Student middelbare school ingesloten voor mishandeling medestudente

11
Oom verkracht 12-jarig nichtje in Surinaams pension

De 21-jarige Surinaamse middelbare student Joshua H. is op dinsdag 5 november door de politie van het bureau Flora aangehouden. Dit nadat hij een medestudente op 22 oktober had mishandeld omdat hij vond dat zij aan het roddelen was over hem met een andere student. Het slachtoffer liep blauwe plekken en zwellingen aan haar lichaam op en klaagde van pijn in haar onderbuik. Na medisch te zijn behandeld is zij verwezen naar haar huisarts.

Onderzoek wees uit dat de studenten in aanwezigheid van de docent in groepjes van vijf een opdracht moesten uitvoeren. Terwijl het slachtoffer bezig was te praten met een andere student van haar groep keek Joshua in haar richting. Hij vond dat de aangeefster over hem aan het roddelen was. Zonder meer stond hij op en liep naar de aangeefster toe. Toen hij heel dichtbij haar stond, gaf Joshua haar een duw en bracht haar een harde klap toe in haar gezicht. De aangeefster kwam te vallen, waarbij Joshua haar enkele trappen gaf in haar buikstreek.

Inmiddels hadden meerdere docenten zich begeven naar het lokaal en haalden de twee studenten uit elkaar. Daarbij stootte Joshua ook de docenten en poogde een stoel in de richting van de docenten te gooien. Gelukkig werd deze hem tijdig afhandig gemaakt. Per eigen gelegenheid werd het slachtoffer naar de Spoed Eisende Hulp in Suriname afgevoerd voor medische hulp.

De verdachte werd op dinsdag 5 november naar het politiebureau ontboden. Hij meldde zich dezelfde dag aan vergezeld van een familielid. Joshua werd direct aangehouden en na overleg met het Openbaar Ministerie voor mishandeling in verzekering gesteld.

11 REACTIES

 1. Wat een laffe hond zeg. Geloof mij als het mijn dochter was dan had ik Joshua zijn mars gebroken totdat deze Joshua niet meet overeind zou kunnen komen. Joshua is een zwerfhond en geen voorbeeld voor een toekomstig intellectueel, zit alleen maar poep in zijn hoofd.


  Maak melding

 2. Het volk is overgeleverd aan criminaliteit en ander soort gespuis. De regering doet echt niets behalve wanneer een wet in hun voordeel aangepast moet worden. Kijk maar wat de Brazilianen en Chinezen in het binnenland doen. Er wordt gewoon geen ballen getoond. Sherrif for Pres..


  Maak melding

 3. Met onberechte moordenaars, bij verstek veroordeelde drugscriminelen en staatskas en bankrovers aan de macht, verworden vele dwaze aanhangers als hun leiders. Veel ndper’ s en aboper’ s zijn moordenaars, drugscriminelen, rovers en dieven geworden. Zo vader zo zoon, zo leider zo aanhangers.


  Maak melding

 4. Dus een jongen slaat en schop een meisjes!!! Heel erg hoor.

  Met je 21e op de middelbare school, als het goed is zit je toch tot je 16e of 17e op. Wel heel oud dan.


  Maak melding

 5. NO NONSENSE. 14 november 2019 At 18:24
  #De Ndp Joker
  Je bent letterlijk een JOKER. Je lullt uit je nek. Moet je zonodig iets zeggen. JOKER,,,,!

  Yep en jij een paars dwaze idiote gek.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.