Bezoekers Diakonessenhuis bijkans een uur vast in lift

9
lift-model-suriname

Vanochtend zijn vijf bezoekers van het Diakonessenhuis in Suriname opgesloten geraakt in de lift. Twee personen, waaronder een seniorenburger raakten zelfs bewusteloos, meldt de Surinaamse krant de Ware Tijd (dWT) op haar website.

Volgens de krant zaten de bezoekers 45 minuten tot een uur vast in de lift. Één van de vastzittenden is totaal niet te spreken over de manier hoe het ziekenhuis gehandeld heeft ten tijde van het voorval.

Daarnaast is hij ook totaal ontstemd over de voorzienigen in de lift om zo een moment door te staan.Tegenover DWT laat hij precies weten hoe het er allemaal aan toe is gegaan.

Lees het volledig verhaal op de site van De Ware Tijd.

9 REACTIES

 1. Wat voor voorziening wilde de persoon in de lift ? buiten een telefoon?een bed ,een tv?De directie moet zich eens goed achter de oren krabben want een ziekenhuis moet minstens een paar mensen hebben die de lift kunnen bedienen ook bij stroomuitval of een defect gestel dat er ren patient in zat opweg naar de IC of een operatie. Dit is gewoon slecht bestuur


  Maak melding

 2. Volgende keer gewoon de Brandweer bellen, die had de mensen binnen 10 minuten uit de lift gehaald.

  Trouwens ziekenhuis beveiligers moeten ook wel een lift kunnen tornen. Wordt tijd dat die van het Diakonessenhuis op cursus gaan.


  Maak melding

 3. @Ed is een struisvogel die niet in Suriname woont en alles wat ongewoon en krom is ,recht praat. In Suriname hebben ze wachters en geen beveiligers. Ze weten niet wat ontruimen is bij een calamiteit. Hoe te handelen als mensen in een lift vastzitten. Communicatie vaardigheden hebben ze niet geleerd. Van reanimatie hebben ze nog nooit gehoord. Hier in Nederland zou men geen uur in een lift vastzitten omdat ze specialisten hebben die 1×24 uur bereikbaar zijn. Dus @Ed mi boi , kom met concrete argumenten en oplossingen.


  Maak melding

 4. @@@Politiek neutraal
  Hebben ze echt niets over reanimatie gehoord. Of willen ze geen mond op mond beademing toepassen.
  Het zijn toch allemaal awaries.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.