Voorverkoop Torarica Urban Festival in Suriname van start

1
Voorverkoop Torarica Urban Festival in Suriname van start

4 jaren, 1.460 dagen, 35.040 uren en 2.102.400 uren geleden werd een ‘nieuw’ concept in Suriname gelanceerd: het Torarica Urban Festival (TUF). Dit concept is uitgegroeid tot één van de meest populaire feesten in Suriname. Elk jaar, op 27 december, brengt Torevents lokale en internationale bezoekers van het evenement bij elkaar ’to celebrate life!’

Gisteren, donderdag 5 december, heeft de lancering van de 2019 editie plaatsgevonden. Ook dit jaar wordt het onvergetelijk en spectaculair en brengt Torevents u terug naar het begin van Torarica Urban Festival: The Genesis. “De line-up zal niets anders dan adembenemend zijn, het aftellen is dus al begonnen” aldus de organisatie.

Vanaf vandaag, 6 december, 12.27 uur zijn de ‘early bird’ kaarten voor dit evenement in de verkoop en exclusief verkrijgbaar bij de receptie van Torarica Resort.

Voor VIP informatie of reserveringen, gelieve te bellen of appen naar: +597 8604999. Volg ook de Facebook pagina voor het laatste nieuws en updates betreffende TUF: The Genesis.

https://www.facebook.com/ToraricaGroup/videos/2177634825874051/


1 REACTIE

  1. Leuk initiatief. Vroeger had je op de vrijdag/zaterdag altijd een barbecue partij, was erg lekker. Leuk voor de hotelgasten en overige bezoekers. Je moest van te voren reserveren. De goede oude tijden en het was reuze gezellig en altijd druk bezocht. Ook had je elke weekend muziek bij de bar, kom men gezellig met elkaar dansen.Nu is het een dooie boel en ongezellig.
    Een hotel heeft ook de taak voor meer entertainment te zorgen om gasten te trekken en te boeien. Een soort reclame. Wil je alle kamers vol hebben is dit zeer belangrijk.
    Voor de Surinamers die hier wonen is Tor een saaie boel, ook voor de toeristen. Het echte enige vertier voor toeristen is het zwembad. Tor zal er alles aan moeten doen om hun naam hoog te houden. Hopelijk gaat dit weer snel van start.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.