Automobilist op klaarlichte dag klemgereden, beschoten en beroofd door criminelen

35
politie-op-locatie-suriname

Een automobilist in Suriname is woensdag door twee gewapende mannen beroofd toen hij met zijn auto over de openbare weg reed. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat deze beroving rond 11.45u plaats vond op de hoek van de Soekhanstraat en de Meerutweg, omgeving Kwattaweg.

Het slachtoffer werd op die bewuste plek klemgereden door twee mannen in een grijs gelakte Toyota Vitz. Ze waren gewapend met vuistvuurwapens en losten een schot op het voertuig, waarna ze een handtas van het slachtoffer wegnamen.

In de gestolen handtas zat onder andere 20.000 US$, 1.500 SRD en enkele persoonlijke bescheiden van het slachtoffer. De daders konden na de beroving wegkomen.

De Surinaamse politie heeft de zaak in onderzoek maar heeft nog geen aanhoudingen kunnen verrichten.

35 REACTIES

 1. Word het niet tijd om af te stappen van die cashcultuur en over te gaan op meer elektronisch. Is toch een stuk gemakkelijker en veiliger. Die banken moeten wel goed zijn beveiligd tegen hackers enzo, anders gaan die gelden ook snel verdwijnen.


  Maak melding

 2. Inside job of slechte vriend die deze paars verworden rovers tipte. Vreselijke tijd ligt in het verschiet als idioten wederom stemmen op de nationale Duivelse partij, alles zullen ze verwoesten.


  Maak melding

 3. Het land is aan het verzuipen in armoe.Wat vroeger een chicken feed bedrag was,lijkt heden een fortuin.En daar voor worden zelf eens goede mensen heden een verrader.


  Maak melding

 4. Vertrouw nooit en te never iemand in su als het gaat om privé gebeuren of financiële dingen they Will fuck you in the ass als het kan is triest maar het is nu eenmaal zo surieneds zijn sowieso altijd de sigaar


  Maak melding

 5. HongKongFree
  Hoezo afschaffen?
  Dang na Bouta yu kisie want euro’s kunnen dan niet meer cash verzonden worden naar China / Hong Kong of ander land om US$ in te wisselen
  Dus NDP en DNA zullen dit nooit en te nimmer loslaten en vooral Hoefdraad is en blijft pleiter van cash cultuur


  Maak melding

 6. Ik vind dit een vreemde zaak. Ik heb sterke vermoedens dat deze roof is geregisseerd. Hoe kunnen de rovers ” on the right place on the right time ” zijn. Het is ook niet goed dat mensen met grote cash bedragen over straat gaan. In Suriname zal men ook aan moeten gaan wennen dat het giraal overmaken van geld veel veiliger is.


  Maak melding

 7. @ Bonanza,
  je hebt volkomen gelijk!!!
  Waarom is het altijd een bepaald volk.
  Zonder hen was t land wellicht beter vanaf.

  P.s. ik ben geen hindoestaan, ook geen javaan. Maar je hebt gelijk


  Maak melding

 8. Waar en Wat doet de politie die laatst nog nieuwe voertuigen ter beschikking heeft gehad. Zichtbaar aanwezig zou zijn volgen de minister en nieuwe Korpschef. Ik merk daar weinig van , was het alleen maar PODIUM TAAL??. Als toerist voel ik mij niet veilig en zal zeker goed overwegen waar ik mijn volgende vakantie zal doorbrengen. In ieder geval in een land met de GARANTIE op veiligheid en geen gevangenis tralies voor ramen en deuren. Ik verwacht een drastische aanpak van de Korpschef en de minister.


  Maak melding

 9. Er zijn landen genoeg waar je veilig met $20.000 en 1500 srd kan rondlopen. Alleen in su is dat not done. Ik zeg nog 5 jaar NDP!
  Dang wo ka echte, echte!


  Maak melding

 10. Is vreselijk wat er is gebeurd maar ook heel vreemd dat de rovers exact wisten dat er behoorlijk geld in de auto was. Dit is geen zuiver coffee. Lijkt me ook dat er een tipgever in het spel is.
  Ja, iemand schreef over safe city, inderdaad, wat is de bedoeling geweest van dit project. Ik denk niet dat het bedoeld is om alleen mee te pronken maar functioneel zou het een wezenlijke bijdrage moeten leveren in het opsporen van criminelen indien het operationeel is. Anders moeten ze het laten slopen want dan heeft het geen nut dat er zoveel geld gemoeid is maar het werkt niet.


  Maak melding

 11. Voor de mensen die vinden dat rondlopen of rijden met 20 duizend Usd gewoonste zaak is van de wereld. Misschien voor jou, maar voor de gewone hardwerkende man en vrouw is meer dan wat ze verdienen in 3 of 4 jaar in Suriname dus….


  Maak melding

 12. Voor de mensen die vinden dat rondlopen of rijden met 20 duizend Usd gewoonste zaak is van de wereld.
  Dan weet je gelijk in wat voor soort kringen deze figuren zich bevinden.
  Als je hard werkt voor je geld, leer je de waarde kennen en ga je er ook zo mee om


  Maak melding

 13. Ik vind dat die vliegtuig op 25 novemder a.s. heel grondig moet onderzocht worden voor vertrek naar welke land dan ook..

  Desnoods,,, onderweg laten landen onder dwang door een buitenlands m o gezondheid…

  Dus goed doorzoeken alle kosten verhalen uit de bezittingen die worden ge gevonden..

  Je zult er versteld staan wat er meegenomen wordt…


  Maak melding

 14. Met zoveel geld in Suriname op stap, dan heb je echt KA in je hoofd. Je kan niemand vertrouwen zelfs de bankmedewerker die het geld voor je neertelt heeft haar handlangers al getipt nog voor je buiten staat. Degenen die je moet betalen steelt het van je, om vervolgens nog een keer het bedrag op te eisen, NIEMAND is te vertrouwen. GELD speelt een grote Hoofdrol in Suriname, en ze willen er vooral heel weinig voor doen om het in handen te krijgen🤑🔫🔪💣


  Maak melding

 15. Ik kan bij deze geen ongelijk, hebben. Ongeveer 50 jaar, gelegen voelde ik mij overdag, veilig en beschermd. En als het donker werd had ik een fijne avond en een zalige nachtrust. Nu ben ik in alle delen van de dag bang en steeds wantrouwig. Maar gelukkig weet ik hoe dat gekomen is. Ik leef in de wetenschap, dat alle ellende die Suriname heeft ook mij kan overkomen.


  Maak melding

 16. Ram Singh, is het zo erg? Mijn ouders zijn reeds lang overleden. Ik ga zo af en toe. Merk wel het hebzuchtige aan de mensen daar. Ik mis de zon wel en mijn land, maar niet de hebzuchtige mensen daar. Onder ander mijn eigen zus. 🙄
  Ze gaan nog voor 5.


  Maak melding

 17. Jullie allemaal die het hebben over veiligheid in Suriname kijk maar naar Amsterdam bijna elke tien minuten een beroving
  En toch komen er toeristen
  Dus gewoon lul praatjes


  Maak melding

 18. Het is tijd om een grote screen film te maken.City Street robbery in Paradise. Screetching breaks. Guns drawn etc.
  Jammer Par’bo wordt wodt net als Amsterdam en Chicago. De ndp kan geen orde handhaven.Ze willen nog vijf?


  Maak melding

 19. Met de dag word het erger in Suriname.Tja, met een crimineel als lijder verwacht je niet beter,het schijnt dat de rest van de criminelen denken dat een strafblad 1 van de vereiste is om lijder te worden van Suriname.Ze doen hun best zo te zien.


  Maak melding

 20. @ ray
  Daarom komen we Suriname overnemen
  Jullie president komt met een lo mang kijken hoe wij het doen.
  Mie lob sranang mang,
  deng dong no go en je kan ze met een soft kopen


  Maak melding

 21. In 2020 stemmen alle moordenaars, drugscriminelen, dieven, oplichters, fraudeurs, oplichters, geweldnaars, brandstichters, vandalen, klaplopers, nietsnutters, delinquenten en allerlei paars misdadig gespuis, wederom oerdom en dwaas op de A- nationale Dieven partij.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.