Nederlandse vrouw bij overval in woning vastgebonden met schoenveters

29
politie Suriname

Een 38-jarige Nederlandse vrouw is gisterochtend door een ongewapende rover overvallen in haar woning in Paramaribo. Daarbij heeft de dader het slachtoffer vastgebonden met schoenveters en betast.

De Surinaamse krant Times of Suriname, die in haar editie van vandaag melding hierover maakt, geeft aan dat de vrouw lag te slapen. Zij schrok wakker van een hard geluid dat leek op een knal op de voordeur van het huis.

Het slachtoffer stond op ok een kijkje te nemen. Toen zij de deur openmaakte werd zij meteen overvallen door de crimineel. Vervolgens werd zij vastgebonden en betast door de rover die haar wilde verkrachten.

De krant meldt verder dat bij het horen van de knal de vrouw al een kennis had gebeld om te komen kijken wat er gebeurde. Toen hij arriveerde verliet de rover de plaats. Hij heeft SRD 1000 en 850 euro buitgemaakt.

De politie kreeg de melding en ging ter plaatse voor onderzoek. Er wordt gewerkt aan de opsporing en aanhouding van de rover. Hij is kort en mager en had een tas bij zich.


29 REACTIES

 1. De rover is een dwaze fervente ndper. Oma taki, wat een klote misdadig paars van aard zijnde klootzak. ,opa taki, na leki ing lider ddb en paars rovende elite die land en volk hebben opgezadeld met megaschulden lasten.


  Maak melding

 2. Zo te zien is die paarse split personality travestiet RobG aka Wendy of 1 van zijn/haar soortgenoten weer aan het roven geslagen.
  De criminele paarse rioolratten gaan flink tekeer de laatste tijd. Ze zijn op zoek naar geld om wat te vreten te kunnen hebben tijdens de feestdagen want ze zijn te lui en te verziekt om op een eerlijke manier aan de kost te komen.


  Maak melding

 3. Ook wij geven wederom een signaal aan het buitenland af …dat je moet vrezen voor je leven als ze hier willen komen..we zijn le kker bezig zo..nog even en dan blijven de vliegtuigen vanuit Amsterdam leeg..SLM raakt in de rode cijfers geld rolt niet …schulden lopen op…ga zo maar door en we kunnen ons straks vergelijken met Zimbabwe…sari tori…lang leven ons staat…


  Maak melding

 4. Jammer de zoveelste dit jaar.
  Maar toch de vraag waarom ga je in dit verdomde land alleen wonen/logeren.
  Met de kennis dat je nu overal in onze bananenrepubliek overvallen en beroofd kan worden.
  Je ziet toch zelf de hele dag die loerende ogen van die rovers die je benijden dat je hier op
  vakantie bent.
  Verschillende functionarissen hebben dit nu openlijk toegegeven dat bepaalde belangrijke
  organisaties slecht de maatschappij bedienen.
  Een goed beleid/voorbeeld begint bij de regering.


  Maak melding

 5. In plaats dat ze met veiligheid correct aandacht gaan besteden gaan ze met sportvelden en huisartsposten openen om niks!Mensen leven zijn in gevaar natuurlijk.Ik vraag me af of ze het niet door hebben dat mensen beroofd worden op beestachtige manieren.Heel bizar.En trouwens kunstmatige sportvelden is kanker opwekkend en milieu onvriendelijk na een korte tijd.


  Maak melding

 6. Even een boodshap aan al die aziatische racisten en blanke kontlikkers hier op deze site. A moro pina kondre fu Africa set kong tenminste 1000 maal moro Sranan.
  Als jullie vergelijkingen willen maken begin naar India te kijken waar men nog op straat schijt en waar je als vrouw niet hoeft te denken om s’nachts alleen over straat te gaan.

  Altijd die ignorant vergelijking met Haiti of Zimbabwe. Beide landen die nog steeds oppressed en gestraft worden door die blanke duivels die alleen maar sancties en sabotage kennen wanneer je als land en volk aangeeft moe te zijn van hun onderdrukking.


