dinsdag, februari 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAmerikaanse ambassadeur brengt bezoek aan Kustwacht van Suriname

Amerikaanse ambassadeur brengt bezoek aan Kustwacht van Suriname

-

Does Travel & Cadushi Tours

De Amerikaanse ambassadeur Karin L. Williams bracht afgelopen woensdag een bezoek aan de Kustwacht van Suriname. Zij werd vergezeld door de luitenant commandant van de Amerikaanse Marine Travis Ervin.

De directeur van de Kustwacht, kolonel Jerry Slijngard informeerde de ambassadeur over de rol die de Kustwacht vervuld bij het handhaven van de maritieme veiligheid binnen het zeegebied behorende aan Suriname. Ook de diverse uitdagingen bij het uitvoeren van de wettelijke taken en de vooruitzichten zijn aan de orde gekomen.

Het bezoek werd voorgezet met een rondvaart op het kustwachtvaartuig P201, waarbij de ambassadeur een uitgebreide rondleiding kreeg. Zij was onder de indruk van het trainingsniveau van de medewerkers aan boord en hoe de Kustwacht ervoor zorgdraagt dat het personeel over de nodige kennis, kunde en vaardigheden beschikt om de werkzaamheden uit te voeren.

Slijngard was zeer ingenomen met het bezoek en blikt terug op een geslaagde rondleiding.  De ambassadeur was blij dat zij is geïnformeerd over de taak-en doelstellingen van de Surinaamse Kustwacht. Zij gaf aan in contact te zullen blijven met de Kustwacht en is bereid waar nodig, assistentie te verlenen.

Als blijk van waardering om dit bezoek te memoreren, werden zowel door de kolonel als de ambassadeur presentjes met elkaar uitgewisseld.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

7 REACTIES
 1. Zo heeft ze een indruk van de drukte van de coca activiteiten op en rond het water en kan Trump de coca activiteiten aan banden leggen!!! Surinamers;;; wakker worden;; jullie wordt in de achtertuin in de gaten gehouden;;; de dagen van Nicaragua mogen voorbij zijn; maar het kwaad is nu verplaats naar Suriname dat zich laat misbruiken om zijn wateren te gebruiken voor drugs doorvoer naar de Caraïbische eilanden!!! Grote broer Amerika houdt jullie nauwlettend met satelliet in de gaten!!! Gewaarschuwd en begin alvast maatregelen te treffen; hulp hoef je alleen te vragen!!! Niet bedelen in China/// broer Amerika geeft het gratis!!! Voor wat hoort wat natuurlijk. Niks is gratis….


  Maak melding
 2. De vursch,
  Suriname is een grootte zwakke plek ,, je hoeft nergens voor uit te kijk en een van beide landen halen eenmaal diep adem en Suriname is af gereserveerd


  Maak melding
 3. dont trots them
  Vursh spreek je moerstaal, want je schrijft een lo ka
  Wat oh een type fout, je bedoelde dont trost them
  of toch maar don’t trust them.

  Slijngaard; kunt u wat missen voor onze kustwacht?
  Ik kan u een soa geven


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES