woensdag, mei 22, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie pakt verdachte op in liquidatie zaak voetballer Kelvin Maynard

Politie pakt verdachte op in liquidatie zaak voetballer Kelvin Maynard

-

Does Travel - naar Suriname

in het onderzoek naar de moord op de Surinaams-Nederlandse oud-voetballer Kelvin Maynard, heeft de politie een verdachte aangehouden. Deze is door de politie meegenomen naar het bureau en wordt verhoord. Waar hij van verdacht wordt, is nog niet bekend.

De in Suriname geboren Maynard (foto) overleed op 18 september nadat hij in zijn auto in Amsterdam-Zuidoost onder vuur was genomen. Na de beschieting reed hij tegen de voorgevel van een brandweerkazerne. Ondanks reanimatiepogingen bezweek hij aan zijn verwondingen.

De 32-jarige oud-voetballer werd mogelijk achtervolgd voordat er op hem werd geschoten, meldde de politie een dag na het incident. In verband met de fatale schietpartij zocht de politie naar twee personen die in het zwart gekleed waren en reden op een zwart tweewielig of driewielig motorvoertuig.

Volgens diverse media werd Maynard in het criminele milieu ervan beschuldigd dat hij samen met anderen een grote partij cocaïne had ‘geript’. De recherche ziet inderdaad aanwijzingen dat hij in de drugshandel zat en onderzoekt ook dat scenario over de diefstal, maar houdt nog meer mogelijkheden open.

De nu aangehouden verdachte zit vast voor verhoor. Meer informatie over de identiteit en verdenking volgen later, meldt de politie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

10 REACTIES
 1. Het is en blijft nog altijd verleidelijk om zich in te laten met drugs handel. ook al is het geld dat mee gemoeid gaat nog zo veel. Een oproep aan de Surinaamse jeugd, blijf ervan af laat je niet wijs maken dat het gaat lukken. Degenen die zich met drugscriminaliteit willen inlaten, het advies is Blijf er van af. De echte drugsdealers zijn veel verder in ontwikkeling en hebben al genoeg geld en zijn slim genoeg om uit handen van de autoriteiten te blijven dus hebben ze jou voor nodig om het risico volle werk te doen


  Maak melding
 2. Opgeruimd staat netjes. Meestal is het zo wanneer ze opgeruimd zij dan komt men met praatjes dat men niks wist van de praktijken waar deze gasten zich bezig hielden. Het is nu te laat met hangende poten zielig te doen. Want toen het geld in het laatje kwam kon je toch afvragen hoe men plotseling aan zoveel geld kwam. Want hij was heus niet een topvoetballer met een gigantische salaris. Familie weet het verdomd goed waar hij zich mee bezig hield. Kom nu niet doen al alsof je neus bloed. Want het is allemaal onzin.


  Maak melding
 3. Jullie weten echt niks maar daar komen jullie achter want de politie gaat binnenkort melden dat dit een vergismoord is want Maynard had niks met drugshandel te maken alleen mensen om hem heen zaten er in. En als vergelding hebben tegenstanders van zijn omgeving hem vermoord


  Maak melding
 4. Advocaat Derk Wiersum zat UIT de drugshandel. Ook de pijp uit. Het maakt niet uit wie wat waar, op een gegeven moment komt de drugshandel naar jou toe. Dan mag je kiezen, meedoen en zwijgen of het daarboven verder zoeken.


  Maak melding
 5. Ze weten het weer beter alsof ze erbij waren ze weten meer veeeeeel meer dan de politie waarom gaan jullie niet naar de politie met al jullie info alsof het hier een politie bureau is


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES