‘Bouterse bang om te reizen’; staatsbezoek aan India afgeblazen

65
Bouterse: 'Ik heb meer gedaan dan iedere andere president van Suriname'
Desi Bouterse - president van Suriname.

De Surinaamse president Desi Bouterse is bang om te reizen. Dit zeggen critici in Suriname naar aanleiding van het feit dat het staatshoofd de komende maand niet meer op staatsbezoek gaat naar India. De president heeft de reis naar Azië afgeblazen. Critici zijn de mening toegedaan dat Bouterse gewoon bang is, omdat hij ook niet is ingegaan op het verzoek van Rusland, Servië en enkele Caricom-landen eerder dit jaar.

Er wordt beweerd dat Bouterse bang is, omdat er in de luchtvaart altijd iets kan voordoen waarbij de piloot een noodlanding moet maken. De president is in veel landen niet welkom vanwege het feit dat Interpol op verzoek van Nederland een internationaal arrestatiebevel uitgevaardigd heeft tegen hem. “Een reis naar India is best ver en er zal sowieso over een aantal landen gevlogen moeten worden. Dat de president een jaar voor de verkiezing zo een risico zou nemen is niet verstandig”, aldus critici.

Volgens de critici is ook de Airbus A380 van de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij, welke de president zou charteren voor de reis, niet te vertouwen om tot naar Azië te vliegen. Volgens hun zal er sowieso een tussenstop gemaakt moeten worden in een land om bij te tanken. Het probleem is dat een vooraf afgesproken land op het moment van aankomst het toestel kan weigeren. Volgens de critici heeft Bouterse dan een groot probleem, omdat de piloot dan moet uitwijken en de kans is groot dat het land waarnaar er is uitgeweken het arrestatiebevel uitvoert.

Minister van Buitenlandse Zaken, Yldiz Pollack-Beighle, zegt tegenover De Ware Tijd dat te zijner tijd nog nadere mededelingen te zullen doen omtrent het afblazen van het staatsbezoek aan India. Het geplande bezoek van Bouterse zou een tegenbezoek zijn op de komst van het Indiase staatshoofd Ram Nath Kovind vorig jaar juni aan Suriname. Daarbij zijn er verschillende bilaterale afspraken gemaakt om de samenwerking op verschillende gebieden te verbreden en te verdiepen.

65 REACTIES

 1. Kondremangs,

  DiDiBri…..keizer Bigi Mofo durft niet….alleen hier heeft hij een grote bek………is hij bang, dat die donornier gaat afstoten of dat hij in India afgeslacht zal worden als wereldparia??????
  TIME WILL TELL!!!
  NOBRUYA


  Maak melding

 2. Tja die vliegtuig moet hoe dan ook op 1 van de west Europese landen landen om bij te tanken . Daar zitten ze eigenlijk op te wachten . Geloof me , indien hij zou toch landen , ze gaan echt die kist niet bij tanken . Bouterse houdt zichzelf goed schuil , en hij kan die risico niet op zich nemen , dus slim . En dat bezoek van de Indiase pres aan su, was een lokkertje om de vos eruit te krijgen . Bigi smoel heeft ie en durft toch niet boven Nederland te vliegen . Loser!!


  Maak melding

 3. Laat hem maar over Oekraïne vliegen de Russen hebben vast nog wel een Bulk raket om het vliegtuig uit de lucht te schieten. Misschien kunnen de maatjes van Bouterse Limbo en Hira meeliften.


  Maak melding

 4. De pikin ingi boi is inderdaad bang om de landsgrenzen te verlaten.Met het oog daarop,heeft hij de zorghotel laten kopen op een slinkse manier.Zo kan hij nu de doktoren invliegen in plaats van zelf naar het buitenland te gaan met alle risico’s van dien.


  Maak melding

 5. Ik zou ook schijten in mijn broek. Het is zoiets als in de getto.
  Je kan alleen in jou wijk de grote man uithangen en op moment dat je een andere straat inslaat weet je dat je niets meer waard ben.


  Maak melding

 6. Als hij gaat met delegatie. Gelul. Gaat hij niet. Gelul.
  Moet hij niet dagelijks dialyseren volgens sommigen???
  Deze man heeft ook jaren terug vr zn hele coup gebeuren niet veel gevlogen. Nadat hij uit nl is verhuisd naar Su was het prima voor hem.


  Maak melding

 7. Mijn beste forum liefhebbers lees dit zelf maar wat er gaat gebeuren als de Moordenaar gaat reizen naar India.Is de Moordenaar soms bang wat hij gedaan heb of momenteel doet,waar is de grote gootafvoer van deze killer nu.Bluf….alleen in Suriname kan deze Moordenaar een hoop misleiden,maar de tijden veranderen mi booi…poept en plast nu in zijn kledingstuk al…ha,ha,ha..en die neushoorn zegt te zijner tijd nog andere mededelingen te zullen doen omtrent het afblazen van het staatsbezoek aan India…alleen maar onwaarheden!Moordenaar laat U zich niet door angst of onzekerheid dit tegenhouden heb toch geen vlieg kwaad gedaan.


  Maak melding

 8. Oma taki, de allergrootste misdadiger, moordenaar, bij verstek veroordeelde drugscrimineel en staatskasrover, is in werkelijkheid ook de allergrootste lafaard in het gehele land. Wee wee wee het paars dwaas debiel idioot misdadig ddb bezeten oerdom volk dat deze onberechte misdadiger en mensenrechtenschender blijft dogen en vereren. Ook hun kinderen zullen ook te maken krijgen met de paarse vruchten der misdaad die misdadige deze zoon des duivels heeft gezaaid in de jaren tachtig. Gelukkig zijn ook zijn zoon en stiefzoon, het gros der corrupte trawanten en ndp paria’ s ondertussen zwaar misdadig besmet. Opa taki, vanaf 1980 zijn het komend jaar 2020, 40 jaren lijden van land en volk olv van deze verdelger en verderver. Deze misdadiger die het dankzij zijn duivelse invloed het tot president heeft kunnen schoppen is voor vele dwazen een raadsel, feit is dat deze mens der verderf si9nds 1980, land en volk heeft verdeeld en verarmd. Het is daarom geen wonder dat er na 1980 veel meer mensen naar het buitenland zijn gevlucht of geemigreerd, dan voor 25 nov. 1975. Hopelijk maken de Waarheid en de Gerechtigheid spoedig een abrupt einde aan alles wat paars is en voor staat.


  Maak melding

 9. En dit is de president die het Surinaamse volk gekozen heeft om zich te vertegenwoordigen ??? De man kan vrijwel nergens heen vanwege zijn veroordeling . En gaan sommigen hier nog beweren dat hij niet zo een liefhebber van vliegen is . Schei toch uit met die onzin. Ik kan er met mijn gezond verstand niet bij dat er nog Surinamers rondlopen die overtuigd zijn dat deze man herkozen moet worden als President. Hoe dom of blind moet je zijn om tot zo een besluit te kunnen komen . Het volk verdient de leiders waarvoor zij kiest . Dus lekker op naar nog 5 jaar ellende en afgang van het land.


  Maak melding

 10. Een gevangene in eigen land, de grootste lafaard van Suriname, weet dat hij Internationaal niet zo populair is, en neemt het zekere voor het onzekere, heeft reeds eerder bewezen een grote lafaard te zijn, zowel met die moorden op 8 Dec. als die moordpartij in Moiwana.
  En nog, wanneer zijn aanhangers dit bericht lezen op waterkant, voor zover ze kunnen lezen, beseffen ze nog niet, wat voor een impact het heeft voor Suriname, dus stem maar weer op deze grote mislukkeling, die een sta in de weg is voor de ontwikkeling van Suriname vanwege zijn eigen belang.


