woensdag, februari 28, 2024
HomeNieuws uit SurinamePresident Bouterse vertrekt op onafhankelijkheidsdag naar China

President Bouterse vertrekt op onafhankelijkheidsdag naar China

-

Does Travel & Cadushi Tours

President Desi Bouterse van Suriname vertrekt op maandag 25 november samen met zijn echtgenote en een grote delegatie naar China voor een officieel staatsbezoek. De president en zijn delegatie vertrekken richting Beijing nadat hij de parade heeft afgenomen in Moengo, meldt de Surinaamse nieuwssite Starnieuws.

Volgens Starnieuws ligt het in de bedoeling om een intensief programma af te werken in China. Daarbij zullen er ook overeenkomsten getekend worden. Met Bouterse reizen ook enkele ministers mee, waaronder Yldiz Pollack-Beighle van Buitenlandse Zaken, Gillmore Hoefdraad van Financiën en Stephen Tsang van Handel, Industrie & Toerisme.

Hoogtepunt van het bezoek aan de Volksrepubliek China is het onderhoud met de Chinese president Xi Jinping. De presidenten hebben elkaar eerder al twee keren ontmoet. De eerste keer was tijdens een Caricom-verband meeting begin juni 2013 in Port of Spain en de tweede keer was op 6 juni 2013 in Beijing. 

Eerder dit jaar heeft de Surinaamse president zijn staatsbezoek aan India afgeblazen. Critici beweerden toen dat Bouterse bang is om te reizen naar Azië 1 jaar voor de verkiezing. Met het bezoek aan China op 25 november zal het staatshoofd het tegendeel bewijzen.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

86 REACTIES
 1. Ma , ma, a man e frede fu reis tog? Da fa dan? Heri grontapu e suku en tog? Da fa dan? Mi jeden ,dis’ mi no kan bribi. A man vrijpostig yere. Volgens mij zijn er genoeg reageerders die hun braaksel zullen moeten inslikken en nederig excuses aanbieden voor de valse beweringen. Niet allemaal tegelijk, er zijn wachtenden in de rij. Wens Zijne Excellentie en zijn delegatie een goede reis en succes in China. Wens u een fijne dag. 😂😂🤣🤣.


  Maak melding
 2. De van moordverdachte Drugscrimineel hoeft voorlopig niet bang te zijn dat hij door Nederland wordt gearresteerd. Zo lang hij Pleesident zal Nederland hem ongemoeid laten.

  Het wordt zeker een ander verhaal als hij Pleesident af is.

  Zijn verdiende straf gaat hij krijgen daar ben ik van overtuigd.


  Maak melding
 3. En nog begrijpt het surinaamse volk ,nog steeds niet dat deze man schijt te maken heeft met volk van suriname. Onafhankelijk ,moet gevierd worden maar geloof me money no de moro. China ziet het wel zitten om nog een paar duizend Chinezen te sturen naar su r iname. China zal het enige zijn die nog geld wil lenen. Ik ben benieuwd. Hij gaat contracten tekenen voor uitbreiding van wegen en vliegveld. Su heeft niets eens een eigen v liegtuig.


  Maak melding
 4. Nixon als kandidaat voor de presidentschap bezocht China.Hij kreeg al de nieuws terwijl de democrsten vochten onderling op het thuisfront. Nixon won de verkiezingen.

  Gaat de ddb als verkiezings stunt naar China?De overeenkomsten konden ook hier getekent worden.Als er iets gebeurt met het vliegtuig dat is Gods beslissing.


  Maak melding
 5. Dit is een verkiezing stunt, maar tegelijkertijd een bedeltocht om leningen van de Chinezen los te krijgen. De Chinezen zijn bereid om Bouterse met eigen vliegtuig op te halen en een veilige vliegroute te volgen waarbij er geen tussen landing plaats zal vinden op een luchthaven waar Bouterse in de boeien kan worden geslagen. De prijs die de belastingbetalers hiervoor gaan betalen is erg hoog.


  Maak melding
 6. Wat een sell out is deze president! i.pv. je eigen volk op te leiden om hun eigen supermarkt of andere business te starten komen er meer en meer Chinezen naar Suriname toe om te doen wat wij zelf kunnen… China is 1 van meest racistische landen in de wereld… In China ben je als zwarte mens niet veilig en je wordt er openlijk gediscrimineerd…. Beware Suriname people… Je regering leent erop los en geeft frauduleuze concessies aan China voor een beetje geld zonder voorwaarden .. NDP is the search of Suriname… Beware!!!!


  Maak melding
 7. @Pakiratigri,

  Ik hoop dat je Baas geen water krijgt getankt, i.p.v kerosine. Van mij mogen de motoren halverwege de oceaan uitvallen.

  Groet je Baas, de Nijlpaard, je vetgemeste Boefdraad en je zogenaamde Mini-ster van Handel de laatste keer.


  Maak melding
 8. Deze paarse parasiet hoort zijn datum van veroordeling op 29 november. Opmerkelijk dat meneer kort daarvoor naar china vertrekt. Daarachter zijn roversbende met boeffiedraad als parade paard.


  Maak melding
 9. Is de Plesident nog in staat on zo een lange vrucht te ondernemen in zijn situatie?. Gaat hij met een privé vliegtuig? is er voldoende apparatuur in het vliegtuig om hen te behandelen als hij geholpen moet worden? wij hebben immers met een bejaarde te doen die zeer hulpbehoevend aan het worden is. Helaas heeft hij nog veel ambities het is niet onbelangrijk dat hij zoveel doden op zijn geweten heeft. Er zal trouwens nog boetedoening moeten volgen. Waar dit zal eindigen, weet alleen de almachtige.


  Maak melding
 10. Bouta denkt waarschijnlijk “liever in Nederland gearresteerd worden en 11 jaar brommen in een hotel op Scheveningen” Of in Suriname gearresteerd worden en 20 jaar brommen op Santa Boma midden in de stront.

  In Nederland kan RobG, Luciën, Pakiratigri, Afiba, Damsco en nog een aantal mislukkingen om de beurt een bezoek brengen aan hun geliefde.


  Maak melding
 11. Dit lijkt inderdaad op opgeven en zich laten arresteren en opsluiten. Er is al een scenario van de chinezen om hem te laten arresteren, tegen goede medische zorg en een verzorgde opvang in een goede omgeving.


  Maak melding
 12. Is de Plesident nog in staat on zo een lange vrucht te ondernemen in zijn situatie?. Gaat hij met een privé vliegtuig? is er voldoende apparatuur in het vliegtuig om hen te behandelen als hij geholpen moet worden? wij hebben immers met een bejaarde te doen die zeer hulpbehoevend aan het worden is. Helaas heeft hij nog veel ambities het is niet onbelangrijk dat hij zoveel doden op zijn geweten heeft. Er zal trouwens nog boetedoening moeten volgen. Waar dit zal eindigen, weet alleen de almachtige.


  Maak melding
 13. Ik had niet anders verwacht van excellentie Bouterse. Uit nederigheid brengt hij een bezoek bij de kolonisator. Als dank krijgt hij een stapels met nieuwe leningen mee waar het nageslacht jaren voor moet bloeden. Dank u wel meneer de president


  Maak melding
 14. Oom Desi, vraag bij voorbaat asiel aan en sluis vooral de miljoenen door. D-Day komt eraan. China is een mooi land om je oude dagen te slijten. Je zal alleen nog chinees moeten leren.


  Maak melding
 15. Hij gaat naar China van die 1.3 miljard USD die hij gestolen heeft uit Staatskas om het te verbergen in CHINA.Deze moordenaar is schaamteloos en moet opgepakt worden en uitgeleverd worden aan Nederland waar hij zijn veroordeling moet uitzitten dat zal de redding zijn van Suriname.Dat is mijn mening als Surinamer.


  Maak melding
 16. Het Surinaamse regiem leeft in een SCHIJNWERELD
  zonder ECHTE begroting en zonder gigantische
  STAATSSCHULD !

  Het regiem geniet van Onze nieuwe Sneltrein, Fly-
  overs, nieuwe Ziekenhuizen, 17.777 nieuwe Volks-
  woningen, Nieuw Cassaveteelt-project en fabriek,
  Miljoenen-Smeergelden bij Ballast-Nedam-
  bruggenbouw, nieuwe miljoenen risicovolle leningen,
  vele nieuwe ambtenaren die veel werk te verzetten
  hebben, vele nieuwe banen vooor de Sranan-jeugd,
  nieuwe beveiliging goudsector door CTU-figuren
  met driedubbele banen naast hun inlichtingen-taak
  etc etc etc !

