Stolkertsijverbrug krijgt schoonmaakbeurt in verband met Srefidensi

8
Stolkertsijverbrug krijgt schoonmaakbeurt in verband met Srefidensi

De brug te Stolkertsijver in het district Commewijne wordt schoongemaakt. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd in verband met de aankomende Srefidensi viering te Moengo in het district Marowijne. Op woensdag 13 november zijn de schoonmaakwerkzaamheden aan de Stolkertsijver brug in opdracht van de Wegenautoriteit Suriname gestart.

De werkzaamheden worden aanstaande zondag afgerond. Het ligt in de bedoeling om alle bruggen vanaf de Wijdenboschbrug richting het oosten schoon te maken in het kader van de 44e onafhankelijkheidsviering. De schoonmaakwerkzaamheden aan de Wijdenboschbrug zijn het afgelopen weekend reeds uitgevoerd.

Op 25 november 2019 herdenkt Suriname 44 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid. De festiviteiten worden dit jaar te Moengo in het district Marowijne, gevierd. De voorbereidingen voor deze grote Surinaamse dag zijn in volle gang en worden uitgevoerd door een speciaal benoemde commissie onder leiding van Ramon Abrahams.

Behalve de bruggen worden ook de bermen langs de volledige wegstrekkingen aangepakt.


8 REACTIES

 1. Vreemd genoeg de klagers zijn de tegenstanders van wegen belasting maar wel van hartelust de auto willen rijden op goed onderhoudende wegen. Laat uw handen ook wapperen en uw goot voor uw deur begint op te ruimen van de vele Pet flessen


  Maak melding

 2. Nu opeens wel onderhoud hier en daar slecht onderhoud en verloedering is su mensen die dagelijks de brug gebruiken zullen zich doodschrikken van al dat pracht en praal zou ook mooi zijn als ze al die hopen schijt opruimen van mensen die gewoon de auto stoppen om lekker langs de weg te schijten


  Maak melding

 3. Papirra….suries houden niet van schoonmaken maar van rommel maken en dan net doen of ze zo hygiënisch zijn en alles vies vinden. Is mij een raadsel dat er nooit grote ziektes zijn uitgebroken in het land door alle smerigheid links en rechts of we zijn al besmet met iets waar we nog geen weet van hebben en onze hersens al hebben aangetast want wij suries maken ons echt nergens druk om en who gives A fook About tomorrow


  Maak melding

 4. Bouta, geniet ervan. het is jouw laatste keer. Santo Boma wacht. Jij bent de president, die wij als kiespijn zullen missen. En over kiespijn kan ik boekdelen schrijven.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.