Medewerker die benzine uit voertuigen steelt op camera vastgelegd

23
Medewerker die benzine uit voertuigen steelt op camera vastgelegd

De politie in Suriname heeft deze week een benzinedief aangehouden. Het gaat om eeen 40-jarige werknemer van een bedrijf, die benzine uit bedrijfsvoertuigen zou hebben gestolen. Dat meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

De 40-jarige werknemer genaamd Astaab N. is op zaterdag 21 december door de politie van het bureau Livorno ingesloten. Dit nadat op camerabeelden te zien was hoe hij benzine uit bedrijfsvoertuigen weg nam.

De man is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld door de politie, aldus de politie.


23 REACTIES

 1. Astaab is een vreemde naam.
  Benzine uit voertuig stelen dan ben je 40 jaar. hij hft gefaald in dit leven. Pleeg liever zelfmoord misschien in het nieuw leven stel je meer voor


  Maak melding

 2. De economische teloorgang drijft mensen tot wanhoop. Mensen gaan de meest vreemde dingen doen om te overleven met dank aan Bouterse en consorten. Immers de paarse kliek zit altijd warmpjes bij. De rest van het volk kan aan het gas.


  Maak melding

 3. Jammer hoor degene die dit nieuws naar buiten heeft gebracht,niet eerst desnoods door een ander laat meekijken alvorens te posten.Zelfs een blinde nijlpaard ziet dat het een foto uit Europa is.


  Maak melding

 4. OMG schipper en als ik naar die foto kijk dan zie ik blanke man is zie zijn vingers en dat hij een jas van leer of suede aan heeft,dat het herfst is maar of het Europa is alsof het alleen in Europa herfst is.ga naar Google typ man met jerrycan en dan op afbeeldingen dan zie je wel 100 van zulke foto’s in de hele wereld zijn er benzine dieven en benzine smokkelaars niks nieuws maar voor velen is dit big nieuws.altijd maar negatief reageren elke dag negatief reageren alsof ze daarvan een orgasme krijgen.


  Maak melding

 5. Foto is gewoon ter illustratie, dat weet iedereen zo naderhand wel. Die brandstof dief is wel gevaarlijk. 1 vlammeltje als hij tapt en hij is een rennend brandend gevaar voor de buurt.


  Maak melding

 6. Een som muliply choice:Je hebt een auto maar geen geld om gasoline te kopen!
  Optie 1 verkoop je de auto en koop een bromfiets.Optie 2:ga je gasoline stelen.
  Beide antwoorden zijn juist en dit geval koos de auto eigenaar voor optie 2.
  Binnenkort worden nieuwe leer methodes in Su geintroduceerd.Deze methode valt onder de catogorie.Neks no fout.


  Maak melding

 7. Hij heeft bewust gekozen voor de dwaze paarse rovers attitude van de ndp elite olv baas. Oma taki a moes de wang dong ndper bakkadjeng.


  Maak melding

 8. Er zijn sommige mensen op deze forum die tegen beter weten in diefstal linken aan de economische situatie van een land. Als dat zo was dan zou Nederland tot de meest armoedigste land behoren. Want hier in Nederland zijn de plofkraken schering en inslag, mensen die tanken en gewoon wegrijden zonder te tanken etc… etc, en natuurlijk niet te vergeten de honderden voedselbanken.


  Maak melding

 9. Wij kunnen Nederland niet met Suriname vergelijken.Tuurlijk heb je hier ook plofkraken etc,maar er staat duidelijk vermeld een ieder die wat weet bel of/ anoniem meestal een beloning van 100.000£ .Maar Suriname is niet zo ver want die baas van die dong boerikie die het weer goed praat van overal gebeurt het,dus in principe vindt ze het niet erg tuurlijk lozen ze hun orgasme bij jou dong boerikie NDP.Ik zeg je dat dit mens misdaad goedkeurt.u


  Maak melding

 10. Now liever dat ze negatief reageren.Dan mensen genaamd P achtervolgen dat noemen wij stalken, men kan een trauma van overhouden dong boerikie paarse del.


  Maak melding

 11. Peter, jij niet dan.
  In een samenleving waarin de lusten en de lasten goed zijn verdeeld zal je Deze vorm van diefstal veel minder zien.
  Echter, hoe schever de inkomensverdeling hoe groter de criminaliteit.
  Hier in Nederland, zoals jij het beschrijft lees je veel over plofkraken. Door wie worden deze plofkraken gepleegd.
  Het gaat dus niet om het nationaal inkomen, noch om het nationaal inkomen per hoofd, maar om de verdeling van deze koek


  Maak melding

 12. Aswin@ omdat ik zeg dat het overal in de wereld gebeurt dan interpreteer je dat ik het goed keur hoe achterlijk en bekrompen moet jij zijn, om die stommiteit te bedenken of verwacht jij dat ik heisa ga maken voor een beetje benzine of een benzine dief geen tijd voor kruimeldieven. je woont in een ontwikkelingsland ga jij je maar ontwikkelen met je now ipv nou en je 100.000£ beloning
  wat een verzinsel dit £ staat voor de Engelse pond en dit € voor de euro, voor het bedrag en niet erna,maar ik ben een boeriekie er zit iets los in je hoofd.
  P die heeft al reeds lang een trouwma dat hij hier komt uithuilen dat hij failliet is met dank aan Suriname en de Surinamers.


  Maak melding

 13. @ C.A. Schipper …. ben jij niet in hoogst eigen persoon … die BENZINEDIEF.
  Je bent te herkennen aan die gypies en je manier van lopen.
  Be honest man !!!!!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.