  Maak melding

 11. Whahahahhaha, SLM heeft een Airbus A380. wat een lachertje. Huidige vligtuig is niet te vertrouwen om een vlucht naar Azia te maken maar wel de vlucht te maken amsterdam – paramaribo vv. SLM is gewoon niet te vertrouwen. Als je leven lief is gewoon niet met SLM vliegen. Problemen met landing gestel, rook in de cabine en SLM zegt dat is gewoon, vliegtuigen hebben mankementen. Als rook in de cabine komt en blijft ben je in 5 minuten dood, als de landing gestel niet werkt can het toestel crashen en in brand vliegen. Maar SLM zegt dat is allemaal gewoon. Gewoon me reet maar.


  Maak melding

 12. Hij was wel zo flink om 15 onschuldige en ongewapende landgenoten te martelen, folteren, verminken en standrechtelijk te vermoorden, maar verantwoording voor zijn misdaden nemen is deze ranzige, infantiele, demente en fossiele massamoordenaar te laf voor. Nu jagen alle internationale opsporingsdiensten op dit Monster van Bastion Veere en durft deze laffe hond zich nergens meer te vertonen buiten eigen landsgrenzen.


  Maak melding

 13. Bouterse is een gevangene voor zichzelf geworden. Hij kan nergens meer heen dan Cuba, Nacaragua en Venezuela. Hij zal ook nergens meer kunnen gaan en behalve dat de vliegtuig moet worden bijgetankt, ook de F-16 dat vliegtuig kan dirigeren naar een andere luchthaven of basis.
  Einde Oefening.

  Hij denkt slimaf te zijn om zijn straf te ontlopen. Maar hij vergeet de WET van de natuur en die is meedogenloos. Voor zijn daden in welke vorm dan ook gedaan, zal hij ervoor moeten boeten maar dan zonder rechters en advocaten. Want de wet van de natuur is zichzelve de wet en spreker.
  Einde oefening.😬😬


  Maak melding

 14. -Slapelozennachten voor jou Bouterse, maar als er iets moet gebeuren zal het ook gebeuren, maakt niet uit waar je staat, ligt of loopt.
  De NDPérs die nog steeds niet kunnen inzien hoe corrupt deze regering is heeft een stel gaten in hun hersenen. Zie maar het voorbeeld van het Zorghotel maar.

  Suriname wordt geregeerd door een stelletje waardeloze gangsters, oplichters, corrupten etc.
  Het zijn mensen die NIET van het volk houden, maar alleen naar eigen belang kijken.


  Maak melding

 15. Voor de nier is het wel een groot risico van afstotings gevaar. Vooral door het lang reizen. Hij zal in z’n leven moeten kwellen voor de misdaden die hij heeft begaan en nogsteeds doet.


  Maak melding

 16. Op grond van zijn functie is Bouterse een diplomaat. Hij kan zich dus ongestoord verplaatsen. Zo heeft hij jaren geleden ook een algemene vergadering van de VN bezocht. Destijds was hij bij verstek reeds veroordeeld door Nederland. Ook die veroordeling heeft een houdbaarheidsdatum. Maar Bouterse is niet gek omdat er nog gekkere mensen (landen) zijn. Waarom een risico wagen? Suriname heeft geen hoge status op internationaal terrein. Het kan betekenen dat landen die als puntje bij paaltje komt, en die zich niet storen aan bepaalde codes, regels en gebruiken, hem doodleuk aanhouden. Die houden zijn bewegingen in de gaten en slaan eventueel toe.

  Daar sta je dan als president en je hebt geen moer te zeggen en geen enkel land zal je kunnen helpen anders dan een krachtig protest uiten. Maar intussen ben je de klos. En je bent al op leeftijd. Waarom zo een risico nemen? Hij is niet bang maar uiterst berekenend en schat zijn kansen in. Anders zat hij allang in het gevang.

