Feestelijke dag voor Eco en Royal Torarica in Suriname

4
Feestelijke dag voor Eco Torarica en Royal Torarica
Foto: Royal Torarica in Suriname

Vandaag is een speciale, feestelijke dag voor de Torarica Group of Hotels in Suriname. Op 23 december opende Eco Torarica en Royal Torarica, respectievelijk in 1997 en 2007, officieel hun deuren voor het publiek. Door de jaren heen zijn beide hotels uitgegroeid tot een waar begrip binnen de Surinaamse gemeenschap.

Eco Torarica is opgericht voor de avontuurlijke gast, die opzoek is naar rust, authenticiteit en een informele sfeer. Daartegenover staat Royal Torarica voor een modern luxehotel binnen Paramaribo waar de gasten uit het hogere segment op hun wenken bediend worden.

“Wij willen graag een woord van dank uitspreken aan ieder die ons de afgelopen jaren ondersteund heeft. Zonder deze onvoorwaardelijke en loyale steun hadden Eco Torarica en Royal Torarica zich in de loop der jaren nooit kunnen ontwikkelen en uitgroeien tot de respectabele en voorstaande hotels, die ze vandaag aan de dag zijn” aldus het bedrijf in een persbericht.

“Met zoveel jaren ervaring, kennis en inzicht kijken wij vol optimisme uit naar de toekomst en kunnen wij met zekerheid zeggen dat wij altijd de wensen van de gasten zullen honoreren. ‘We share the best with you” aldus Eco Torarica en Royal Torarica.

- Advertentie -

4 REACTIES

  1. Ik ben van plan om daar te komen logeren als ik op vakantie kom. Lekker rustig, lekker uitgebreid ontbijt s’morgens, geen diefijzer, geen fam. van @Laat Me die me komt overvallen. See torarica soon.


    Maak melding

  2. Tor zal veel meer klanten moeten aantrekken door meer gezellige evenementen te organiseren. De barbecue avonden weer te organiseren. Bij de bar leuk muziek draaien waarop de bezoekers kunnen dansen. Het is echt echt een dooie boel geworden. Je kunt er nu enkel logeren, eten, drinken en zwemmen. Meer entertainment zou op zijn plaats zijn. Wil je van buitenaf komen ontbijten, hoor je te wachten totdat de hotelgasten klaar zijn met eten na 11:00uur, niet klantvriendelijk en slechte organisatie. Personeel staan je met lede ogen aan te kijken. Ze jagen klanten weg met deze houding.Management is nooit aanwezig in de ochtend uren. Liggen nog thuis te slapen.

    Sarie Torie.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.