‘VHP jongeren Commewijne verspreiden liefde op kerst’

35
'VHP jongeren Commewijne verspreiden liefde op kerst'
Bewoners kregen ook kerstbroden.

Jongeren van VHP Commewijne hebben in verband met de kerstdagen een speciaal project uitgevoerd met als thema: ‘verspreid liefde op kerst’. Middels liefde, zang en overhandiging van kerstbroden, werd de kerstsfeer bij de bewoners van Richeleu en Meerzorg in Suriname gebracht.

De bewoners zijn tot aan huis bezocht en hebben dit initiatief van VHP jongeren Commewijne gewaardeerd, meldt de partij op 1ste kerstdag in een persbericht.

Volgens VHP ondervoorzitter Asis Gajadien, die ook meeliep met de jongeren, draait kerst om liefde. Een warme brasa, een boodschap van hoop, mensen ondersteunen in moeilijke tijden, zijn zaken die meer waarde hebben dan pakketten delen.

Hij benadrukte dat op Kerst, de komst van here Jezus herdacht wordt en zijn liefde naar de mensheid toe, waardoor er redding is gebracht aan een ieder ongeacht hun ras, kleur, of status.

“De VHP staat ook achter dit mooie voorbeeld van de here Jezus Christus, en de partij staat ook klaar om het Surinaamse volk te dienen en te redden. Dit is de boodschap die is overgebracht aan de bewoners van Commewijne” schrijft de partij.  

Eerder voerde ook de Surinaamse Nationale Democratische Partij (NDP) Blauwgrond een speciaal project uit, waarbij dit jaar 1.000 kerstpakketten werden verstrekt.

Een filmpje van het VHP initiatief:

- Advertentie -

35 REACTIES

 1. VHP moet deze MOORDENAAR en zijn Cosa Nostra Gang naar huis sturen.

  WEG MET DEZE MOORDENAAR EN ZIJN TRAWANTEN.

  ALLE GESTOLEN GELDEN MOETEN TERUG: TE BEGINNEN BIJ DE KILLER EN DE LANGE JOOD.

  Leuk initiatief van de jonge VHPers overigens.

  VHP: Keep doing the good work!! Red Suriname!!


  Maak melding

 2. Dankjewel VHP jullie doen goed werk. Het is niet zo dat wanneer je stelselmatig voedselpakketten uitdeelt of door het weggeven van stukken grond je het daadwerkelijk met het volk meent. Wanneer je dit soort fratsen uithaalt zoals Ingrid Bouterse ben je bezig letterlijk zieltje te winnen voor je man de moordenaar Desire Bouterse, zodat hij uit de gevangenis blijft. De nabestaande van de 15 december moorden zal het geheel het volk en de families, vrienden en kennissen nooit vergeten of Bouta vergeven.De Surinamer Desire Delano die bewust de 15 moorden en de moorden in onze bossen, vrouwen en kinderen op zijn naam heeft staan.Wij het volk zullen dit nooit vergeten. Dit is veel erger dan het slavernij verleden. Toen waren het de blanken. Nu is het de Surinamer Desire Delano Bouterse. Wat is erger?? Nog steeds heeft Bouta vele slaven onder zich die hij in het gareel houdt met voedselpakketten, stukjes gronden aan vrienden en kennissen en een deel van het volk schenken, terwijl deze moordenaar in de gevangenis thuis hoort. De families van de 15 prominente jongens lijden nog steeds. Lang Leve de VHP en oprotten met de ndp sekte.


  Maak melding

 3. Zielig.60 jare Lang dezelfde shit,huis aan huis bedelen vor e stem.kerstbrood,mok,koek.als z thuis by me kome,ga k z e grote kerstpaket geve namens NDP,kunne z 5 jare ervan genieten.


  Maak melding

 4. Hey Boe boe shit story;
  Yu kaw! Minder loeien!
  Yu krabita! Minder mekkeren!
  Yu agu! Minder knorren!
  Yu sneki! Minder sissen!
  Yu doksi! Minder snateren!
  Yu buriki! Minder balken!
  Yu pir’neki! Minder kraaien!