  En nu nog naar China om de Uitverkoop van Staatsolie
  aan deze grootmacht te bekrachtigen !

  YU NO E BRIBI, het gaat om een Nieuwe en ECHTE
  PAARSE REVOLUTIE, A SANNI O TJA WELVAART KONG
  DJI ALLA SRANANMAN !


  Maak melding
 17. Bouterse kan gerust overal tussenlandingen maken zonder dat hij bang hoeft te zijn opgepakt te worden. Als staatshoofd geniet hij diplomatiek onschendbaarheid en hij staat niet gesignaleerd bij het internationale strafhof.
  Er zijn in de wereld wel meer staatshoofden die veel ernstiger misdaden op hun geweten hebben en zich nergens druk over hoeven te maken. Suriname is een onbelangrijk land waarvan de meesten niet eens weten dat het bestaat. Daarnaast hebben vele staatshoofden er volledig begrip voor dat je je tegenstanders onschadelijk maakt.
  Mao heeft tientallen miljoenen landgenoten opgeofferd aan zijn persoonlijke ambities. Hij wordt nog steeds vereerd als een god. Dus de Chinezen zullen er ook geen probleem van maken. Bouterse weet zijn vrienden wel te kiezen.

  Wat Bouterse daar gaat bespreken is een andere zaak, maar daar moeten de Surinamers zelf zich maar druk over maken. Maar ach, het zijn geen Bolivianen of Venezuelanen, dus ook daar hoeft de president zich niet druk over te maken. Wat is het toch fijn president te zijn!


  Maak melding
 18. Wat gaat dit kosten en wat gaat het Suriname opleveren. Als Willem Alexander bezoekjes aflegt gaat hij met een hele grote handelsdelegatie om contracten af te sluiten. Welke ondernemers, die wij niet meer hebben, gaan mee? Sucadefabriek, cassavefabriek, bananenbedrijf, revo bedrijven? Zodra DDB ergens verschijnt gaat dat bedrijf ten onder. DDB je hebt krabita anoe.


  Maak melding
 19. Al die haters en betweters op deze forum die denken nog steeds dat de witte man het beste voor ze heeft. Jullie voorouders waren zeker die huisslaven en jaknikkers en die tegen afschaffing waren van slavernij. Kijk het nageslacht op deze forum hun gal spugen


  Maak melding
 20. Een verzoek aan de president.Zet Su niet verder in de uitverkoop! Onze nazaten zullen de tol moeten betalen.
  Laat de pres zich goed laten informeren wat de chinezen allemaal in Afrika gedaan hebben.


  Maak melding
 21. @ Marino…..BOUTERSE IS BEHALVE DE HOOFDVERDACHTE VAN DE DECEMBERMOORDEN OOK HOOFDVERANTWOORDELIJKE VAN DE ONHERSTELBARE VERNIETIGING VAN SURINAME …..ZIJN OLIEDOMME PAARSE AANHANGERS ZIJN MEDEVERANTWOORDELIJK.


  Maak melding
 22. Hoogmoed, allerlei lichamelijke ziekten, onrecht, leugen en bovenal van de misdaad, zweven boven geheel Suribabwe en nemen dagelijks in grote getale toe, sinds dwaze debiele idiote ndp zombies hun afgod ddb aka didibri in 2010 de macht hebben gegeven om land en volk te verderven en te verdelgen.
  Is het niet opmerkelijk des te meer Meye en Misiekaba, Breeveeld bidden voor ddb, voornamelijk grote delen van het paars ddb afgodisch volk vaker worden gertroffen door allerlei vreemde gebeurenissen. Van branden, van moorden, zelfmoorden, berovingen, ziekten, berovingen. Ook een paarse stroman ligt op kosten van de belastingbetaler in een buitenlands ziekenhuis, ondanks alle geld dat door ndp elites wordt achtergedrukt, leningen worden afgesloten, leningsplafond wordt verhoogd naar 95%, blijven vele ndper’ s krijsen, we gaan weer voor vijf. Opa taki, sinds 2010 mi warskow deng dong ndper’ s no aanbidt ddb. Met onberechte moordenaars, bij verstek veroordeelde drugscriminelen en staatskas rover verworden land, volk, natuur en vele ndper’ s, paarsziek of bezeten. Oma taki, ai djaso na Abra broki, zijn velen nu zwervers, hoeren, dieven, moordenaars, geestesziek of bezeten geworden na 2010.


