenpiloten verantwoordelijk moeten stellen en alle medische kosten en ook de kosten van het niet kunnen werken moeten betalen. Wanneer gaan deze doodrijders nu werkelijk in hun portemonnee voelen wat ze aanrichten.🤑😡


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.