  Wan lo nonsens yu e kakel . A niveau fu yu na di fu wan pikinnengre fu feifi yari. Yu mus’ go na skoro baka. Yu babun, leleku nanga don don dia. Yu wiswasi.

  Goede geste van de VHP.


  Maak melding

 5. Bunch of hypocrites allemaal. Wanneer de NDP paketten uitdeelt is het stemmen kopen, maar wanneer de VHP dan hetzelfde doet is het een super initiatief van de jongeren?

  Gewoon copy and paste.
  No original thought or vision for real change.
  En stop met die domme kleuren.
  Paars. Rood. Geel. Groen Etc.
  Wtf is dit, een crayola doos of zo?
  So damn prehistorisch en zielig.
  Bedrock zaken.
  Jabadaba @#$! Doo


  Maak melding

 6. Dat is mooi en toe te juichen. De jongeren in de VHP laten zien dat hun partij ook anders kan doen dan polariseren, het land beschadigen, liegen, bedriegen en etnische politiek voeren. Ga zo door, nu alleen de leiding nog overnemen want die zijn niet van deze tijd!!


  Maak melding

 7. Dat is mooi en toe te juichen. De jongeren in de VHP laten zien dat hun partij ook anders kan doen dan polariseren, het land beschadigen, liegen, bedriegen en etnische politiek voeren. Ga zo door, nu alleen de leiding nog overnemen want die zijn niet van deze tijd!! Trouwens, wat een retoriek vanuit de VHPtrollen op deze dag van vrede, hebben duidelijk totaal niets met Kerstmis en drijven gewoon weer hun vuile politiek van haat een verdeeldheid! Had ook niet anders verwacht, maar bid toch voor ze op deze dag!


  Maak melding

 8. Bij de NDP komen dit soort acties voort uit de betrokkenheid van de partij en het sociaal contract met de samenling en met de minder bedeelden in het bijzonder. Bij de VHP zijn dit soort initiatieven niet uit het hart. Ze zijn nep. De hogere kasten in de partij hebben simpelweg een strategie uitgestippeld om stemmen binnen te halen. Men is met losse flodders onder ‘ duiven ‘ aan het schieten. Het schrikt ‘ de duiven ‘ alleen maar af.


  Maak melding

 9. RobG

  26 december 2019 At 12:12

  Bij de NDP komen dit soort acties voort uit de betrokkenheid van de partij en het sociaal contract met de samenling en met de minder bedeelden in het bijzonder. Bij de VHP zijn dit soort initiatieven niet uit het hart. Ze zijn nep. De hogere kasten in de partij hebben simpelweg een strategie uitgestippeld om stemmen binnen te halen. Men is met losse flodders onder ‘ duiven ‘ aan het schieten. Het schrikt ‘ de duiven ‘ alleen maar af.

  =============================

  Grote verschil is dat de NDP dit soort acties financiert van belastinggelden en de VHP niet. Met andere woorden een sigaar uit eigen doos. Als de NDP echt betrokken met mens en maatschappij dan zouden ze zich verantwoorden over de verdwenen monetaire reserves, Carifesta, naschoolse opvang, de talloze leningen die zijn afgesloten en waarom de verkiezingsbeloftes niet zijn ingelost. RobG zoals gewoonlijk klets je maar wat de ether in alleen enkel om de NDP positief in beeld te brengen.


  Maak melding

 10. Ik heb altijd een naar gevoel bij de zins constructies van de vhp (ze zijn klaar om het volk te dienen) dus ala ze geen regeermacht hebben dan mag het volk doodgaan Het is te hopen dat deze partij nooit regeermacht krijgt


  Maak melding

 11. Praserie

  26 december 2019 At 15:10

  Ik heb altijd een naar gevoel bij de zins constructies van de vhp (ze zijn klaar om het volk te dienen) dus ala ze geen regeermacht hebben dan mag het volk doodgaan Het is te hopen dat deze partij nooit regeermacht krijgt

  =========================

  Maar je hebt geen naar gevoel over de verdwenen monetaire reserves, gesjoemel met Carifesta en Naschoolse opvang gelden, shuffelende ministers, ambassades openen in nietszeggende landen, afsluiten van talloze leningen tgen woekerrentes en de valse verkiezingsbeloftes van Bouterse. Je brengt liever de nacht door in auto bij Chotelal zodat je geld kan wisselen voor gunstige koersen. Doen ze in Dubai ook toch pannekoek ???