  Maak melding
 23. @Pakiratigri
  Waarom braaksel in slikken en excuses maken. Dat kan pas als er gepresteerd wordt en presteren is meer dan een handtekening zetten onder plannen en leningen in de verre toekomst,

  Dat de president al op de avond van 25 november moet vertrekken zegt meer dan genoeg. Hij is gewoon ontboden en in een schema van Xi gefrommeld is. U weet ook dat Chinezen formeel en correct zijn. Een “staats”bezoek 11 dagen voor vertrek aankondigen en de president al laten vertrekken op de avond van de nationale feestdag is geen eer maar een BELEDIGING.


  Maak melding
 24. @Jojo,
  Hij beledigd ook de krijgsraad waar hij zich op 29 November moet melden. Waarschijnlijk voelt hij al natigheid vandaar dat hij een vlucht route zoekt


  Maak melding
 25. Heel de fucking wereld handelt met China, Amerika, Nederland,Frankrijk, Duitsland enz. Dus dat sommige randdebielen dat niet weten zegt genoeg over hun IQ. De grootste dombo’s schreeuwen het hardst. Heel de wereld heeft China nodig.
  En mocht er een nieuwe regering in suriname komen….ook die heeft de handel met China nodig zoals de hele wereld. Alleen de achterlijken weten dat niet. Zulke dimbo’szijn het op Waterkant. Soso lafu 🤣


  Maak melding
 26. Ze gaan hier in Suriname nog heel lang de naweeĕn voelen, betreffende leningen en contracten , die met dit mensenrechtendschendend land China zijn afgesloten, en zullen die zelfde Chinezen die nu zogenaamd onze vrienden zijn, de boel hier overnemen, want met dit handje vol Surinamers wat hier woont, is het voor de Chinezen een fluitje van een cent, meer Chinezen hier te hebben, dan wat er aan oorspronkelijke bevolking rond loopt.


  Maak melding
 27. Ik ben na 46 jaar terug geweest naar SU. Man man man wat een verschrikkelijk land , hoe kunnen wij als Surinamers zeggen dat Su fantastische is het is de HEL letterijk op aarde. En meneer Bouterse ga je diep schamen je kunt je land niet een Hendriken , dat ga je biggie man spelen in andere landen. Weet dat voor alles een bestemde tijd is en ze gaan je pakken . Ze loeren op je en ze lusten je rauw . Weet dat niet iedere regering sluimert of slaapt . Neem dat maar ZEER TER HARTE


  Maak melding
 28. henkmolenaar2016

  14 november 2019 At 12:01

  SLM zal dan wel weer vertraging hebben van paar dagen….

  ===============================

  Henk, tegen die tijd hebben deurwaarders beslag gelegd op de vliegtuigen van SLM.
  Het kan iedere moment afgelopen zijn met de nationale trots van Suriname.


  Maak melding
 29. Wij Surinamers hebben een werkwoord verzonnen , dit werkwoord is algemeen aanvaard. Ik zal dit werkwoord in een zin vervatten, misschien weten de meeste van ons wat hiermee bedoeld wordt Hier komt het” A mang dies je snesie mi”. Nou hoop ik niet dat Desi ondanks deze wetenschap hand in hand met de chinezen naar China gaat. De tijd zal het wel leren.
  Het zal me niet verbazen als later zou blijken dat er verkeerde opzet in het spel is en DDB in een val gelokt is.Lang leve de redding van ons geliefd vaderland.


  Maak melding
 30. Helaas geen enkele patrioten gereageerd, maar alleen reakties van de beste stuurlui’s aan wal die geen noot van zaken hebben en niet eens weet dat er vele positieve aktie’s en projecten in Suriname plaats vinden, Suriname streeft naar Welvaart en geen bedeloord willen zijn be proud.


  Maak melding
 31. China gaat de Raffinaderij van Paranan weer opstarten kosten 1 miljard usd

  China gaat Staats olie Raffinaderij uitbreiden van 17000 barrels naar 100000 barrels per dag te verwerken kosten 4 miljard usd .

  China bouwt een huizen Fabriek in Suriname om huizen te exporteren tot nu toe o huizen .

  De Chinezen in Suriname zijn geluk zoekers hout hakkers zijn dat .

  Met de weg werp spullen dat men verkoop voor de bevolking groepen op de wereld .

  Laat China gratis huizen bouwen daar begint het ziet men de woning nood niet .


