Politie houdt verdachten aan i.v.m. 22 inbraken en 7 straatroven

8
verdachte die op politie schoot neergeschoten en in ziekenhuis overleden
Archieffoto: arrestatie door Korps Politie Suriname.

De Surinaamse politie heeft deze maand twee inbrekers aangehouden die bij elkaar opgeteld zeker 22 inbraken hebben gepleegd. Ook zijn 2 mannen opgesloten voor 7 straatberovingen, meldt het Korps Politie Suriname zojuist. De zaken werden opgelost na grondig werk van rechercheurs van de afdeling Recherche Midden.

De 36-jarige Toney P. werd aangehouden en opgesloten op verdenking van 13 inbraken gepleegd te Richelieu en Meerzorg in het district Commewijne, te Lelydorp en Santodorp. Verder is hij ook aangehouden voor twee gevallen van bedreiging, een geval van diefstal door middel van geweldpleging en een geval van brandstichting.

Daarnaast is de 33-jarige Kelvin G. aangehouden en opgesloten in verband met 9 inbraken gepleegd in de Surinaamse woonwijken Lelydorp en Santo Boma.

De 20-jarige verdachten Furgill, R. en Joël, F. zijn opgesloten voor 7 straatberovingen gepleegd nabij de scholen in het gebied van De Nieuwe Grond in het district Wanica. Deze twee verdachten hebben waarschijnlijk nog meer scholieren tot hun slachtoffers gemaakt.

Scholieren die de afgelopen twee tot drie maanden beroofd zijn in het Nieuwe Grond gebied en geen aangifte hebben gedaan worden opgeroepen in contact te treden met de afdeling Recherche Midden. Deze afdeling is ondergebracht in het politie bureau De Nieuwe Grond.

- Advertentie -

8 REACTIES

 1. Ik zie dat het van kwaad tot erger word. Precies zoals het in 2 Thimotheüs 3:2 staat. Daar staat ” Want de mensen zullen alleen om zichzelf geven en om geld” Hopelijk keren de rovers zich af van wat slecht is.


  Maak melding

 2. Ze waren gewoon an t werk , zoals normale mensen de deur uit gaan om dagelijks brood te verdienen. Roven ,, beroven , stelen, oplichten is hun werk , waarbij ze geen werktijden kennen. want ze plannen , maar draaien hun hand om en kijken ook niet weg als ze een kans zien.Elke gelegenheid is er een voor hen.


  Maak melding

 3. Politiek neutraal@ eerst sta jij schelden en te vloeken op Suriname en de Surinamers en Nederland op te hemelen en nu speel je de grootste heilige met je bijbelteksten je bent net misiekaba hypocriet.


  Maak melding

 4. Deze boevenbende hoort voor lange tijd achter de tralies thuis.30 jaar verdienen zij. Gewoon Amerikaanse straffen opleggen, dan heeft onze gemeenschap geen last meer van ze.Ze zijn tot nutteloos in onze maatschappij en een grote hebie. Vandaag is het de ander en morgen ben jij aan de beurt die beroofd of gedood wordt.

  Sarie Torie.


  Maak melding

 5. @Laat Me. Nergens vind je een rectie van mij waar ik iemand loop uit te schelden of te vloeken. Soms, vaak doe je onverstandige uitspraken waardoor ik je laat merken dat ik niet ongevoelig ben voor je uitspraken. Je verheerlijkt oplichting, diefstal en criminaliteit. Nu vergelijk je mij met een of ander politicus die ik niet ken. Je noemt me zwak beschaafd. Wees blij dat ik de bijbel lees! Anders had ik je helemaal gekreukeld met woorden dat je niet meer zou reageren op mijn reacties vooral dat ik nu weet dat je een vrouw bent. Vrouwen zitten emotioneel anders in elkaar dan mannen. Als je geen last van me wil hebben,reageer dan niet negatief op mijn berichten. Over heel de wereld heerst er geweld.


  Maak melding

 6. Watvoor zin heef het na zoveel inbreken en roven nu pas aanhouden dan zien jullie hoe kps lui is als ze echt hun werk serieuze aanpakken dan een slipper kunnen zelf niet stelen of roven


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.