Gezochte vrouw verschijnt live op tv en kan worden aangehouden

20
Gezochte vrouw verschijnt live op tv en kan worden aangehouden

Een 38-jarige vrouw die door de politie in Suriname werd gezocht in verband met een lopend onderzoek, is gisteren aangehouden nadat ze live op tv verscheen. Direct na het programma werd de vrouw Anita A. aangehouden.

De Surinaamse krant de Ware Tijd verneemt dat ze zich schuldig zou hebben gemaakt aan een paar strafbare feiten. Welke dat zijn is niet bekend. Na de uitzending werd ze afgevoerd naar het politiebureau ter voorgeleiding aan een hulpofficier, aldus de krant.

De vrouw in kwestie was laatst nog uitgebreid in het nieuws, toen ze met een groep van 200 personen de overstap maakte van de ABOP naar de NDP. Ze kwam in beeld tijdens de uitzending van het STVS televisieprogramma M’Manten Taki, waarin ze sprak over de lancering van de vrouwen organisatie Dja Dja Uma.

De uitzending was daarna ook op Youtube te zien maar is plotseling door de STVS verwijderd. Bovenstaande screenshot is uit het programma.

20 REACTIES

 1. De grootste/meest gezochte door Interpol verscheen toch dagelijks op tv. Of soms niet . Iedereen kan een waterdichte alibi beschikken vanwege allerlei klote namaak wetten: amnesty wet is een voorbeeld van.


  Maak melding

 2. Wie met vuur speelt moet op blaren zitten. Ik ben darom benieuwd wat deze vrouw heeft gedaan. Het zal ABOP natuurlijk nietclekker zitten dat deze vrouw met 200 man overstapte naar de NDP. Het is best mogelijk dat de onzichtbare hand van de oppositie hierachter zit.


  Maak melding

 3. De opsporingsdienst in Suriname is wel erg erg goed.
  Niet een, maar een paar strafbare zaken.
  Ze konden deze vrouw dus niet vinden.
  Maak dat de kat wijs zeggen de bakra’s.
  Dit was een mooi moment; spotlight voor skotoe dachten ze, maar het geeft juist hun falen wederom weer.


  Maak melding

 4. Ze verscheen op TV omdat ze zeker is van haar zaak dat zij vrijuit gaat. Papa Desie zal persoonlijk daarvoor zorgen. Na een paar dagen is ze weer vrij. Ze heeft dat natuurlijk op advies van papa gedaan. Ze zal straks het voortouw van pa overnemen.
  Lang leve de lol!!!


  Maak melding

 5. Deze paarse dwazin maakt gewoon van de paarsdomme leus gebruikt. Neks no fout, a wiens sa mi doe, mi no habi neks te makie met recht of wet. Mi bigi ini mi denki en doe, want a so mi soso lobi lijder ddb ooktoe e doe. Laat ze ma praten , tog, Neks no fout. Alleen werkt de I’m Nasty wet alleen voor De Dwaas B. Aka ddb. Ai go schijt en pis na SantoBoma.


  Maak melding

 6. Ze dacht de dat ze untouchable was in de n-d-plee. Hopelijk gaat ze met sito naar club santo boma voor een goede welverdiende all inclusief vakantie. (PA ambtenaten geniet van haar)


  Maak melding

 7. Ik word strontmisselijk dat dit soort bijna mensen, het land de jeugd en het politiek ter schande brengen!!

  En natuurlijk weer een blakka oema!

  Even nadenken oooh ja ..onze pres is een killer dief dealer, de andere idioot wilt pres worden en zwaait met zn pistool is super agressief en ronduit een erg domme man.

  Dr zijn voorbeelden zat voor onze bevolking waar de fouten van onze politiek het slechtste uit onze mensen haalt!!

  Ik vraag me af of suriname met deze politieke misbaksels nog van ons zal blijven, want elke criminele buitenlander pikt een stuk suriname mee…ze hebben alles over voor de chinees en zelf blijven we berooid achter.

  De chinezen zijn een mooi voorbeeld die hebben nu alles in handen.

  En niemand die wat zegt opmerkt etc ….bouta gaat naar china en dat is geen goed nieuws,hij zoekt een nieuwe kolonisator!

  Hij wilt samen met china regeren in suriname!

  Wij slaven van suriname … zullen slaven blijven nu onder china.
  Bouta no lob sranang mang…hij haat jullie vandaar zn onbezonnen domme acties!


  Maak melding

 8. Mojah
  Grotendeel ben ik het met je eens, maar wat een ding betreft niet
  Dat is de rol van de Chinezen; geen enkel land ter wereld is bereid Suriname te helpen.
  Op eigen kracht wordt het niets . Dat is bewezen.
  China is de enige die wil helpen. Wat willen we ervoor terug?
  Ruimte, de bevolkingsgroei van China is erg groot, daarom zoeken onze leiders naar een goede plek voor mijn landgenoten.
  het is niet zo dat we het beleid daar willen bepalen, of dat we jullie onze wil willen opleggen.
  Dat is oppositiepraat
  Win win situatie.


  Maak melding

 9. Anoniem of met een nickname zijn jullie vlot met schrijven. Typisch Surinaams. Hoigrie en laf, maar vooral lui in hun hoofd. Stel je voor dat ze een goed idee krijgen, dat is een probleem, want met alleen maar kapiteinen gaat deze boot niet varen zonder matrozen. Ik ga de krabben niet te kort doen, dus ellebogen politiek past beter.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.