  Maak melding
 32. Ik ga zelf een machine kopen om huizen te bouwen de machine komt van Kazachstan licht aan de grens met China .

  Na de verkiezing word het verscheep van Rotterdam naar Suriname .


  Maak melding
 33. Allen,

  Voor iedereen die in Suriname woont, of zich Surinamer voelt:
  Suriname wordt beetje bij beetje verkocht aan het buitenland met name aan China.
  Ben niet anti of pro Bouterse, maar dit is een feit, dus denk goed na bij de volgende verkiezing mei 2020 ?
  De keuze is aan jullie.
  SUCCES.


  Maak melding
 34. Er is geen vlucht van SLM van Pa’bo naar A’dam op 25 november. Crimineel Bouta reist met een privé toestel, waarschijnlijk van China. Er zal wel weer een tussenlanding zijn in Afrika, waarschijnlijk Guinee-Bissau.
  Als veroordeelde crimineel (11 jaren) heeft Bouta GEEN immuniteit en kan bij een noodlanding of tussenlanding op een luchthaven van een andere land worden gearresteerd. Laten we hopen dat dat gebeurd.


  Maak melding
 35. Pas op met rauw vlees en gecontamineerde gerechten en dranken…

  De pest maakt weer slachtoffers in China, Zwarte Dood maakt comeback
  In China zijn twee mensen opgenomen in het ziekenhuis met symptomen van de pest. Eerder dit jaar stierven in dat land al twee mensen aan de ziekte die in de middeleeuwen dood en verderf zaaide in Europa.

  De twee pestpatiënten komen volgens Chinese staatsmedia uit de provincie Binnen-Mongolië, zo meldt CNN. Ze worden verpleegd in de hoofdstad Beijing en in quarantaine gehouden. In mei van dit jaar stierven twee Chinezen uit dezelfde regio aan de pest. Zij liepen die waarschijnlijk op nadat ze de rauwe nieren van een marmot hadden gegeten.

  Zwarte Dood
  De pest, ook wel de Zwarte Dood genoemd, hield in de middeleeuwen afgrijselijk huis in Europa. Er stierven toen zo’n vijftig miljoen mensen aan de ziekte. Dat wordt nog steeds gezien als een van de ergste pandemieën ooit.

  De pest wordt veroorzaakt door een bacterie en kan worden overgebracht door besmette dieren. Als de ziekte niet juist behandeld wordt, is hij dodelijk. Volgens CNN is de ziekte bezig aan een comeback, tussen 2010 en 2015 stierven er 584 mensen aan, vooral in Congo, Madagascar en Peru.


  Maak melding
 36. De kans is groot dat hij na China Rusland gaat aandoen. Of een ander land waar de gestolen miljoenen US $ en Euroos veilig, buiten bereik en in het geheim “geparkeerd” zijn.


  Maak melding
 37. Op hoog niveau zullen er besprekingen plaatsvinden hoe land en volk verder te verpanden aan China. Vreselijke tijden liggen in het verschiet als idioten wderom in 2020 zuollen gaan stemmen op de nationale Duivelse partij.


  Maak melding
 38. Mooie manier om als hoofdverdachte in het strafproces van de krijgsraad te ontduiken ivm de december moorden 1982. Zogenaamd moet ie een werkbezoek verrichten. In Suriname alleen doet men wat men wil en het volk heeft het niet ee ns door dat de president gewoon manipuleert op een heel fijne manier.


  Maak melding
 39. Al die Surinamers die tegen TUI protesteren kunnen beter tegen de chineze inmenging in Suriname gaan protesteren, binnenkort worden jullie nog chineze slaven.


  Maak melding
 40. Waarom zou een andere natie willen ingrijpen in Suriname
  Uitbuiting van het eigen volk is geen argument. Hun probleem
  Zolang Bouterse aan de macht is zal het rustig zijn in Suriname zo oordeelt men.
  Bovendien is er niets dat men graag wil hebben
  Merkel wilde arbeidskrachten, aangezien de bevolking vergrijst, daarom opende ze de grenzen
  China zoekt leefruimte, dat heeft Suriname in overvloed.
  Meer Chinezen werkt alleen maar in het voordeel van Suriname


  Maak melding
 41. De president gaat gewichtige zaken doen voor Suriname waar een ieder profijt van zal hebben. Men moet zich daarom niets aantrekken van de mislukte poëzie van de tegenstanders.