  Maak melding

 12. Heel mooi dat jongeren ook worden bij betrokken in het geheel van NHP

  De pakketten van NDP komen uit de noodfonds van Adhin vice President hij zij er is een Wereld crises is .

  De kabinet van Bouterse krijg elke maand 12 miljoen SRD uit de begroting als wat NDP doet komt uit de staats kas .


  Maak melding

 13. Wij van de Oppositie werken samen met onderdrukkers die alleen een Regering gaan vormen .

  Indien je als alleen wel doen om mensen te onderdrukken zijn die van NDP geen racisten ,NDP houd niet van Hindoestanen mag je weten .

  Verbroedering is verloedering geworden in 40 jaren onderdrukken van de duikboot Partij

  Laat NDP Banenen en Cassave voor de bejaarde huizen gaan planten dat zelf kunnen ze niet doen .

  Een kommetje tomaten 20 SRD NDP prijs van vorig week


  Maak melding

 14. Wij van de Oppositie werken niet met onderdrukkers die alleen de Regering gaan vormen .

  Zelf het geld van de Centrale Bank zitten ze gewoon te roven .

  Zelf geld om de stuwdam over te nemen heeft de duikboot partij niet geregeld tien jaren lang heeft men geen geld overgemaakt voor de StuwDam


  Maak melding

 15. Wij werken niet met mensen die een vonnis hebben laat hij lekker naar Brokkobaka gaan uit rusten na 40 jaren mensen hun levens vorm heeft verziek .

  Hongersnood heeft NDP bevordert geen verbroedering maar verloedering in 40 jaren .

  En maar lullen over Noordzee terwijl jullie van NDP niet eens Cassave kunnen planten voor de ouderen in de bejaarde huizen .

  In Guyana buurland heeft men 5 miljard Barrels Olie gevonden x 65 USD per Barrel .

  Wat Suriname nu doet met Goud Hout Vis is zak geld voor Guyana nu .


  Maak melding

 16. @Hanu,
  Talk right en RobG
  Wij nemen het jullie niet kwalijk.
  Bij jullie gaat het om geven en nemen.
  Wij van de VHP, we vragen om geen gunsten van niemand.Liefde delen zonder voorwaarden te stellen doet jullie braken ,kruipen diep in de go-holo van jullie van moord berechte lijder maakt jullie zo gelukkig.


  Maak melding

 17. Een heel Aluminium Fabriek slopen te Paranam dat weet NDP, in Guyana is men niet zo dom om een Fabriek te slopen .

  Witte voetjes maken voor de witte America dat doet NDP wel .

  Laat de Beleid medewerkers van de Kabinet van Bouterse en hoogopgeleiden met een idee komen om Paranan weer op te starten .

  Zelf een Cassave Fabriek kan NDP niet opstarten in 5 jaren laat Doehkie en Misikaka en Hooghart dat doen .


  Maak melding

 18. De VHP is de enige die het land nog terug kan brengen op de rails. Hoewel sommige NDPérs dat hardnekkig proberen te ontkennen, weten zij in hun hart dat dit de waarheid is. Maar ze zijn teveel gehersenspoeld – en ook bang om een andere mening te laten horen na alle gratis BB met R – om anders te spreken. Bovendien zitten er heel veel racisten tussen de NDPérs die liever amok maken dan een goede leider en regering steunen. Alle VHPérs die ze niet kunnen omkopen zijn in hun ogen slechte mensen.


  Maak melding

 19. @Hanu
  Jullie van de ndp zijn ongelukkige
  wezens.Jullie hebben een van moord berechte moordenaar als lijder die jullie nooit het goede voorbeeld kan geven.Jullie zullen altijd ongelukkig blijven .


