NDP-Blauwgrond verstrekt 1000 kerstpakketten

36
NDP-Blauwgrond verstrekt 1000 kerstpakketten

De subafdeling van de Nationale Democratische Partij (NDP) Blauwgrond verstrekt dit jaar 1000 kerstpakketten. Vanmorgen is een deel overhandigd en de rest wordt morgen verstrekt.

De afgelopen periode zijn de personen in Suriname die in aanmerking kunnen komen voor een pakket geregistreerd.

Maandag vieren de Surinaamse structuren van Blauwgrond het kerstfeest. De leiding van Blauwgrond geeft in een reactie aan dat na het harde werk het goed is om te ontspannen. Na de feestdagen gaan zij verder met het werk laat een coördinator weten.

- Advertentie -

36 REACTIES

 1. Volgens Boefdraad, Amzad corrupt varken Abboeler en andere paarse nep-economen is er sprake van economische groei, gaat het geweldig goed met SU en is het land uit de crisis. Maar er worden nog steeds massaal voedselpakketten uitgedeelt. Dat valt niet met elkaar te rijmen.
  Maar ach, de hersenloze en verziekte paarse dombo’s zijn toch te stom om dat te kunnen inzien. Zolang zij maar een paar kruimels krijgen hebben ze er geen probleem mee om met hun stem figuren aan de macht te helpen die zichzelf fors verrijken door de staatskas voor vele miljarden leegplunderen. Een kinderhand is gauw gevuld.


  Maak melding

 2. Blijkt maar weer dat de NDP de bevolking hulpverslaafd maakt. Het wordt als iets goeds gebracht maar in feite gijzelen ze de bevolking. Dit noemen ze ontwikkeling.


  Maak melding

 3. Al deze pakketten zijn betaald met belastinggelden. Ondertussen zitten land en volk opgescheept met gigantische hoge schulden die nog niet worden afgelost. De ene lening is nauwelijks afgesloten of er wordt weer door deze duivelse regeerders geleend, met als onderpand land en volk en aanhangers. Niet voor niets staat de afkorting ndp voor NIETSNUTTERS DWAZEN PERSONEN. Inplaats van als dienaar voor land en volk in de bres te staan is bijna alles wat deze duivelse partij teweegbrengt, onrust, onvrede, armoede, misdaad op misdaad. Het gros der aanhangers zijn te vergelijken als sekteleden, totaal geestelijk verblind en verdoofd voor de duivelse listen en streken van de duivelse zoon en trawanten. Ze laten zich slaafs bedienen door hun verdwaasde dom blinde aanhangers die al tevreden zijn met een soft en kerstbrood. Maar ze verdienen het na al die jaren van leugen, bedrog, misleiding, verarming en duivelse indoctrinatie van de duivelse zoon. Alleen iemand die begiftigd is met een diabolisch brein zonder geweten is in staat zoveel dwazen als zombie’ s te verwekken in zijn gang naar de plaats die voor hem en trawanten al is voorbereid. Al deze dwazen hun hart is steenhart en pikzwart vol van duisternis, vanwege het kwaad dat ze in deze duivelse zoon aanbidden. Al deze misdadig verziekte sekteleden zijn slechte mensen die met de lippen hun geloof belijden, maar met hun werken, de duivel.


  Maak melding

 4. Kondremangs
  Ze mogen de kerstpakketten ergens stoppen waar de zon niet schijnt. ..dat Is in DiDiBri bakasee. ..want Kerst is een tijd van vrede. .maar deze ellendelingen hebben dat NOOIT gebracht in Su. .INTEGENDEEL. …dus donder op met je omkoperij stelletje moordenaars en drugsdealers
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

 5. Kondremangs
  Hebben ze ook het 116 blz tellende vonnis van DiDiBri in het pakket gezet? ??? Dat staat trouwens op internet. …..
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

 6. Met de ene hand deelt de ndp wat kruimeltjes uit in de vorm van pakketten om de luie dombo’s zoet en afhankelijk te houden terwijl ze met de andere hand de staatskas leegplunderen en hun eigen zakken vullen met miljarden.


