donderdag, december 7, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieTwee bromfietsers hard tegen elkaar gebotst na haast autobestuurster

Twee bromfietsers hard tegen elkaar gebotst na haast autobestuurster

-

Does Travel & Cadushi Tours

Twee bromfietsers zijn vrijdagmiddag rond 16.45u hard tegen elkaar gebotst op de hoek van de Afi Jaba- en Anton de Komstraat in Suriname. Dit nadat een autobestuurster haastig de hoek overstak op het moment toen één van de bromfietsers afsloeg in de Afi Jabastraat.

Volgens omstanders reden beide bromfietsers over de Afi Jabastraat in tegenovergestelde richting. Één reed richting J.A Pengelstraat en de andere richting Centrum. De autobestuurster reed over de Afi Jabastraat richting Molenpad.

De bromfietser die richting Centrum reed sloeg op een bepaald moment rechtsaf in de Afi Jabastraat. De autobestuurster stak toen haastig de hoek over. De bromfietser die toen ook afsloeg in de Afi Jabastraat zag daarbij de aankomende bromfietser laat.

Beide bromfietsers kwamen daardoor hard in botsing met elkaar en raakte het voertuig. Een vrouw die op één van de bromfietsen zat raakte lichtgewond. De Surinaamse politie kreeg de melding en ging ter plaatse voor onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

5 REACTIES
  1. Zijn de Dayang bromfietsen die veel herrie maken en weinig snelheid hebben. Gelukkig zijn er geen ernstige gewonden gevallen. Vrouwen zijn ook vreemde wezens achter het stuur net als dronken mannen.


    Maak melding

  2. Als autobestuurder denk je dat een brommer niet sneller kan dan 30 km/u maar soms heb je het mis ze gaan sneller dan een auto dan lijkt het alsof de auto haast heeft.
    Dat is praktijk.
    De politie is op de hoogte van deze praktijken👮👈


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES