DAF-truck chauffeur leert haastige autobestuurder wijze les

7
Personenauto weigert voorrang te verlenen aan truck

De chauffeur van deze DAF-truck heeft gisteren de bestuurder van deze gele personenauto een wijze les geleerd toen hij haast had op de hoek van de J.A. Pengel- en de Dr. S. Kafiluddistraat in Suriname.

De truck reed over de J.A. Pengelstraat en sloeg af in de Kafiluddistraat. De personenauto reed over het Molenpad en ging in de Kafiluddistraat. Toen de truck afsloeg in de Kafiluddistraat, probeerde de personenauto de truck snel in te halen om eerder in de straat te gaan.

De truckchauffeur besloot toch af te slaan en ramde het voertuig van de linkerkant. De personenauto raakte behoorlijk beschadigd bij de linker portieren.

De bumper van de truck raakte licht beschadigd.


7 REACTIES

 1. Wederom wordt het bewijs geleverd dat
  wel of geen rijbewijs,
  verkeersdrempels of niet,
  punten rijbewijs of niet,
  man, vrouw, ladyboy of niet,
  xxxx of niet (naar believen in te vullen)
  het maakt allemaal geen zak uit.
  De Surinamer is gestoord. Niemand komt hem of haar of het wat vertellen.
  Als het erop aankomt zijn het trouwens allemaal schijterds.
  De een heeft haast in zijn bananenauto,
  de ander speelt voor eigen rechter.
  Wat een volk


  Maak melding

 2. Wijze lessen hoeft men dus niet aan deze verkeershufters te wijzen , eigenwijze lessen eindigen meestal te Marius rusthof . O daar is ook vol heb ik begrepen.


  Maak melding

 3. Dit is aan de orde van de dag, ze halen mekaar in als gekken. De meesten hebben haast om naar hun graf gedragen te worden met muziek en al. De mensen die rustig rijden en zich aan de maximum snelheid houden worden verrot uitgescholden, je wilt de 2 letters in het verkeer niet horen die naar hun hoofd geslingerd wordt. Hoe smaller de wegen met tegenliggers hoe harder en sneller de snelheidsduivels willen inhalen. Niemand krijgt een kans anders maken deze hufters je horendol met hun toeters.Dit asociaal gedrag zal heel hard aangepakt moeten worden. Dit gebeurt niet want de meesten zijn vrienden met leden van de KPS.


  Maak melding

 4. Je hebt geen wijze lessen nodig als een ieder elkaar een beetje met respect behandeld. Als een ander een fout maakt hoef je niet meteen naar je recht te gaan zoeken. Dit zorgt alleen maar voor nog meer aso gedrag. Geduld en respect naar elkaar toe levrd veel meer voldoening op in het leven.

  Wat hier goed gepraat wordt is eigen rechter spelen…


  Maak melding

 5. Alleen de witte man in korte broek kan hier komen helpen. Laat ze in NL zo als een gek rijden. Krijgen ze meteen een bon onder hun neus geschoven en rijbewijs ingehouden. Maar hier is het de Bananen Republiek van eveneens de grote Bananen president.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.