  Maak melding

 7. @Devil,

  Zat zeker viagrapillen in de kerstpakket, vandaar je zo belabberd uit je worden komt.

  Als het volk voor 5 jaar nog genaaid wil worden moeten ze deze zeker innemen.


  Maak melding

 8. Helaas hebben degene die kerstpakketten en ander soort overlevingspakketten van deze paarse schaamteloze boevenbende ontvangen, dat ze genaaid worden, en tevens een sigaar uit eigen doos krijgen, want ze gaan nog verder de afgrond in, mochten ze weer de intentie hebben, om voor de derde keer in de fout te gaan, om op deze paarse rotzooi te stemmen, die bovendien nu ook nog een veroordeelde moordenaar in hun partij als voorzitter hebben.


  Maak melding

 9. Gelul allemaal om een paar pakketten…..feit is dat duizend mensen/ gezinnen een iets aangename kerst hebben. Pakketten zijn er altijd geweest en zullen ook altijd blijven. Ben in de tijd van SIS pakketten opgegroeid en toen bestond de NDP nog helemaal niet. Kwamen ze met wat bakkeljauw en rijst en weet ik veel langs de deur. Heb trouwens geen politieke kleur gelukkig maar vind deze hele discussie iets te hypocriet. Ik weet wel zeker dat velen die dit afkeuren wel een pakket zouden accepteren als ze de gelegenheid daartoe zouden krijgen. Gelul allemaal. Mijn politieke partij is mijn wekker die mij steeds eraan herinnert wanneer het tijd is om te gaan werken om zelf mijn pakket te kopen.


  Maak melding

 10. Het feit dat een heel groot deel van de bevolking pinaart, is te danken aan bijna 10 jaren roven en stelen. Grootschalige corruptie, totaal wanbeleid van ndp.
  Nu proberen ze mooie sier te maken, en de arme mensen een pakket te geven.
  Arm geworden door de schuld van ndp, koers van bijna 1 op 10.

  Trap er niet in.
  #StemZeWeg


  Maak melding

 11. Wat kan men anders verwachten van moordenaars, drugscriminelen en rovers? Dat hun aanhangers ook moordenaars, drugscriminelen en rovers worden. Het enige verschil is dat op tijd het gros der dwaze aanhangers achter slot en grendel verdwijnen en hun misleider alles zal doen om zijn dagen in de cel te verslijten. Maar ook hij zal samen met allen die zoals hij is verworden, op zijn tijd worden opgesloten, voor eeuwig in die stinkende klamme vieze cel van anderhalve meter in de hel.


  Maak melding

 12. Dwaasheid is het kenmerk van de nationale DWAZEN partij. het land krioelt sinds 25 february 1980 van dit soort dwazen, die alles voorover hebben de grootste dwaas van het land te behouden om zijn dwaasheden voort te zetten. vrouwe dwaasheid is brutaal, spottent en arrogant, vol van hoogmoed, leugen en bedrog, de spijs der dwazen.


  Maak melding

 13. Met een kerstpakket wil de NDP Blauwgrond de mensen die het niet breed hebben ongeacht aan welke politieke partij ze gelieerd zijn een prettige kerst toewensen. Kerst is the time of giving. Goed gedaan NDP Blauwgrond. We love You.


  Maak melding

 14. Omkoperij is al begonnen om de bevolking zoet te houden. Hersenloze mensen in Suriname kunnen dit alleen verzinnen. Er lopen alleen blanken daar rond zie de foto en dat zegt al genoeg wat voor aasgieren daar rondlopen. Schande met een pakje kippenbouten kunnen de ratten heel wat uitgehongerde gorrila’s uit huis krijgen.


  Maak melding

 15. Geen enkel zichzelf respecterend en eerlijk hardwerkende mens zal goederen, giften of wat dan ook uit handen van deze kwade mensen aannemen, zelfs ook al moeten ze honger lijden, want al deze pakketten zijn met bloedgeld van land en volk gekocht door deze zeer kwade mensen. Degenen die deze pakketten met liefde ontvangen zijn nog meer te beklagen vanwege het feit dat ze bliksemsgoed weten dat deze kwade regeerders in hun harten letterlijk en figuurlijk het niet menen met land en volk, noch met de duivels geindoctrineerde, dom gehouden verarmde aanhangers. Alles draai om de duivelse zoon en zijn meedogenloze en gewetenloze trawanten. Wie eenmaal in de valstrikken van deze duivelse zoon is gelopen kan niet anders doen dan meegaan, meewerken, meedraaien en meedoen aan de verdere verwording van zijn duivels regiem, dictatoriaal Suriname. De vele verdwaasden die een pakket levensmiddelen wordt gegeven zijn arme mensen die tevreden zijn met een handjevol lekkers en een volle buik. Ze zullen worden vergeven en gered, maar de gevolgen van hun liefde voor de duivelse zoon zal niet uitblijven, ze zullen door diepe dalen van schade en schande moeten gaan, vanwege het geloven, vertrouwe, hopen en bediening van de duivelse zoon. Vele landgenoten en ook vele getrouwen zijn door deze slechte mens der misdaad het verderf in gegaan. Land en volk verderven en verdelgen is zijn ware taak. Als men de werken van deze duivelse zoon allemaal op een rijtje zet, kan men een ding concluderen en dat is dat velen in zijn voetstappen hebben gevolgd, ook zijn eigen vlees is verworden, een dwaas en misdadiger.


  Maak melding

 16. RobG

  21 december 2019 At 23:29

  Met een kerstpakket wil de NDP Blauwgrond de mensen die het niet breed hebben ongeacht aan welke politieke partij ze gelieerd zijn een prettige kerst toewensen. Kerst is the time of giving. Goed gedaan NDP Blauwgrond. We love You.

  ================================

  Sigaar uit eigen door bedoel je. De NDP heeft die pakketten gefinancieerd van belastinggeld net als die fake show op Zanderij en Colakreek.


  Maak melding

 17. Deze kerst pakketen zyn gesponserd door china hahahahhahahaha.ano zomaar bouta be go ando na deng chinezie tog manh!!maar 1ding wel hoor hy mag 1000pakketen uitdelen maar geloof het daaruit krygt hy maar 200stemmen en misschn dat ook niet hahahah want a volk ai opo kaba met uotzondring van een deel hoor die likken van ndp..2020 mag ndp het vergeten.en de kans s groot dat na 2020 de ndp niet meer gaat bestaan.


  Maak melding

 18. Toen t nog goed ging in Su tijdens Vene, hebben ze niet voldoende omgezien naar de (aller)armsten.
  En tegenwoordig gaat men de armen allemaal over één kam scheren, als zouden ze lui zijn enzo. Maa zegt de bijbel dat ook?!

  De arme is de belangrijkste in de samenleving.
  Want de arme is het slachtoffer vd onrechtvaardige mammon (geld).
  Zorg dat je een arme hebt om voor zorg te dragen. Haal de zwerver vd straat en laat hij jouw erf onderhouden; en bouw je schuur ofzo om voor zijn onderdak.

  Daarom waarschuw ik voor de zoveelste keer:

  Overheid, vergeet de arme niet! Soh!


  Maak melding

 19. Begrijpen jullie het niet…

  Suriname is een corrupt land zelfs nu de president 20 jaar heeft gehad blijft hij president ook als moordenaar!!

  Mag ik jullie vragen wat voor voorbeeld we onze generatie geven…dat het loont om een fucking moordenaar te zijn dat het loont om te stelen bedriegen beliegen!!