  De VHP is op een verkapte manier t.v.’s, computers,laptops,beltegoed kaarten,restaurantbonnen,enz. aan het verloten onder jongeren om jongeren te lokken om op de partij te stemmen. Nu delen zij geen rotjes en ja da’s meer uit om de jongeren naar binnen te lokken. In feite zien zij de jongeren als goedkope prostituees die je met een beltegoed kannwippen. Ik wil aan de jongeren meegeven dat zij natuurlijk met deze lokkertjes moeten meedoen, maar blijf de NDP trouw.


  Maak melding
 42. Dus de president gaat gewichtige zaken doen noh..
  Hij gaat daar gewoon weer z’n hand ophouden. En dan te bedenken dat ie dat doet bij de grootste racist. Wie zich verdiept in Xi komt er snel achter hoe deze man denkt over ontwikkelingslanden met een donker volk.


  Maak melding
 43. Prettige vakantie lieve president. Rust lekker uit. Maak mooie trips en laat je heerlijk masseren en verwennen door een paar chinese meisjes. And have some happy endings. O ja inke nummer 2 kan ook stoere Chinese soldaten krijgen. Die hebben geen tube viagra nodig. Bye bye.


  Maak melding
 44. Dankzij de ndp dwazen worden land en volk en gelukkig het gros der paarse paria’ s, als onderpand gegeven. Als didibri vandaag of morgen er niet meer is en naar zijn eeuwig hel is gegaan, zullen vele ndper’ s letterlijk en figuurlijk paars demonisch bezeten raken van de Chinese onderdrukking en slavernij die komen gaat. Als zombies zullen ze voor een gratis maaltijd in de lange rijen staan voor een kommetje rijst met slang of rat.


  Maak melding
 45. De lach_in had ook gedacht dat hij van de miljoenen gestolen cassave gelden kon genieten op zijn oude dag,, maar onze lieve heer heeft hem tegen gehouden opgeroepen..

  Zijn buiten vrouwen die rouwen er niet om en leven zich er lustig op los .. zo gaat dat in het s m e leven.. voor jou een aantal anderen..


  Maak melding
 46. Hij gaat de cheque ophalen voor Suriname en daarmee di dct naar dubai gaan terwijl de rest van Suriname gaat pinaren in Pina bai.

  Suriname is verkocht aan China, Dubai? Dubai? Na Xi ji Pang bai wo doro.


  Maak melding
 47. Ik heb zo’n vermoeden dat hij niet meer naar China zal gaan. En als hij toch nog gaat en bikkel is, dan maar via Amsterdam Schiphol….zet hij en ieder te kakke…

  Ik zei toch als hij bikkel is….


  Maak melding
 48. @oom bert

  Blijf maar ontkennen dat er in Suriname niets positiefs gebeurd. In de tussentijd waren in 2018 in Suriname ruim 13000 woningen in aanbouw. Zie maar waterkant.net/suriname/2018/11/14/bouterse-ruim-13-000-huizen-in-aanbouw-in-suriname/
  Hetzelfde geldt voor het ziekenhuis van Wanica. Volgens jullie fantasie was er niets gerealiseerd met het ziekenhuis. De realiteit is echter dat er wel een ziekenhuis binnenkort wordt geopend. Jullie leven in een duistere fantasie wereld.


  Maak melding
 49. Elke ndper staat voor het onrecht en de misdaad, want willens en wetens stemden ze op deze onberechte onrechtvaardige volksverlakker van een pleziertent, wanted by Interpol.


  Maak melding
 50. @RobG
  Waar zijn de smartphones die kandidaat Bouterse aan de Jongeren belooft heeft.
  Waar zijn de labtoos die de kandidaat Bouterse aan het onderwijs belooft heeft.
  Waar zijn de schoolboeken die onderwijs deskundige Jozefzoon gekocht heeft.

  u roept dat er in 2018 maar liefst 13.000 huizen in aanbouw geweest zouden zijn wanneer zijn ze gereed want een huisbouwen mag niet meer dan een jaar duren.
  u verwijst naar woorden die, als deze van de regering komen zelfden materialiseren resp. eindigen in een mislukking.

  Ziekenhuis Wanica. Belooft als Accademisch ziekenhuis van grootse omvang op basis van praatjes van mevrouw Carter en architectenbureau van den Berg (kosten euro 1,5 mio voor wat plaatjes). bouw gestart in november 2014 als een stelletje varkenschuren a Srd 10.000.000 en nu met grote haast in afbouw door Chinezen. Echter nog lang geen ziekenhuis omdat er geen wegen, geen water, geen stroom en geen personeel gepland zijn.