  Maar dan weer betekent Bouterse niets binnen het internationale gebeuren. Hij is feitelijk niet de moeite waard. Alleen zijn vermoedelijke betrokkenheid bij drugssmokkel speelt hem parten. En ook die veroordeling verjaart.

  Laat de arme man zijn vakantie en staatsbezoeken besteden aan Brokobaka. Daar kan hij ongestoord zijn gang gaan. Alleen wanneer het gegarandeerd is dat hij kan reizen zal hij dat doen. Tot die tijd is het Brokobaka.


  Maak melding

 17. Ga op internet en kijk in zuid Afrika waar Bouterse met Obama iets staan te drinken!
  Ga naar internet en kijk waar Bouterse zijn toespraak hield bij de verenigde naties!
  Ga naar internet en kijk waar Bouterse was op Trinidad!
  Ga naar internet en kijk waar Bouterse was in Nederland!
  En ga zomaar door.


  Maak melding

 18. Wendy
  28 juni 2019 at 13:39

  Als hij gaat met delegatie. Gelul. Gaat hij niet. Gelul. Moet hij niet dagelijks dialyseren volgens sommigen???
  Deze man heeft ook jaren terug vr zn hele coup gebeuren niet veel gevlogen. Nadat hij uit nl is verhuisd naar Su was het prima voor hem.

  ===========================

  Vertel ons waarom is Bouterse nu president
  geworden ? De man moet toch de belangen van Suriname dienen. Indien dit niet kan moet hij opstappen. Staatsbezoeken is een onderdeel van zijn werkzaamheden. Zo simpel is


  Maak melding

 19. ” De president is in veel landen niet welkom vanwege het feit dat Interpol op verzoek van Nederland een internationaal arrestatiebevel uitgevaardigd heeft tegen hem. “

  Politiek Suriname beschermt een drugscrumineel !

  Voorgaande regeringen waren te laf om Bouterse te arresteren !

  Daarom hebben weinig Surinamers vertrouwen in de politiek.

  Welke partij durft rechtvaardig te zijn ?


  Maak melding

 20. Schandalig dat de president een internationale arrestatiebevel heeft. Wat een reclame voor het koulo land.
  Hij schijt in zijn broek die lafaard, jaren 80 had hij een grote bek, en nu is hij een mois moisie geworden.
  Waktie moro e kong baka mei 2020 !!!!Afrikaanse toestanden.


  Maak melding

 21. maar 1 ding wil ik niet over het hoofd zien.
  los van zijn vrees op een aanhouding buiten suriname zegt hij iets ovet de airbus dat niet in orde is…lees ik het goed? ..dus je koopt een airbus van lage kwaliteit en het volk is goed voor om ermee te reizen en jij niet als president die het gekocht heeft …Dang a tori nah wang broko baskieta dus.Ik heb het nooit vertrouwd sinds dag 1…want er was tijdens een reis al een trilling in de staart …en desi weet ervan want het was een oud vrachtvliegtuig in china.


  Maak melding

 22. @ Pakiratigri: Soms heb je zo je heldere momenten,

  Je zegt het zelf, “Daar sta je dan als president en je hebt geen moer te zeggen en geen enkel land zal je kunnen helpen anders dan een krachtig protest uiten. Maar intussen ben je de klos. En je bent al op leeftijd. Waarom zo een risico nemen? Hij is niet bang maar uiterst berekenend en schat zijn kansen in. Anders zat hij allang in het gevang.”

  En zo iemand kiezen de Surinamers dus als hun leider. Iemand die niets te zeggen heeft en geen internationaal respect of aanzien heeft. Een bang oud mannetje dat niet naar buiten durft en kans loopt in de gevangenis terecht te komen. Nederland, de enige echte vriend die wat goeds zou kunnen doen voor Suriname, daar maakt hij ruzie mee. Wat een strateeg is die man!

  “Uiterst berekenend”, ten voordele van zichzelf dan en ten nadele van Suriname. Niet alleen de president heeft levenslang in zijn gouden kooi, alle Surinamers hebben levenslang, veroordeeld tot afglijden naar een leven in een steeds verder wegzakkend aspirant derde wereld land dat geleidelijk overgenomen wordt door China. Jammer, maar hun keuze.