  Toendertijd zei de nederlander dat sranang een bananen republiek is ….een ieder vond niet kunnen!
  Maar ga na wat dr gebeurd in suriname die elke dag het land beetje bij beetje verliezen aan chinezen bv.

  Kijk wat onze jeugd doet om aan geld te komen…als bouta held genoemd word dan zijn de kleine criminelen heiligen.

  Iedere crimineel neemt deze walgelijke mf als voorbeeld.

  Voor mensen als deze verradelijke klootzak is zelfs een kogel door zn mars niet genoeg.

  Stop die waanzinnige hond …vergiftig deze landverader..schiet een fucking kogel door zn kop.

  Doe wat hij anderen aangedaan heeft.


  Maak melding

 20. Ook de VHP heeft gistermiddag met ongeveer 3oo ouderen/ dak en thuislozen kerst gevierd. Dus alle partijen proberen ieder jaar mooie sier te halen onder de bevolking. Vooral nu hoe de verkiezingen aankomen. Maar of het slecht is? Alle bedrijven waaronder Telesur heeft het ook voor hun gepensioneerden en weduwen van gepensioneerden. Kerstfeest is een periode van vrede; kon het maar het heel jaar kerst zijn of niet? Alvast Merry Christmas aan alle Surinamers waar ze zich ook ter wereld moge bevinden.


  Maak melding

 21. NDP moet wel rijk zijn. Komen de pakketten van Combe Markt?
  Maar wel leuk voor de mensen. Zelfs al geef je iemand 1 Srd, je laat een positieve indruk achter in zijn brein.


  Maak melding

 22. Merry Xristmas and happy new year folks.Alleen PL schijnt geen kerst te vieren. Zelfs een moslim based partij zou zijn christen leden moeten eren met kerst speciaal wanneer zij aan basis verbreding doen.
  Hoprlijk zijn de pakketten niet met belasting geld gekocht, niet met gestolen geld en niet met drugs gelden gefinancierd.


  Maak melding

 23. Ik heb nooit van leiders gehouden, wel van welk beleid de leider voert of heeft gevoerd.

  Een leider of regering die mij heeft verarmd met zijn gevoerde beleid moet Stem ik Weg.

  Die leider of regering krijgt van mij geen enkele kans meer.

  Ik zal zeker kiezen voor iets anders maar niet meer voor degene die mij het leven ondraaglijk heeft gemaakt.

  SURINAME: STEM DEZE MOORDENAAR EN ZIJN COSA NOSTRA GANG WEG.


  Maak melding

 24. Bijna heel Suriname zal zich geregistreerd hebben.Arme surinamers…bouta maakt ze met de dag armer en maakt ze blij met begi -begi pakketjes.
  Schaamteloze surinamers….wacht niet op wonderen ,het zijn jullie die een einde aan alle ellende en armoede moeten maken.En de oorzaak is bouta….stem hem weg.


  Maak melding

 25. @Frank 21 december 21.43u:
  Je kunt gelijk hebben maar als je mensen écht blij wil maken met de Kerst, dan deel je geen pakketten uit op deze manier.
  Alleen mensen die in afschuwelijke nood accepteren zoiets dat door moet gaan voor een Kerstpakket.
  Dit straalt alleen maar minachting uit al die milieu vervuilende plastic zakken ergens op een vloer. Bah en nogmaals bah.
  Als je een koekje van eigen deeg geeft, geef dan een fatsoenlijk gebakken koekje en maak me onafhankelijk zodat ik volgend jaar niet meer afhankelijk ben van jouw hulp uit een plastic zak.

  Pak de oorzaak aan en zorg ervoor dat dit volgend jaar niet meer hoeft. Geldt óók voor de ontvangers van deze vreselijke zakken.
  Pak je verantwoordelijkheid waar mogelijk en blijf niet afhankelijk!


  Maak melding

 26. Jammer dat desie-reet niet leerde van de chinezen dat als je iemand te eten geeft hem zijn hele leven moet voeden, geef ze een hengel dan voeden ze zichzelf.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.