  Als er iemand in een fantasie wereld leeft bent u dat.

  Volgende regeringen en generaties zullen de lasten dragen van deze megalomane fantasie.

  In het AZP moet je als patient voor eigen toiletpapier zorgen beste RobG.


  Maak melding
 51. Als ik een journalist van Suriname was zou ik de jaarrede van Bouterse gaan controleren en uitzenden. Bouterse heeft diverse projecten opgenoemd, die zijn regering heeft uitgevoerd. ik zou met mijn camera al die plaatsen die hij genoemd heeft bezoeken, filmen wat daar te zien is en de locals interviewen.
  Achteraf zou ik dit vergelijken met zijn toespraak. Welke Surinaamse journalist is op dat idee gekomen om het te doen. Kennelijk weten zij iets meer dan in en wilden ze de moeite niet nemen om al die leugens van Bouterse gaan onderzoeken. Aan de andere kant zijn ze verplicht om het Surinaamse volk objectief te informeren. En Rob G. Als jouw 13.000 huizen gebouwd zijn komen ze zeker in beeld. Bouterse wil hiermede bewijzen dat Suriname niet geïsoleerd is door een rechtstreekse vlucht naar China te laten uitvoeren door deSLM en wil tevens zijn snor drukken voor de uitspraak 8 december proces.

  Mensen: stem Bouterse in 2020 weg en maken jullie Suriname en de Surinamers weer gelukkig.


  Maak melding
 52. Het stinkt hier enorm naar oranje VHPbraaksel en andere uitwerpselen, misselijkheid en diarree e tek wan lo sma dja!! Hahahahahaha! Waardeloze varkens!!


  Maak melding
 53. @ Lucien

  legt u eens uit welk braaksel onwaar is:
  een paar vragen:

  1>> Hoe lang duurt het voor dat een staatsbezoek gepland kan worden.
  2>> Hoelang is er gebouwd aan het ziekenhuis in Wanica en wanneer is het klaar.
  3>> Wat is er gebeurd met het werk dat in november gestart is door een Sardjoe onder neming met betrekking tot het Wanica ziekenhuis en waar voor ongeveer srd 10.000.000 betaald is.
  4>> Waar zijn de prefab woningen (3.000/jaar) uit de broadhomes fabriek die de NDP top in maart 2015 met veel fanfare geopend heeft.
  5>> Waar rijdt de trein die al in 2015 ingebruikgenomen zou zijn.
  6>> Wat is de status van alle waterleiding projecten die niet verder gekomen zijn dan het feestelijk in gebruiknemen van wat erfkranen.
  7>> Waar zijn de 13.000 woningen die volgens RobG in 2018 in aanbouw waren.

  graag u uitleg zodat een ieder kan zien dat er sprake is van of NDP braaksel of VHP braaksel.


  Maak melding
 54. @jojo, ik zou echt niet in de ‘ dark world ‘ van u en de uwen willen vertoeven. De realiteit gaat aan u allen voorbij. Jullie credo is ‘ niets is goed van de regering Bouterse en niets is gerealiseerd door de regering Bouterse ‘. Kortom jullie ogen zijn dichtgeslibd door de eenzijdige brainwash van VHP-NPS-PL,enz.

  Zover ik me kan herinneren heeft de first lady diverse computers en labtops geschonken aan scholen. Over het gratis door decregering uitdelen van telefoons weet ik niets. Ik weet wel dat de VHP jongeren wil lokken met beltegoed kaarten. Het doet me denken aan de naieve bakvisjes die zich laten pakken voor een beltegoed.


  Maak melding
 55. De foetoe boy (bouta) gaat met hangende pootjes op bezoek bij de meester (china) in de hoop weer wat leningen te kunnen krijgen en in ruil daarvoor wordt SU nog meer in de uitverkoop gedaan aan de Chinese kolonisten. De NDP is een echte landverraderspartij.


  Maak melding
 56. Dus alle deskundigen zijn fout van VHP of NPS tot en met verenigingen en vakbonden behalve Bouterse en zijn bende.