  Gefeliciteerd!


  Maak melding

 23. Alleen aanhangers van moorden, drugscriminaliteit en berovingen, adoreren deze lijder, die het gros van hen ook financieel vermoord, paars drogeerd en paars beroofd. We kaa noch voor veif, weten enkel debielen met volle zekerheid, vanwege hun lage IQ, we wille neks anders dan weer vijf want soso lobi de paarse indoctrine, neks no fout.


  Maak melding

 24. Paki-RAT-igri,
  je bent een ranzige geesteszieke gevaarlijke gek. Een minderwaardig sujet als jij blijft schaamteloos en hersenloos structureel alle wan en misdaden van de drugsveroordeelde meervoudig moordenaar DESIRE DELANO BOUTERSE met zalvende woorden afzwakken. Misselijkmakend eng ventje ben je.


  Maak melding

 25. Par Express,
  Noem welke landen dat zijn hé!!
  Bouterse gaat naar het buitenland wanneer hij wil geen enkel land kan hem tegen houden.
  Van Nederland mag hij niet in het land
  Toen hij naar zuid Afrika ging zei Spongebob dat hij uitgeleverd zou worden,waar is hij nu ik heb hem nooit meer gehoord. die idioot.


  Maak melding

 26. Ray,
  een grote bek in Ocer, maar buiten de landsgrenzen een schijterig, laf en bang juffershondje. Zelfs in DNA slaat hij met de staart tussen de poten op de vlucht na confrontaties met Belfort en Gajadien. Het is een LAFAARD pur sang.


  Maak melding

 27. Laat Bouterse zijn presidentschap neerleggen / afstand nemen van zijn onschendbaarheidsfunctie en afreizen naar Amerika of Europa.

  Bouterse durft alleen naar communistische staten te gaan.

  Verder heeft het geen nut om in detail te treden en verklaringen te geven.

  Een NDPer zal nooit een waarheid accepteren dat in het nadeel is van hun baas Bouterse.


  Maak melding

 28. @Raghoebarsingh
  Een revolutionaire leider die Suriname naar de afgrond heeft gedreven.Hij is een man zonder ballen die mensen in het holst van de nacht het huis uitsleurt en in koelen bloede vermoordt.Hij hangt van lafheid aan elkaar vast


  Maak melding

 29. ik heb een zinvol opmerking kunnen ontdekken en dat dat elk PRESIDENT is in ambt onschendbaar
  pas als hy geen PRES meer is kan zo iemandt gearesteerd worden.
  de rest zyn Doom senario,s . realiteit is dat hy al 9 jaren de President is
  veel loze critic en weinig ondernemend alleen tegen 8dec dan staan de media vol,voors gaat het leven gewoon door dus Lets make Suriname Better door Productief en opbouwend te denken want geen ander land gaat ons Helpen NIET de PRESIDENT en NIET onze BEVOLKING laat dat duidelyk zyn .kyk maar alle landen doen eigen belang niet anders, ik heriner my de uitspraak ,if lawmang e seri ing ma im bai ing. dat gebeurt in de wereld vandaag .dus komop mensen ik doe een beroep op jullie samen ons land op te bouwen
  je hoef niet van iedereen tehouden maar houdt van je geboorteland .GOD ZY MET ONS


  Maak melding

 30. Als president heeft bouterse helaas diplomatieke immuniteit in het buitenland dus dit verhaal lijkt me niet waarschijnlijk als verklaring waarom hij niet op snoepreis gaat naar het buitenland. Veel waarschijnlijker is dat hij niet gaat vanwege zijn sukkelende gezondheid en omdat hij zich liever wilt concentreren op de verkiezingscampagne.


