Verkeersdode vanochtend is 15-jarige jongen die auto van vader wegreed zonder toestemming

12
Verkeersdode vanochtend is 15-jarige jongen die auto van vader wegreed zonder toestemming

De verkeersdode van vanochtend aan de Verlengde Welgedacht C-weg is een 15-jarige jongen die de auto van zijn vader wegreed zonder toestemming. Dat meldt een woordvoerder van het Korps Politie Suriname zojuist in gesprek met de redactie van Waterkant.

De tiener is vanochtend rond 04.00u bij een eenzijdig ongeval aan de Verlengde Welgedacht C-weg om het leven gekomen. Dit nadat zijn voertuig ter hoogte van de Molhoopweg over de kop sloeg en in de trens belandde.

De Surinaamse politie kreeg de melding en ging ter plaatse. Ter plaatse aangekomen trof de politie niemand aan in het voertuig. Een sleepdienst werd ingeschakeld om het voertuig uit de trens te takelen. Van de bestuurder ontbrak elk spoor.

De wetsdienaren kregen sterk het vermoeden dat de bestuurder uit het voertuig geslingerd is en in de trens moet liggen. Duikers van het Korps Brandweer Suriname werden ingeschakeld voor onderzoek.

Na meer dan twee uren zoeken troffen de duikers rond 07.00u daadwerkelijk het levenloos lichaam van de bestuurder vol met bloed aan in de trens.

- Advertentie -

12 REACTIES

 1. R.I.P. jongeman, 15 jaar en je jonge levente laten beeindigen op een wrede manier.
  Familie sterkte met dit groot verlies.

  Men moet zich hiervan bewust zijn, dat een auto een rijdende doodkist is.
  Auto rijden is leuk maar kan ook een eind aan je leven maken.
  Het macho rijgedrag moet nu echt ophouden.

  Sarie Torie


  Maak melding

 2. R. I. P.
  Het gaat echt niet ophouden. Hoe kan een jongeman van 15 jaar, 4.u in de ochtend met de auto van de vader wegrijden en niemand weet er niks van.
  Ik begrijp het even niet.


  Maak melding

 3. Ray sorry van mijn vorige opmerking. Slechte communicatie leidt tot slechte daden. Hadden vader en zoon een goede verstandhouding? Uit dit voorval blijkt van niet. Ook vaders die hun geweer in een kast zetten waar kinder bij kunnen komen is levensgevaarlijk.


  Maak melding

 4. Als je ze BAKS in de klas dan mishandel jij ze wat heb ik liever als ouder???
  Politie aan de deur dat je een lijk moet identificeren?
  Ouders gecondoleerd en sterkte.


  Maak melding

 5. Dit zal hard klinken. Maar dit is dood door stommiteit en onvoorzichtigheid.

  Het is bijna eindjaar. Mofo yari

  Weest extra alert op de wegen deze periode…


  Maak melding

 6. Er zijn menige ouders in Suriname die hun kinderen toelaten om een auto te besturen zonder rijbewijs dit vinden de ouders blijkbaar heel stoer en die kinderen al helemaal ze beseffen niet dat een ongeluk in een klein hoekje zit met alle gevolgen van dien een rijvaardigheidsbewijs kun je altijd nog halen maar een overledene niet dus ouders wees zuinig op uw kind. bij deze condoleance aan de betrokken familie leder en de vrienden van deze Jongeman die hem zullen missen. Rip


  Maak melding

 7. Iwan, Het komt vaak voor wat je zegt. Dit moet een les zijn voor ouders. Familie, nog gecondoleerd met het verlies van deze jonge man.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.