  Maak melding

 7. @ Waarheid, je reactie is een standaard reactie van iemand die de schuld nooit bij zich zelve zoekt maar een excuus probeert te vinden bij een ander om haar eigen gedrag goed te praten.
  We kunnen toch open en eerlijk onder elkaar als Surinamers toch vast stellen dat de namen en initialen van de meeste daders wijzen naar mensen met een bepaalde achtergrond toch of zie je dat anders.
  We kunnen toch ook eerlijk vast stellen dat het uiterlijk van de meeste daders een bepaalde afkomst aan geeft toch? of zie je andere foto’s dan.
  Pas als we de problemen gaan zien zoals ze in het echt zijn kan je er gaan werken, in alle andere gevallen nemen we onze toevlucht tot niet relevante excuses.
  De problemen die we hebben zitten in Suriname en niet in India.
  Probeer op een volwassen en verantwoordelijke manier naar de situatie te kijken anders krijgt de situatie een hoog “A no Mi” gehalte.


  Maak melding

 8. “De dader was kort en mager”
  Nergens word er verder iets over achtergrond of ander uiterlijke kenmerk vermeld…

  Die strontzak kan van elk willekeurig milieu en etniciteit afkomstig zijn. Zolang zijn herkomst niet is vermeld, zal iedereen maar blijven gissen.

  Als je ervan uitgaat dat iedereen racistisch is, dan heb je wel een ernstig minderwaardigheidscomplex…

  Alhoewel er vele racistische/ vooroordelende commentaren langs komen op diverse topics, lees ik daaroverheen, op een gegeven moment ga je daar geen aandacht meer aan schenken, maar puur aan het onderwerp.

  Waterkant.net heeft willekeurige filter wat commentaren betreft, bepaalde comments blijven staan, andere comments verdwijnen weer op miraculeuze wijze.

  Niemand dwingt u om de artikels te lezen en niemand dwingt u om een comment te geven.

  Zolang de mogelijkheid er is om comments te geven zullen positieve, negatieve en volkomen gestoorde comments gegeven worden op dit platform…


  Maak melding

 9. HOOP DAT DEZE VROUW NA TERUGKEER NAAR NED. HAAR FAM, KENNISSEN EN VRIENDEN NADRUKKELIJK OP HET HART DRUKT NIMMER NAAR SUR. AF TE REIZEN , MAAR EEN ANDER LAND UIT TE ZOEKEN IN HET TROPEN , SUR. NEVER NOOIT MEER !!!


  Maak melding

 10. Ze was verliefd op een ndper, hij stuurde toen zijn neefje pom wat lekker te halen, maar ndper zijnde kong hij niet met zijn handen van haar af blijven.


  Maak melding

 11. @misabitoch, ik heb geen kaolo shuld bij mezelf te zoeken en praat ook niet positief over wat gebeurt is, dus no kong suku fu draai a punt san mi beng meki.
  (anders krijgt de situatie een hoog “A no Mi” gehalte)
  Well, kande na joe, want mi sab 1000% tak ano MI

  @HongKongFree
  Als je ervan uitgaat dat iedereen racistisch is, dan heb je wel een ernstig minderwaardigheidscomplex…

  Who the cap fit, let them wear it.


  Maak melding

 12. Gewoon doorgeven ook aan de Nederlandse vereniging van reisbureaus, zodat ze de vakantiegangers goed inlichten. Kort gezegd: dit is een product van de ndp en Bouterse. Komende jaren zie ik Suriname voorlopig niet.


  Maak melding

 13. @Brantimaka
  Blijf weg dan. Un no wan yu dja tu. Ga maar lekker op vakantie in ijskouwe Europese landen waar er helemaal geen crime is. 0.0%
  Of blijf gewoon lekker veilig in je apartment in Nederland naar buiten kijken en het mooie weer en de natuur bewonderen.


  Maak melding

 14. Nu duikt @LAAT ME. Laat me , als je verstandig wil doen reageer niet meer op mijn berichten ok? Want nu trek je, je Surinaamse muil niet open als smeerlappen van jou soort zulke streken uithalen. Doordat je net zo uitziet als Gillmore terwijl je een vrouw bent, heb je een trauma overgehouden van de lagere school toen je gepest werd. Vanaf nu ga ik niet meer op jou berichten reageren. Ik zal me niet meer verlagen naar jou niveau…..Ik ben een stevige stabiele man en geen omgebouwde vrouw als jij !