  Maak melding

 31. @ Raghoebarsingh
  Wat zit deze dagoebarsingh uit zijn houdbare opening uit te kraaien en gaat 1 Moordenaar zich op prijs stellen wat een lafaard ben jij toch,omdat de Moordenaar geen broer,vader,oom,neef, buurman of een heel goede kennis van hem eerst gemarteld en daarna vermoord heb en daarna een snelle verandering op zijn manier afgehandeld heb.Ga maar fietsen hersenloze sterveling dan kom jij tot je zelf!


  Maak melding

 32. als ik Ahinwa was, gelukkig niet,, zou ik allang weggelopen zijn uit het ambt van v p ..met opzet klein letters geschreven, omdat hij zo één waardeloze figuur is..
  zelf kan hij ook niks, buiten de huidige functie geleerd of niet, hij kan niet zelfstandig iets ondernemen.

  zijn vrouw of wat het mag zijn, weet ook geen raad met de positie die zij bekleed.

  beter was het als zij dagelijks op de markt stond groente te verkopen, meer is ze niet waard..


  Maak melding

 33. hitler was een dictator,
  napoleon met zijn honderd duizend man ging naar de Syberisch koude Rusland,
  moesoline Italië was een dictator,
  stalin van cccp was een dictator
  lenin van cccp was een dictator,
  michail sergejevitsj gorbatsjov was een dictator,
  idy amin dada was een dictator,
  mobutu sese seko kuku ngbendu wa za banga van Congo was een dictator,
  papa doc van Haiti was een dictator,
  baby doc Haiti was een dictator,
  sadam hoessein van Irak was een dictator,
  Moammar Mohammed al-Qadhafi van Libië was een dictator
  mohammed hosni said moebarak van Egypte was een dictator
  miguel díaz-canel van Cuba is een dictator,
  maduro is een dictator,

  poetin van Rusland is een dictator,
  ddb is een vertoont heel dictator gedrag
  enz, enz,

  soso po(o)r lai, din alla malla do K.

  zie hoe het leven was en is in deze landen en vele van dit soort landen die door dictators worden geleid. mensenrechten, vrijheid, meningsuiting, persvrijheid, gevangenisstraffen, bestuur, armoede, waarde van hun geld, enz. enz. Zie wie rijk zijn en hoe de massa het volk in heel grote armoede en ellende leeft, enz.

  Een Volk Dat Voor Tirannen Zwicht Zal Meer Dan Lijf En Goed Verliezen Dan Dooft Het Licht…

  Time4Change!

  Surinamers, kiezers van Suriname redden jullie Suriname van de dictatuur en stemmen jullie op 25 mei 2020 bij de Algemene Verkiezingen van de DNA van Suriname massaal voor de oppositie partijen in de huidige DNA en er buiten.

  Criminele horen in de gevangenis te worden opgesloten, nadat de rechter/krijgsraad het vonnis heeft uitgesproken en nak (h)Ambra.

  Leve:
  – de democratische rechtsstaat,

  Hoera, Hoera, Hoera!

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 34. Ben niet gecharmeerd van Adhin, maar om zijn vrouw te betrekken in negatieve reacties op hem, is wel heel erg laag.
  Typisch het gedrag van Surinamers om familieleden te betrekken om hun gal te kunnen spugen!


  Maak melding

 35. Wow Praserie, ik moet heel hard lachen om jouw reactie. Ga het ook niet uitleggen waarom, zul je toch niet begrijpen, omdat je verteert wordt door haat. Je hersens zijn totaal uit elkaar gerukt!


  Maak melding

 36. Waarom denk je dat Bouterse president wilde worden en nu er alles aan doet om president te blijven ?

  Er is overtuigend bewijs tegen hem !
  En het “December-proces” blijft hem achtervolgen tot dat er rechtvaardigheid komt !

  M.a.w. zijn dagen zijn geteld.
  Het enige wat hem nu nog beschermd is politiek Suriname en zijn presidentsschap.
  Ow ja, ook dom-Suriname, het NDP-volk, zij beschermen Bouta ten koste van Suriname en de verstandige Surinamers.


