Medewerkers stelen voor SRD 60.000 aan apparaten uit magazijn handelsonderneming

10
politie-action-suriname

Vijf arbeiders van een handelsonderneming in Suriname, die ervan verdacht worden een aantal apparaten ter waarde van SRD 60.000 uit het magazijn te hebben weg genomen, zijn onlangs aangehouden. Een leidinggevende van de bewakingsdienst ontdekte de verduistering en schakelde de politie in.

Volgens het Korps Politie Suriname gaat het om de chauffeurs Wichalanand R. (37), de 29-jarige Maurits W., magazijnmedewerkers Rowish R. (24), Maximiliaan A. (45) en de 20-jarige Rosiano S.

Vier van de arbeiders die op de locatie waren werden door politie van het bureau Centrum aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De vijfde melde zich daarna aan en werd direct aangehouden. Alle vijf verdachten hebben bij de voorgeleiding bezwarende verklaringen tegen elkaar afgelegd.

De verduisterde apparaten zijn nog niet achterhaald. Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie zijn alle vijf verdachten in verzekering gesteld.

10 REACTIES

 1. Ze hebben ze verkocht aan een bakra die naar Nederland is vertrokken en zijn met het geld naar de hoeren gegaan

  Off topic
  Een hooggeplaatste Chinees heeft Peggy Bouterse uitgenodigd en haar gezegd dat ze haar vader mee moest nemen en haar moeder. Hij had een paar zinnetjes negrengels geleerd


  Maak melding

 2. Bouta aanhangers!!!, stelen is makkelijker dan er eerlijk voor werken. Van je eigen baas stelen🙄 daarom kan en wil niemand deze figuren in dienst nemen. Je kan ze geen moment vertrouwen. Wel Bouta heeft deze generatie gekweekt😏, en we zullen nog generaties lang, van deze gekweekte ratten last hebben.🐀


  Maak melding

 3. Ze nemen een voorbeeld aan de politieke corruptelingen die voor miljoenen en miljarden geroofd hebben uit de staatskas. Zij zijn echter kleine burgers die wel gewoon gestraft zullen worden voor wat ze misdaan hebben (terecht ook) terwijl de politieke figuren ongestraft blijven voor hun geplunder.


  Maak melding

 4. Ju habi wan job, da ju nanga 4 mati go fufuru 60,000.== SRD apparaat, Feni wan man fu bay en, ju kan kisi 30’000. Te ju prati en, alla man e feni 2,500 srd. Dan den sroto ju mars, ju lasi ju wroko, dan te ju lusu, ju man sidon moro, Her’ neti trampolin e pree na ju bakase. Kande ju lob”so!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.