VIDEO: Man zwaargewond uit voertuig gehaald na verkeersongeval

22
Man zwaargewond uit voertuig gehaald na verkeersongeval
Foto Bombelman.com/Waterkant - Een politieagent in burger helpt het ambulance personeel om de man uit de auto te krijgen

Bij een heftig verkeersongeval vanmorgen rond 03.00u is een man zwaargewond uit een voertuig afgevoerd. Het ongeval gebeurde op de kruising van de Slangenhoutstraat en de Van ’t Hogerhuistsraat. Het zou gaan om de bestuurder van het voertuig, die een flink hoofdwond heeft opgelopen.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het zou gaan om een aanrijding tussen twee voertuigen waarbij het ene voertuig na de aanrijding is doorgereden. Het andere voertuig raakte de betonnen balk op de weg en kwam op z’n zij te liggen.

De man is vervoerd naar de Spoedeisende Hulp van het ziekenhuis.

Een filmpje van de situatie ter plekke:

- Advertentie -

22 REACTIES

 1. schandalig om een slachtoffer zo te fotograferen. Je zal maar familie
  zijn . Vrouw of kinderen die deze foto te zien krijgen.
  En de dader is natuurlijk weer doodleuk doorgereden.


  Maak melding

 2. Waarom is het zo moeilijk om de (voorrangs)regels na te leven. Niet omdat de verkeerslichten aldaar buiten werking zijn moet er a la dol gereden worden…mensen let op uw en anders veiligheid!!…


  Maak melding

 3. Ze zullen op de cameras zien of er daadwerkelijk nog een auto erbij betrokken was.
  De auto heeft een rechtse stuur en linkerkant is beschadigd. Dus de man had zijn belt niet aan.
  Het lijkt erop dat hij zijn hoofd op de betonnen blok gekapt heeft.
  Misschien is hij er zelf tegen gevlogen en auto op zn zij.


  Maak melding

 4. ‘Professor’ @wendy weet het wel beter. Jammer dat ze al haar ‘kennis’ niet gebruikt in haar ‘werk’ want dan zou ze bouta’s kont niet hoeven te likken in ruil voor een voedselpakket.


  Maak melding

 5. IK maak me zorgen om de hulp die de agent biedt, hoe goed ook bedoeld . Het is te waarderen dat hij hulp biedt , maar mensen met een hoofdletsel hebben wat t dat soort letsel betreft echt speciale aanpak nodig om te kunnen vervoeren AA t Hoofd zit vast aan de nek en de wervels en een verkeerde aanpak van t hoofd kan nare gevolgen hebben . Hoe naar t ook uitziet , beter is te proberen met praten de patient zo rustig mogelijk te krijgen, tot de gespecialiseerde hulp er is.


  Maak melding

 6. Jay

  28 december 2019 At 19:44

  ‘Professor’ @wendy weet het wel beter. Jammer dat ze al haar ‘kennis’ niet gebruikt in haar ‘werk’ want dan zou ze bouta’s kont niet hoeven te likken in ruil voor een voedselpakket.

  ==================================

  Jay deze mensen verkondigen paarse propaganda voor een broodje bakkeljauw en een blikje Fernandes. Ze werken voor de hoogste bieder. Beroeps loyalisten.


  Maak melding

 7. Een niet opgemerkte en agressieve paarse del ook op de site is.Want ze stuurt politiek neutraal om begrijpend Nederlands te kennen,en oom ludwig heeft een paarse trauwma.Dus die dong boerikie laat mij keer op keer zien dat ze een paarse( manwijf )is van de Ladesmastraat. En als je haar niet zind, ben je zwak begaafd.


  Maak melding

 8. Hij zag @Laat Me die een omgebouwde postuur had en schrok zodanig dat hij op dusdanige wijze is gaan rijden ,dat een aanrijding niet meer voorkomen had kunnen worden. Wel beste meneer ,heelveel beterschap.


  Maak melding

 9. Maar @ laat me bezorg veel leed,paarse Gender rat.derde keer al en het staat nergens geschreven dat het aan diggelen was ,drie verschillende zaken maar stuurt mensen om begrijpend Nederlands te leren,andere hebben paarse trauma.Kan kloppen denk je een leuke vrouw te zien lijkt het een omgebouwde @ laat me. Tuurlijk raak je tegen een Electrische mast van de schrik.


  Maak melding

 10. Hij was vaker gewaarschuwd, maar wilde niet luisteren. Rij niet te hard. pas op, let goed op met al die verkeersduivels. Zijn antwoordt, ieja mang, no bemoei, no klets, ach mi e rij moro Lauda, ach na mi libie, onkruid vergaat niet, mi habi mofo jari tapoe, mi rij moro joe, sa joe klets, no weri mi edi. Ai ka now.


  Maak melding

 11. De politie agent probeer het slachtoffer aan de praat te houden zodat hij zin bewustzijn niet verliest. Hij maakt een fout om zijn handen onder de nek kraag te zetten die het ambu personeel heeft aangebracht. KPS heeft de taak het hele politie korps verplichte EHBO cursussen te geven en in hun pakket op te nemen. Het is net de omgekeerde wereld in ons land. Ambu personeel hoort op een veilige manier nadat zij de nek kraag hebben bevestigd, het slachtoffer op een zodanige wijze om de schade te beperken een stretcher professioneel onder het slachtoffer te plaatsen. Getrouw zorg dat je manschappen verplichte EHBO cursussen krijgen. Politie en ambu horen samen ter plaatse te arriveren en niet eerst de 1 en later de andere. Ramptoeristen zo ver mogelijk van de plek des onheils verwijderen en de plaats afzetten met linten. Vaak zie je het tegenover gesteld verkeer gewoon respectloos langs rijden. Dit moet ten strengste verboden worden. Gewoon het verkeer al op afstand omleiden of het verkeer laten wachten. Gezien Surinamers achter het stuur altijd grote haast hebben, zal dit een rampenplan worden.

  Sarie Torie


  Maak melding

 12. KA.Skippy
  Je zeik?
  Je bedoelt je zeikt. taal mie boi, taal.
  Mars, ga je huiswerk maken

  Ik zeik op je kop, dat doe ik stompzinnige aandachtvragende dwerg
  En daarna schijt ik op je kop 🧻🧻🧻🧻

  BTW, je verdient goed met al die verkeerssalchtoffers.
  Je kan er voor je baas, Hades, weer een hoop overvaren.
  Per lijk 1 obool toch.
  Kan je vuurwerk voor kopen en je weet wat je daarmee kan doen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.