  Maak melding

 37. Voor degenen die denken dat DiDiBri ook onschendbaar is in Suriname het volgende. Toen de Amerikanen Manuel Noriega, de criminele dictator president van Panama van drugs verdachten zijn ze hem tot in Panama gaan halen. Google maar. Ik zal de dag prijzen dat de Amerikanen DiDiBri gaan halen en hem voorgoed opsluiten. Dan moet hij nog 1 keer vliegen. Als het morgen gebeurd wordt Trump mijn beste vriend.


  Maak melding

 38. Hahaha zelfs good old Castro job reizen maar onze dierbare hooggeleerde generaal admuraal veldmaarschalk prof dr it mpp bouta durft niet eens langer naar stoelmanseiland uit vrees day huh zijn luier zwaar gaat vervuilen. Dus ocer kakkerlakken voorlopig geen massala in Jillie pakket.


  Maak melding

 39. Bouterse is als president in het Buitenland onschendbaar.
  Er wordt echter vergeten dat bij een vonnis van de krijgsraad hij volgens de Grondwet geen president meer kan zijn en er doof het ontbreken van een constitutioneel hof geen beroepsmogelijkheid is.
  Hij zal naar India in Afrika 1 (A 340) of 2 stops ( gehuurde zaken jet) moeten maken ofwel totaal 4 mogelijkheden dag er iets goed misgaat.

  Voeg toe zijn niet al te goede gezondheid en labiele toestand.
  Bouterse heeft al jaren landarrest. Kan alleen naar Venezuela en Cuba.


  Maak melding

 40. @@ ..NO BRUJA Ramsing domme EZELS Bouta kon moro oenoe Dongkaolokaw. 2020 .BOUTA PRESIDENT BAKKA
  PRENT HET GOED IN JULLIE OREN ,. JULIE BEIDE….PUNK ASS MOTHERFUCKING SELL OUT COONS !


  Maak melding

 41. Amber Alert: De Vader van alle Dombo’s DOMSCO is uit het Pieterbaan Centrum onsnapt.

  Bij signalering gelieve het Pieterbaan Centrum meteen te verwittigen.

  Hij is OLIEDOM dus let op uw eigen veiligheid.


  Maak melding

 42. Ik vrees dat mensen als Damsco weleens gelijk zouden krijgen.
  Als die overgrote groep Surinamers, die het vertrouwen in de Surinaamse politiek hebben verloren, niet gaan stemmen voor een beter Suriname dan kan het zomaar zijn dat Bouterse met zijn criminele organisatie weer ” net ” een meerderheid haalt.
  De kans is groot dat Bouterse de niet gebruikte stemmen zal stelen.

  Er worden nu al scenaria bedacht om Bouterse aan de macht te houden !


  Maak melding

 43. Ja, Ik vraag mij nog steeds af hoe zo,n klootzak, die Suriname en de Surinamers alleen een slechte naam kan geven, president van dit land kan worden. De enige verklaring is dat de parlementsleden die op hem hebben getemd stront in hun ogen en in hun hersenen hadden. Dit zie ik niet aks de schuld van Bouterse maar de schuld van degenen die hem tot president hebben gemaakt. Nooit meer op deze figure stemmen, Ze zijn een schande voor het volk.


  Maak melding

 44. @ staartje ..NDP BESPOTTER.de grootste anti Suriname idioot ..met Bouterse SYNDROOM. Ai ..a pa dies frustreer.ernstig vanwege Bouta is ie noodgedwongen aan de DIAREE kuur…Sarie torie hoe iemand door zoveel haat chronisch ziek kan worden..RELAX..OMOE..NDPbespotter. jo domme BULLEBAK !!! Wel bidjieng nat joe borsoe. Want de komende 5JAAR is ..DESIREE DELANO BOUTERSE er Weer JOU PRESIDENT mie mang! Dus opzouten jo ACHTERLIJK IDIOOT !


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.