Brandweer Suriname in actie nadat motor van auto in brand vliegt

4
Brandweer Suriname in actie nadat motor van auto in brand vliegt

Manschappen van het Korps Brandweer Suriname moesten woensdagmiddag in actie komen toen deze auto in brand vloog. Het vuur startte in de motor van het voertuig en door kordaat optreden van de brandweer kon erger worden voorkomen.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat de auto geparkeerd stond bij een inrit aan de Gompertstraat. De bestuurder wilde het voertuig starten om weg te rijden maar de motor weigerde. Daarom schakelde hij een monteur in.

Echter, voordat de monteur daar aankwam ontstond er brand in de motorruimte. De brandweer werd meteen ingeschakeld en was snel ter plekke.

Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is niet duidelijk. De voorkant van het voertuig is vernield door de vlammen.

- Advertentie -

4 REACTIES

  1. Ai migado moet dat nou op het nieuws! Als er een woning in brand staat hebben ze geen materiaal om het te blussen, tje poti!

  2. Geen blus materiaal en er wordt geklaagd wel blus materiaal en er word geklaagd om het klagen die zoutzuur pissers.

  3. Die Japanners verkopen veel rotzoois voor mensen. Veel wagens worden in Japan km stand terugedraaid en (zware) schade auto’s worden opgelapt en overgespoten.

    Alhoewel je ook pech kunt hebben met een auto vers uit de fabriek. Tegenwoordig maken ze auto’s niet meer als vroeger. Te veel electronica, te veel kunststof en goedkoop materiaal.

    Zelfs die luxe racewagens zoals Lamborghini en Ferrari vliegen vaak in brand.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.