Vrouw die werd aangehouden na live tv optreden was voortvluchtig in drugszaak

24
Gezochte vrouw verschijnt live op tv en kan worden aangehouden

De vrouw die op 15 november door de politie werd aangehouden, nadat ze in een live programma op de televisie was verschenen, was voortvluchtig en werd gezocht voor overtreding van de wet Verdovende Middelen. Ze zou postpakketten met drugs hebben verzonden meldt het Korps Politie Suriname woensdag.

Rechercheurs van de afdeling Narcotica Brigade hielden de 38-jarige voortvluchtige vrouwelijke verdachte op het terrein van een televisiestation aan. De vrouw heeft in het jaar 2018 drie keren pakketten ter verzending naar het buitenland aangeboden bij één van de postbedrijven in Paramaribo. Tijdens controle door de douane recherche werden er respectievelijk 84 gram marihuana, 527 gram cocaïne en 828 gram cocaïne in de dozen aangetroffen en in beslag genomen.

Het gelukte de rechercheurs na verkregen informatie de vrouwelijke verdachte op 15 november op te sporen en aan te houden. Zij gaf toe de drugs te hebben gepost voor een buitenlander en ontving voor alle drie keren een geldbedrag in US dollars, aldus de Surinaamse politie.

De verdachte is na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

De vrouw in kwestie was laatst nog uitgebreid in het nieuws, toen ze met een groep van 200 personen de overstap maakte van de ABOP naar de NDP. Ze kwam in beeld tijdens de uitzending van het STVS televisieprogramma M’Manten Taki, waarin ze sprak over de lancering van de vrouwen organisatie Dja Dja Uma.

24 REACTIES

 1. EEh oe sabing na beruchte Anita, bewonderaar en dwaze aanhangster van de Nationale Drugs Partij. Eindelijk deng tjies eng nanga a dree ai sa a habi.


  Maak melding

 2. Wie op vuur wil zitten moet zijn go-go branden. Deze dame zit graag op vuur. Liefde en hebzucht voor geld en macht. By the way, ik heb net gelezen op ” nu.nl” dat Suriname heel veel geld heeft geleend van China. Dus beginnen jullie alvast Chinees te leren praten. En misschien een tip voor de ondernemers daar, open een dagu mittie restaurant.


  Maak melding

 3. Wo ka wakti!!! Laat de surinamers dromen over dubai. Het is de laatste kans van bouta om geld te lenen van de Chinezen . Hij heef t contracten afgesloten en dat doe je niet zonder tegen prestatie. Iedere miljoen staat er 10 .000 Chinezen. Ik ben benieuwd!


  Maak melding

 4. 🈶🈚🈺🈯🈵🈴🈲🈚🈹🈹🈯🈳🈳🈶🈚🈺🈴🈴🈲🉐🈵🈳🈺🈯…ai ben al bezig met chinees. Su is al verpand..


  Maak melding

 5. Zij was onderdeel van een overloop actie van ABOP naar NDP. Goede promotie. wie herrinert zich de APP nog van Bouva waarin hij voor publiek overlopen een bonus beloofde. Tja dan krijg je uit eindelijk dit soort overlopers die gaan waar de coke het goedkoopst is.


  Maak melding

 6. 🤣😂 Weer een bewijs hoe achterlijk deze mensen zijn, overstappen naar NDP is daar al eentje van, en om ook nog met je idiote kop op live tv komen, terwijl je weet dat ze je zoeken! 🤣😂😅 om je een breuk te lachen, achterlijkheid ten top.


  Maak melding

 7. @ Mica
  Ik denk niet dat het alleen achterlijk zijn is. Ik denk dat ze, net als de meeste Surinamers, zich onaantastbaar voelen. Waar deze idiotie vandaan komt kan ik niet verklaren.

  Een paar voorbeelden
  in het verkeer,
  onderwijzeres met scheermes,
  vader die het klaslokaal binnenstapt en zoon te grazen neemt, leerkracht of schoonmaker? die leerling aan haar haren over het schoolplein sleurt.
  Surinaamse vrouw die het vertikt om een cursus te volgen hier, omdat ze uit Suriname komt en niet uit een van de asiellanden.
  Mannen, die van mening zijn dat de vrouw hun bezit is en haar daarom mag slaan.
  Ergens ooit is het misgegaan bij Surinamers in hun hoofd.
  Is er een schuldige aan te wijzen?
  Rob zal zeggen de VHP
  Oom Ludwig zal zeggen de NDP
  Ik wil niet achterblijven en zal ook maar wat roepen
  Het is de schuld van de Engelsen en de Hollanders geweest. De slaven hebben de overheersing gezien en aan den lijve ondervonden. Nu willen zij meester zijn


  Maak melding

 8. Kleur en vorm van de romp van de duikboot die de Spanjaarden hebben gevangen,lijkt op die welke in Sur.gebouwd is.Maar er staat er een soort van kajuit op de boot.Een platte opbouw met ramen.Deze is waarschijnlijk in Guyana aangebracht.De opvarenden hadden het tot zinken gebracht maar de Spanjaarden hebben het gelicht met luchtballonnen.


  Maak melding

 9. @pico

  Het is de schuld van de Engelsen en de Hollanders geweest. De slaven hebben de overheersing gezien en aan den lijve ondervonden. Nu willen zij meester zijn.
  We zien dit gebeuren maar hebben het nooit durven benoemen.Eindelijk heeft dr.Wim Bakker het op de radio laatstelijk gezegd dat de blaka mang alle andere rassen in Sur. als tweede rangs burger ziet.Anders gezegd de blaka mang voelt zich de baas van het land.


  Maak melding

 10. HOE DOM KUN JE ZIJN?
  Als deze sma representatief is wat de hersenkaliber is van de gemiddelde Surinamer dan is dit triest te noemen. Na so Sranang mang dong


  Maak melding

 11. Een grote vis weet wie om te kopen, heeft groot kapitaal , netwerken en blijft uit handen van justitie. Hun geld wassen ze via vele kanalen wit.

  Een kleine vis wil snel wat geld verdienen. Heeft geen kapitaal, geen grote netwerk en kan dus niet de juiste mensen omkopen. Die trekt altijd aan het kortste eindje. Daarom is het een kleine vis…


  Maak melding

 12. Ezel dacht dat ze de oversteek zomaar kon maken.
  Missie mislukt.
  Er wordt niet meer gegraait zie Brunswijk met goud-hout concessies.
  VHP met hun hectares en nog veel meer.


  Maak melding

 13. Ha ha …

  Eerlijk deze dommie wilde rijk worden …je word gezocht en verschijnt op tv!!!!

  Ik heb medelijden met deze meid dom dommer dommie..

  Had op zn minst je school afgemaakt want ookal ben je drugsbarones hersenen heb je altyd nodig!

  Ga lekker afkoelen id bajes miss leer de lesbische wereld kennen.


  Maak melding

 14. Ze is een ndper en ze denkt dat ze alle vrijheid heeft om handel in drugs te drijven zonder gestraft te worden.Baasje bouta kan het dus ook zij kan het , moest ze gedacht hebben.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.