  Maak melding

 20. Ik lees op een andere medium ‘overnachten’ in auto’s bij City Cambio en wel op kerstavond. MPP regering dwingt de bevolking om niet een gezellige kerst te hebben. Recent wilde ik een ticket boeken naar Amsterdam via de website van FlySLM.com. Je raadt het nooit…er waren 2 opties om te betalen..of in USD of EURO. Buiten Suriname is de SRD nog steeds een WC papier,
  Mijns inziens gebeurd dit alleen in onder ontwikkelde Afrikaanse staten. Echt erg voor zo een mooie land als Suriname. We gaan steeds achteruit. Dankbaar en blij, Merry X mas


  Maak melding

 21. OP een andere medium lees ik ‘overnachting’ bij City Cambio. Deze regering dwingt het volk om geen kerst met de familie te vieren. Maar ik snap het volk….recent wilde ik een ticket boeken naar Amsterdam via Flyslm.com (home carrier). Verbazend kon je alleen maar in USD of EURO boeken. SLM vertrouwd SRD niet???!!. Schande….Afrikaanse toestanden. Buiten Suriname is ons geliefde SRD werkelijk WC papier. Zeer hopelijk komt er na mei 2020 een verandering hierin. Stem bewust!


  Maak melding

 22. Haha als Vhp pakketten geeft is het normasl. Waarom zijn ze de oudjes hun erf niet gaan schoonmaken.
  Zien jullie hoeveel vhp aanhang in kwart woningen wonen.
  Ik heb nog geen hol gehoort wat vhp gaat doen als ze zouden winnen. Meer dan 8/9 zetels krijgen ze niet.
  Ze zitten te wachten om percelen te komen stelen.


  Maak melding

 23. Deze VHP jongeren horen bij de NDP thuis en niet bij een sektarisch club van corrupte figuren die altijd hebben neergekeken op de gewone mensen. Corruptie in Suriname is door de VHP uitgevonden. Zelfs mensen uit hun eigen achterban zijn deze mening toegedaan. In het verleden hebben zij niet geschroomd om het ” etnisch ” te spelen om de mensen angst te jagen en aan hen te binden. De mensen weten daarom ook met wie te doen hebben.


  Maak melding

 24. De paarse ratten raken in paniek want ze hebben nooit van liefde gehoord. Wendy,Rob lucienne, en nog een paar paarse idioten vinden dat het top gaat in Suriname, de ene woont en profiteert van de bakra,de ander had maar al te graag in Holland willen wonen. Dat Suriname naar de klote is ziet men niet. Hoe blind en dom moet je zijn om niet te zien hoe NDP het land naar de klote helpt. Ik vraag me af of jullie Wendy,Rob en lucienne,of jullie kinderen hebben of neefjes en nichtjes,kijk daar eens naar en de oudjes in stink bejaardenhuizen. Voor jullie domme mensen is er geen plek op aarde,jullie dragen op geen enkel manier bij aan een betere toekomst. Rob g is een onzettend laag een diep gewortelde rasist. Door deze lagen mensen zal Suriname nooit vooruit komen er is geen trots meer in het land. NDP is een 3e wereld partij vol corruptie boeven. Als jullie paarse ratten mij één ding kunnen benoemen wat ze goed hebben gedaan,dan heb je recht van spreken. Een ieder die het goed vind dat Suriname goed en stabiel staat economisch is dom en achterlijk. En paarse ratten jullie gevecht onder elkaar gaat zo beginnen. Een paar gaan zeker vluchten met gestolen geld en de rest gaat vechten binnen de partij om de macht. En moordenaar,coke dealer mag niet meer op de lijst,en als ze hem toch plaatsen hoe geloofwaardig ben je dan als partij en als zogenaamde rechtgeaarde Surinamer. Rob,Wendy en lucienne jullie zijn best wel zielige mensen zonder normen en waarden met p waarschijnlijk een zeer lage kijk naar zichzelf als mens. Daar kan je niks aan doen als je geen liefde of opvoeding heb gehad.


  Maak melding

 25. Het is mij opgevallen dat elk initiatief van de NDP wordt overgenomen door de oppositie partijen die allen een verloren strijd voeren. Nu snap ik waarom de NDP steeds groter wordt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.