Wildplasser beroofd van portemonnee door 18-jarige

10
Wildplasser beroofd van portemonnee door 18-jarige

Een 18-jarige rover heeft afgelopen donderdag kans gezien om een man, die in het openbaar stond te urineren, van zijn portemonnee te beroven. Het gelukte de dief de portemonnee uit de achter broekzak van de man weg te nemen terwijl hij aan het wildplassen was.

De benadeelde geraakte direct daarna in een korte worsteling met de dief, voordat die kans zag weg te rennen. Een voorbijganger zette de achtervolging in. Dankzij die persoon wist de politie van de Algemene Surveillance Dienst (ASD) de 18-jarige Roefai G. aan te houden in een bosschage waar hij zich schuil hield.

De portemonnee met inhoud is terug gevonden en is terug gegeven aan de rechtmatige eigenaar. Na overleg met het Openbaar Ministerie in Suriname is Roefai in verzekering gesteld door de politie.

Die dag was notabene de 18e geboorte dag van Roefai.

- Advertentie -

10 REACTIES

  1. Weer een dwaas, maar ook dwaas om zo te plassen. Wat een dwazen allemaal sinds men in 2010 de nationale dwazen partij de macht gaf. Sinds 2010 is er geen sprake van vooruitgang voor land, noch volk, nog voor de dwazen die deze acheruitgang vedienen. Het aantal dwazen si sinds 2010 met meer dan 1000% toegenomen.


    Maak melding

  2. Tegen de gevels aanplassen. Daarom stinken vele plaatsen. Een muur of wand, t maakt ze niet uit. Ik hoop dat er ook hiervoor binnenkort boetes zullen worden uitgeschreven. Hopelijk leert de benadeelde het af om niet overal meer te urineren. En de rover Roefie mag lekker gaan bukken voor de grote boys in Boma. Deze gasten leren het niet. Gaan jullie toch werken en afblijven van anderen hun spullen. Is niet van jou. Roven, stelen, verkrachten, moorden, ga zo maar door. Suriname voorwaarts.!


    Maak melding

  3. @tungak Rond de vijftiger jaren vorige eeuw was er voor het postkantoor een urinoir bestaande uit ca 8 gescheiden vakken. Geldovermakingen gebeurde toen met Postwissels. Een opa had zijn geld geint en het in de binnenkant van zijn vilthoed gestopt. met zijn hoed op stapte hij het urinoir binnen. Bezig zijnde te plassen verruilde een man zijn vilthoed met die van de plasser. Daar toendertijd veel mannen een vilthoed ophadden kon de plasser naar zijn geld fluiten.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.