Suriname krijgt in 2020 weer een ‘Most Wanted lijst’ met extra dimensie

12
gevangenis suriname

Het Korps Politie Suriname komt volgend jaar weer met een zogenoemde ‘Most Wanted lijst’. Dit zei korpschef Roberto Prade op vrijdag 27 december tijdens de jaarafsluiting van het Korps Politie Suriname.

De Most Wanted lijst is een nationale opsporingslijst van mensen die dringend gezocht worden door de politie. “Deze zal niet zijn zoals we het al die tijd hebben gekend. Er komt een extra dimensie en die zal ervoor zorgen dat we extra succesvol zullen zijn” aldus Prade.

Wat de korpschef met de extra dimensie bedoeld is nog niet duidelijk. Prade kondigde verder aan dat er sprake is van modernisering binnen KPS, om de criminaliteit te beteugelen. 

Zo heeft het KPS een apparaat aangeschaft dat erin zal resulteren dat de criminaliteit beter wordt beheerst. “Nu al heeft het apparaat haar dienst bewezen en in de toekomst mogen we veel meer hiervan verwachten,” aldus Prade.

- Advertentie -

12 REACTIES

 1. Hilarisch, lever eerst de bij verstek veroordeelde president uit. Het is de wereld op zijn kop. Wel jagen op criminelen terwijl een veroordeelde de scepter zwaait in Suriname. Moet niet gekker worden.
  Begrijp dat er iets gedaan moet worden aan de criminaliteit. Oplossing is doodstraf weer invoeren en ook voltrekken. Alleen dat gaat helpen. Hang ze maar bij bosjes op en vertoon de lijken op tv. Het is niet anders.


  Maak melding

 2. @ Koos,

  Prade heeft zelf niet door, dat hij zichzelf te kijk zet, hoe geloofwaardig kom je over, als de grootste misdadiger van het land met 2 veroordelingen vrij rond loopt, ik wil nog zien of die Prade straks daadwerkelijk in actie komt, wanneer die veroordeelde moordenaar niet verschijnt op 22 januari.


  Maak melding

 3. Een apparaat dat de criminaliteit beter gaat beheersen. WWWOOWWW. Hardere sirenes op de pro wagens? Stevigere boeien of high tech enkelbanden? Of gewoon n creatieve teller v d crime cijfers. We benne benieuwd wat voor apparaat comma.


  Maak melding

 4. Koos@ Hilarisch, lever eerst de bij verstek veroordeelde president uit.
  Aan wie moet de veroordeelde worden uitgeleverd volgens mij levert Suriname geen onderdanen uit. Hij moet nog eerst 20 jaar in Su brommen dan is hij haast 100 jaar

  Begrijp dat er iets gedaan moet worden aan de criminaliteit. Oplossing is doodstraf weer invoeren en ook voltrekken. Alleen dat gaat helpen.
  In de VS,China en weet ik veel waar nog meer hebben ze ook de doodstraf maar nog steeds criminelen dus het helpt niet

  Hang ze maar bij bosjes op en vertoon de lijken op tv.

  Wie bedoel jij met ZE en ook nog de lijken op de tv vertonen ik zal niet meer naar de tv kijken om lijken te zien volgens mij maak je grapjes wees ff serieus man.
  Ik heb echt geen serieuze oplossing voor het probleem daarom hou ik mijn mond.ik gil niet zomaar iets dan maak ik mezelf hilarisch.


  Maak melding

 5. Is toch zo merkwaardig en ZEER terecht, dat zij ik altijd en zal gelijk hebben dat het BOEG beeld van Suriname wordt gekenmerkt door moordlustige voorhoofd van Bouterse. Ik hoef de daden en de feiten van zo iemand niet te weten. Ik heb daarvoor een goed psychologisch vermogen .
  “Het karretje is al gespannen om hem te halen” . En dat ben echt zeer benieuwd op de 20-ste van het volgend jaar. 2020.


  Maak melding

 6. Weer zo een bruhaha met een paar engels woorden om iets zwaargewichtiger te laten doen overkomen. De afgelopen jaren was het mindshift, of zoals die Coronieaanse vrouw zei: mindship.
  .
  Veel praten maar niets zeggen

  Noem dat ding gewoon een opsporingslijst dan doe je al gek genoeg. Trying to use english phrasing to elevate the meaning of something is so……..wiesje, so stom.

  Poep
  Ka
  Doo doo
  Same SHIT


  Maak melding

 7. Koos@ in veel landen bestaat de doodstraf maar ze hebben wel overvolle gevangenissen in de VS zitten er genoeg in de dodencel blijkbaar werkt iets niet je snapt me punt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.