  Maak melding

 15. Zulke gevallen vinden overal ter wereld plaats. Helaas is het een toerist deze keer in Suriname. Dit laat zien dat de waarden van zulke mensen (daders) steeds verder weg zakken. Hopelijk gebeurt dit niet vaak. Het kan een negatieve impact hebben op de toerisme.


  Maak melding

 16. @ waarheid
  mbt je opmerking gericht aan HongKongFree
  Ik denk dat elk mens wel racistisch is. Dat heeft niets te maken met je minder of meer waard voelen dan een ander.
  Er zijn veel definities van racisme. Google maar eens of Wikipedia
  Op welke wijze je dit tot uitdrukking brengt in je leven, dat is een andere zaak.

  Walgelijk zijn de figuren die net doen alsof ze oprecht zijn, zelf oprecht beginnen te schrijven en vervolgens komt hun ware aard iedere keer weer naar boven.
  Jullie weten vast wie ik bedoel.
  Haar naam begint met een p


  Maak melding

 17. Natuurlijk dat dit soort van gevallen overal ter wereld plaatsvinden. Je moet maar de pech hebben slachtoffer te worden op vakantie. ‘Tis niet leuk but its life. Kan overal gebeuren.
  Ik ben niet hier om de crimineel te verdedigen of om het slachtoffer de shuld te geven. Mijn issue is met de racistische nederlandse surinamers van aziatische afkomst. Hun die altijd lullen over Haiti en Zimbabwe.
  Deng grati wiri slijmers die in sommige gevallen dungru moro blacka man srefi.
  Had laats ook zo een backhoe operater op me terrein die het had over hoe de Haitiaanen alle groenten hier bespuiten. Ik heb hem ook direct naar zijn moer gestuurd. Want sind mi deh ptieng boi mi sab tak ien nom bai bladgroente na song sma. En dat was deccenia voordat er Haitiaanen hier kwamen. Ze smokkelen de mensen het land in om ze economisch en physically te misbruiken, maar kunnen hun racistische kaste denken maar niet achter laten. Mi dat eh flam oeng mars van voren en achter.

  Haiti heeft een echte highway en vele gebouwen hoger dan 10 verdiepingen
  Niet die twee of drie baanse ouwe en nieuwe highway van ons hier.


  Maak melding

 18. @Waarheid, inderdaad is dit pech dat juist die vrouw betast en beroofd is. Het is wel goed om realistisch te zijn inderdaad. Ik ben echt objectief wat dat betreft. Ik realiseer mij dat zulke dingen echt wereldwijd gebeuren.


  Maak melding

 19. Heel jammer dat de autoriteiten in Suriname nog niet of heel weinig gebruikmaken van het beloningssysteem om criminelen op te sporen. Stel een goede beloning in het vooruitzicht als de verstrekte informatie tot aanhouding van de daders kan leiden.Er zijn genoeg mensen in Suriname die op de hoogte zijn van criminele activiteiten van bepaalde personen. Deze mensen moet men met een beloning overhalen om te praten. De tipgevers kunnen een behoorlijk som geld goed gebruiken.


  Maak melding

 20. Zonder wapen ?? Die man heeft de deur dan gebroken?? Ik hoop dat her verhaal klopt. Die wijven komen in Su en maken afspraken met mannen die ze op internet hebben leren kennen.
  WAARHEID jou rekening ht zijn doemdenkers hier. Zitten in nl zonder cent op zak. Moet je door de kou binnen blijven. Ze frustreren.
  Je hoeft niet te reageren op hun achterlijkheid. In nl beginnen ze je te melden op centraalstation: pas op voor zakkenrollers. In nl gaan ze de oudjes beroven in hun huis.


  Maak melding

 21. In januari ga ik toch naar Suruname. In Nederland is toch niet beter. Zs stelen en roven hier ook. Je kan bijna na 22.00 uur niet meer pinnen, want bijna alle pinautomaten worden opgeblazen. Ouderen worden opgelicht, beroofd en soms neergestoken. Overal is er iets tegenwoordig.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.