Schoten door politie gelost na vergadering brandweerbond Suriname

12
Schoten door politie gelost na vergadering brandweerbond Suriname

Bij een vergadering van de Surinaamse Brandweerbond zijn vanmiddag schoten gelost door het Regionaal Bijstandsteam van de politie. De redactie van Waterkant.net verneemt dat de voorzitter van de bond, John Seedorf, door zwaar bewapende agenten in veiligheid moesten worden gebracht, nadat verhitte leden van de bond hem wilden gijzelen.

Volgens de Surinaamse nieuwssite Starnieuws was de vergadering aangevraagd door ontevreden leden. Op gegeven moment werd de vergadering verdaagd door voorzitter Seedorf.

Dit viel niet in goede aarde bij de leden. Zij probeerden te voorkomen dat de voorzitter de zaal kon verlaten.

Een video hiervan is hier te zien:

https://www.facebook.com/klaas.anthonio/videos/2794896743904350/


12 REACTIES

 1. Een hopeloze natie
  Het recht wordt in eigen hand genomen. Hoe komt men hier toch toe.
  De vraag stellen is hem beantwoorden.
  Is dit een van de successen van onze regering?
  of zijn onze boys te druk met het opzetten van ambassades hier en vooral daar


  Maak melding

 2. Komende sociale wantoestanden alla Venezuela in spee. De gehele neerwaartse gang van land en volk komt dankzij de keuze der ndp zombies en paria’s, stemmen op moordenaars, drugscriminelen en staatskasrovers. Oma taki ndp, a – Nationale Duivelse Partij en paars bezeten volgelingen verdienen de komende Venzolaanse wantoestanden. Opa taki, ndp staat synoniem voor misdaadvloek.


  Maak melding

 3. Kinderen in Suriname, leren goed, zelfs beter dan de geborenen vóór 1975. Ze zijn, hoog geschoold en spreken de Nederlandse taal, vaak beter dan de Nederlanders. En zijn veel beter te verstaan en te begrijpen. Het is plezierig, om naar hun luisteren, het klinkt als muziek in de oren.
  Regering, maak gebruik van de deskundigheid van deze deskundigen.


  Maak melding

 4. De vakbondsleden hebben het recht om hun ongenoegen kenbaar te maken over het beleid van de bondsvoorzitter. Als de bondsleden de voorzitter niet meer willen accepteren is het mijn inziens terecht dat zij de druk opvoeren om hem te bewegen af te treden. De man voelde zich bedreigd en heeft vervolgens om hulp gevraagd. Dat de politie waarschuwingsschoten heeft gelost is mijn inziens ook overdreven.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.