  Bouta-lovers zijn eenkennig en kunnen geen eerlijke balans op stellen.
  Hoeveel kapitaal was er ter beschikking?
  Hoeveel kapitaal is er geleend tegen welke kosten ?
  Wat waren de werkelijke kosten van de Bouta-projecten en wat waren de uitgaven ?
  Hoeveel Bouta-projecten hebben niks opgeleverd ?
  Is wat prioriteit had gerealiseerd ?
  Etc. Etc. Etc.

  De administratie van de regering Bouterse / Hoefdraad is een grote puinhoop !

  De partij die het roer over zal nemen zal voor hele grote “uitdagingen” staan.
  9 jaar Bouterse en Suriname heeft een grotere achterstand dan ooit !


  Maak melding
 57. Beste RobG.

  een paar promotie labtops die cadeau gedaan zijn door China door geven aan op NDP reclame evenementen is niet het nakomen van verkiezings beloften.

  Ik leef niet in een dark world maar hou u de realiteit van de wereld van de NDP voor. Een realiteit die u niet kunt weerleggen, Een paar zaken:
  1>> Vene III regelde de financiering van het ziekenhuis is Albina bij Frankrijk. Hoevaak zou het al geopende zijn. Het gebouw is niet af en er is nog geen personeel.
  2>> Mevrouw Carter (weg gejaagd bij Erasmus MC) en van de Berg architecten ontwierpen een academisch Ziekenhuis in Wanica. Kosten 1,5 mio euro. Mevrouw Carter zit nu op Curacao u mag raden hioe het met het ziekenhuis daar gaat. vraag Ballast Nedam.
  3>> in November 2014 werd gestart met de bouw van een Ziekenhuis waarvoor een Sardjoe bedrijf bijna SRD 10.000.000 zou gaan lenen en met rente ontvangen. Wat is daar van geworden. Niets.
  4>> Nu zijn de Chinezen bijna klaar met een serieus ziekenhuis alleen wegen, water, terrein, electriciteit en personeel ontbreken. beste RobG het Wanica ziekenhuis zou eind oktober technisch opgeleverd worden. AAN WIE. We hebben al weer enige tijd niets gehoord van het ziekenhuis. Niet verwonderlijk want de praatjes van NDP ministers zijn niet meer dan gezwets.
  5>> Waar is de trein gestopt die sinds 2015 zou gaan rijden.
  6>> Waar zijn de 3.000/jaar broadhomes prefab woningen gebleven die in maart 2015 door Parmessar, Abrahmans en Bouterse aangekondigd werden gebleven. Mind you Suriname betaald en die produceerd niets omdat het geen prefab fabriek is. Er ontbreken substantiele delen. De opening was niet meer dan een heel dure NDP campagne.
  7>> Waar is de campus met 2.000 studenten appartementen. Het geld is op bij LR group na het leveren van een fractie van het beloofde. LR Group is/ wordt betaalt uit leningen en exploitatie en de surinaamse burgers betalen enorme rente aan Italiaanse en Isrealische banken.
  8>> Wat gaat LR group leveren voor de euro 65.000.000 die zij met Surinaamse staatsgarantie kan gaan lenen.

  Beste RobG probeer het voorgaande te weerleggen en zet u heel donkere bril af.

  De Bouterse en NDP vrienden hebben Suriname nu 3 maal vernietigt. Zij die wat kunnen en willen mogen de schouders zetten onder herstel.

  Bouterse moet bij Xi op het matje komen en garanties verstreken voor nakoming van al zijn beloften.
  Ik heb geen glazen bol. Xi zal ongtwijfeld de middelen hebben om Bouterse de verkiezingen te laten winnen echter is Bouterse instaat om na de verkiezingen na te komen.
  Wees er van verzekerd dat Xi ook met Chantohki praat om uit te vinden of hij zal nakomen.


  Maak melding
 58. Zo te horen gaat bouta (de foetoe boy v.d. chinesen) een dure chartervlucht nemen om zijn chinese sugar daddy/meester te bezoeken.

  Ik zou het eerlijk gezegd niet erg vinden als dat vliegtuig te pletter zou neer storten met bouta, boefdraad en de rest van die waardeloze paarse boevenbende erin. Dat zou voor mij reden zijn voor een feestje.


  Maak melding
 59. Marino: de geschiedenis herhaalt zich. De koloniale tijden komen terug.
  Er is wel een groot verschil.
  Tijdens de slavernij was de kleur van de overheerser wit.
  Nu wordt de kleur van de overheerser geel.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES