Auto ramt paal en komt op z’n kop in goot terecht

8
Auto ramt paal en komt op z'n kop in goot terecht

Bij een verkeersongeval maandagavond is deze auto op z’n kop in een goot terecht gekomen. De redactie van Waterkant.net verneemt dat het gaat om een eenzijdig ongeval waarbij de bestuurder eerst een stroompaal van de NV Energiebedrijven Suriname (EBS) raakte.

Het voertuig kwam vanuit de richting van Leiding 11 en ging over de Commissaris Weythingweg. Op een gegeven moment zou de bestuurder de controle over het stuur zijn verloren, waardoor de auto tegen de EBS mast aankwam die brak.

Het voertuig ging daarna over de kop en eindigde op z’n kop in de goot langs de weg. Er vielen wonder boven wonder geen gewonden.

- Advertentie -

8 REACTIES

 1. Ik denk dat die automobilist een drempel over het hoofd heeft gezien en tegen een paal is gelanceerd. Aan de hand van de schade aan zijn voertuig, is duidelijk te zien dat hij geen 50 reed.


  Maak melding

 2. Het is een feit dat veel Surinamers totaal geen verkeersinzicht hebben. De auto is hun altijd de baas en brengt hun rechtstreeks richting lantaarnpalen en de goot in, waar zij ook thuis horen.
  Hoe kan men steeds de macht over het stuur verliezen. Zeker bezig met hun mobiel in de hand.Het wordt nu hoogtijd om boetes op te leggen wanneer men aan het bellen of appen is achter het stuur. Gevaarlijke situaties die je dagelijks ziet.


  Maak melding

 3. De elekticiteitspalen van EBS lijken als magneten te werken. Hoeveel palen zijn er dit jaar al niet geramd?!
  Ook frappant, ze belanden al dan niet met wielen in de lucht in de sloot. Hoe krijg je het voor elkaar!


  Maak melding

 4. Dit kan niet anders. Ik heb urenlang dit eenzijdig ongeval bestudeerd en geanalyseerd. Zelfs detective Columbo had een puntje hieraan kunnen zuigen. Ik ben tot de onherroepelijke conclusie gekomen dat dit de schuld van Bouta is.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.