Autobestuurder verleent geen voorrang en veroorzaakt enorme schade

4
Autobestuurder verleent geen voorrang en veroorzaakt enorme schade-1

Deze twee voertuigen raakten vannacht rond 02.15u zwaar beschadigd na een frontale botsing op de hoek van de Kwatta- en Kernkampweg/Washingtonstraat in Paramaribo.

De pick-up reed over de Kwattaweg richting Centrum en de Toyota Ist over de Kernkampweg richting Benie’s Park. De bestuurder van de Ist stak haastig de Kwattaweg over en onderschatte de snelheid van de pick-up die kwam aangereden. Daardoor onstond er een frontale botsing, waarbij beide bestuurders de controle over het stuur verloren.

De pick-up knalde na de botsing tegen een elektriciteitsmast van de N.V. Energie Bedrijven Suriname. Hierdoor brak de mast in tweeën en lagen kabels op straat. De Ist slingerde en kwam midden op de Kwattaweg tot stilstaand. Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd. Niemand raakte gewond.

De Surinaamse politie was ter plaatse voor onderzoek. Beide voertuigen zijn door een ingeschakelde sleepdienst afgevoerd.

4 REACTIES

  1. Goed zo en ga zo door automobilisten. Op deze manier blijven alleen de beste chauffeurs over. Mijn complimenten 👍Dank je wel redactie van waterkant. net. Ik ken echt alleen de oude straatnamen. De manier hoe jullie dat hebben vermeld, kan ik de nieuwe namen leren.


    Maak melding

  2. Het land telt ontelbare PAARSE dwazen. Overal pralen deze dwzazen met hun dwaasheid brutaal rond. De overheid telt ontelbare paarse verworden dwazen, die het slechte voorbeeld volgen van de oerdom gekozen dwazen die land en volk dwaas regeren, dankzij de dwazen die dwaas stemden in 2010 en 2015. Ook op vele scholen krioelt het letterlijk en figuurlijk van jonge paarse dwazen die dagelijks elkaar pesten of vechten. In het verkeer lijkt het erop dat vele paarse dwazen, nog dwazer hun ware en onverantwoordelijke maatschappelijke paarse geaardheid demonstreren door hard rijden, vuil uit het raam gooien, fout parkeren, bumper plakken, keiharde muziek te spelen en zomaar te toeteren. Suriname is een paars geestelijk en moreel vervallen land sinds 1980. En dankzij alle ndp dwazen is de paarse dwaasheid vanaf de topdwaas aka ddb, tot paarse paria dwaas, brutaal wanneer men ze op hun wangedrag en wanbeleid aanspreekt. Sa joe sabi, sa joe wani, soema na joe, mi no habi joe raad fanodoe, ie no sabi soema na mi of nanga soema joe taki, Mi e bai joe jeje efoe joe wanie, ie sabi tog, mi na wang djajdja bigi mang, uma, boi, meid, pikien, NEKS NO FOUT.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.