Auto op z’n kop in trens na rammen EBS stroompaal op 1ste Kerstdag

11
EBS stroompaal op 1ste Kerstdag in Suriname geramd door auto
Foto (c) EA CAR SALES - via Facebook groep Verkeers Updates Su.

Het lijkt elke dag wel raak in Suriname; auto’s die stroompalen van de NV Energiebedrijven Suriname (EBS) rammen. In de vroege ochtend van 1ste Kerstdag, belandde deze auto op z’n kop in een trens langs de weg.

De redactie van Waterkant.net verneemt dat het voertuig even daarvoor een EBS stroompaal zou hebben geramd. Het eenzijdig ongeval zou woensdag 25 december rond 07.00u zijn gebeurd in de omgeving van de Commissaris Weythingweg.

Een lid van de Facebook groep Verkeers Updates Su plaatste foto’s van het ongeval online. Daarop is ook te zien hoe de auto door een bergingsbedrijf uit de trens gehaald moest worden.

De oorzaak van het ongeval is nog niet bekend. De politie was ter plekke aanwezig en heeft de zaak in onderzoek.

- Advertentie -

11 REACTIES

 1. 7:00 in de ochtend: Sopie Njang Strak in combinatie met Formule 1 Race.

  De bestuurder heeft mazzel dat hij dit eenzijdig ongeval heeft overleefd.

  Maar waarom bleef de EBS paal dan ook op zijn plek staan. Die EBS palen zijn lastig hoor.


  Maak melding

 2. Ze leren het nooit. Deze gasten hebben last van de EBS palen langs de wegen. Zwarte donker getinte ramen zijn levensgevaarlijk. Zogenaamd tegen de zon. Waarom hebben zijn auto voorzien van zonnekleppen, deze worden standaard geleverd. Hoe dom kunnen mensen nou zijn om hiervan geen gebruik te maken. Donker getinte ramen zijn verboden. Criminelen passen dit vaak toe. Snap niet dat dit is toegestaan in ons land. Heeft niets met de zon te maken zoals men denkt te beweren. De auto dealers moeten hieraan meewerken en er zal een wet moeten komen dat dit verbiedt. In onze bananen republiek is alles mogelijk. Deze hele regering met zijn hersenloze en waardeloze wetten snapt er niets van en het volk nog minder. Kan het zijn dat het grootste deel van het volk zo dom wordt gehouden? Bewustwordingscampagnes zijn kennelijk niet voldoende. Vroeger wat het zeldzaam dat een auto over e kop sloeg. Nu is het elke dag raak. Wanneer gaat met inzien dat zij met hun eigen leven en dat van anderen spelen?? Nooit. Wel de palen gaan echt niet opzij, overdag niet en s’avonds en middernacht ook niet. Wat een volk.

  Sarie Torie


  Maak melding

 3. De auto bestuurders schijnen het niet te willen begrijpen en de schelders en klagers ook niet schelden en klagen helpt niet niet maar toch klagen en schelden net de auto bestuurders die maar doen wat ze willen.


  Maak melding

 4. Het probleem is dat je nooit genoeg ervaring hebt als je hard rijdt en effe moet uitwijken. Je beweegt je stuur even en als je het te ver draait vlieg je van de weg.
  De auto’s zijn zo gevoelig, snel, licht en van koekjesblikken.
  Su hft geen wegen om hard re rijden.


  Maak melding

 5. Wendy@ je hebt groot gelijk maar hoe weet je het, je praat zeer zeker uit ervaring anders kan je het nooit weten zeker 90% van de auto bestuurders hebben die ervaring opgedaan. ik ook vooral op plekken waar 130 km/uur mag rijden en nu weet politiek neutraal waar ik woon,ja al 50 jaar in zijn kikkerland en daarom waardeer en respecteer ik mijn geboorte land.


  Maak melding

 6. Laat me:
  Als je net zo rijdt als dat je praat, vrees ik voor de palen in (ook jouw) kikkerland. In ieder geval één gevaar minder op de weg in SU!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.