Oud-profvoetballer Kelvin Maynard geliquideerd in Amsterdam-Zuidoost

52
Oud-profvoetballer Kelvin Maynard geliquideerd in Amsterdam-Zuidoost
Beeld: Omroep West

Bij de beschieting van een auto in Amsterdam-Zuidoost is gisteravond de Surinaams-Nederlandse oud-profvoetballer Kelvin Maynard om het leven gekomen. Dat meldt de Amsterdamse politie. Gisteravond werd op de in Suriname geboren oud-prof geschoten in de buurt van de Langbroekdreef.

Maynard werd in zijn auto onder vuur genomen vanaf een scooter. Daarbij raakte hij zwaargewond, waarna hij tegen de voorgevel van een brandweerkazerne reed. Hij werd door hulpdiensten gereanimeerd, maar dat heeft niet mogen baten. De voetballer is overleden aan zijn verwondingen.

Kelvin Maynard speelde in Nederland als verdediger onder meer bij FC Volendam en FC Emmen. In 2007 debuteerde hij in het profvoetbal, om een jaar later met Volendam kampioen te worden in de eerste divisie.

Daarna stond hij nog onder contract bij clubs in Portugal, Hongarije en Engeland. Drie jaar geleden stapte hij over naar het amateurvoetbal. Dit seizoen speelde Maynard bij Alphense Boys.


52 REACTIES

 1. Uit zeer betrouwbare bronnen (100% betrouwbaar) vernomen dat het om een ripdeal gaat waarbij twee bendes om de macht op straat strijden. De ene bende bestaat uit Antillianen en de andere uit Surinamers en Nigerianen. Dit dient men even voor zich te houden. Rest volgt in de loop van de dag.


  Maak melding

 2. @ Paraexpress
  Wat begrijp je niet aan zijn posting?
  Hij schrijft dat zwarte criminelen geliquideerd moet worden.
  Daar is toch niets op tegen?
  Waarom schelden.
  Het enige dat je hem kan verwijten is dat hij alleen – zwarte – criminelen opgeruimd wil zien.
  Ook witte, rode, bruine, gele combinaties van eerder genoemde kleuren mogen opgeruimd worden.

  Vooralsnog is een onschuldig man doodgeschoten. Best wel erg.
  Pas als bewezen is dat hij een crimineel was zou je je mening kunnen bijstellen.
  Zijn trainer bij Emmen Joop Gall, die nog wel contact had met hem sprak van een hele aardige aimabele jongen


  Maak melding

 3. Devil zet een andere plaat op je naam zegt al genoeg.verder zal ik er geen woorden aan jou soort vuil maken.
  Deze site moet worden aan gemerkt als racistisch.


  Maak melding

 4. Liquidaties zijn niet toegestaan. Het is onwettig. Alleen op staatsniveau vinden er liquidaties plaats die nimmer de rechtbank zullen bereiken.
  Deze jongeman is mij onbekend maar het is best wel erg met de afrekeningen die er regelmatig plaatsvinden. Een verloederde samenleving waar mensen met een misdadige inborst heel graag naar het pistool of mes grijpen. We zullen wel horen onder welke omstandigheden deze liquidatie heeft plaatsgevonden. R.I.P jongeman en sterkte aan de nabestaanden .Ik hoop dat de daders gauw opgepakt worden. Het zijn linke gasten. Ontwrichten de samenleving.


  Maak melding

 5. @devil waar staat het dat hij in de onderwereld zat of dat het een vergis moord was en zomaar roepen ze moeten die zwarte crimenelen neerknallen doet het jou misschien geen pijn dat jij geen leve hebt,je leest niet en tetterd maar ,pico ja ik heb een harde rug je neemt het voor dat beest op ok jij kan geen begrijpen lezen eerst zeg je hij mag dat zeggen en later lees ik hoe jij zelfs zegt als het bewezen is en zijn trainer vond hem goed,ik wed dat jullie beiden begrijpend nederlands goed is er is te weinig info om die jongen de de dood in te wensen zou graag willen weten hoe jullie een opstel zullen maken en als het uberhaup begrepen zult worden .echt domme jaloerse slingerapen,oja mijn motto schelden of negeren doet mij niets ik zet jullie onchristelijke naam en lelijke nickname gewoon in mijn comment,snap niet dat dit doorkomt.je kunt niet zo praten lekker voor hem hoop dat je pyppies hebt je verdient geen kinderen zie ook nergens dat hij in de drugs zat en moest betalen maar nee hebzuchtig om antwoord te geven blijf stil reageer niet op alles en devil je bent een vloek met zo een nickname ,een.poppetje.aan een touw je kunt geen zaken onderscheiden in een ander comment hemel je paars in dat ze moeten winnen.klopt je mag maar heeft dat ook niet met drugs te maken.of is het babypoeder zwitsal en als ze jou mannetje neerknallen die jij ophemeld ga je zeggen lekker voor hem stupide idioot zul jij mij weer gaan sturen om mijn lichaam te verkomen achterlijk stuk vreten ,beperkte intilligentie toch een fijne devil dag


  Maak melding

 6. Oh. Ik hoor mensen minder lullen. Tweede in zeer korte tijd in het zo beschaafd NEDERLAND. Het moest is Su zijn gebeurd dan waren de lullers druk aan het schrijven.

  Mie e tak oen odie!!!!!!!


  Maak melding

 7. @en ik ken hem niet maar jullie vergeten een ding familie kunnen ook op deze site komen en lezen.en dan praten jullie zo,weet je hoeveel verdriet jullie.die mensen geven .daarom.als ik jonge jongens of meisjes in hun zelf ziet praten van meneer heb je een euro voor mij het lijkt of ik gek wordt .Ik weet niet wat je gedaan hebt op deze wereld ,je kunt achter een pc blijven vloeken maar karma leest ook mee ,er zijn intiniteiten


  Maak melding

 8. Ik hoop dat het hier om niet vergismoord gaat zodat de naam in ieder geval gezuiverd is. Ik geloof nml niet dat hij bij criminele activiteiten betrokken was.


  Maak melding

 9. “Nederland kan het ongekende geweld van Taghi niet aan
  Na de moord op advocaat Derk Wiersum wijst alles op Ridouan Taghi als brein – al is zijn rol niet bewezen. Hij staat te boek als een ongrijpbare, bloeddorstige vijand tegen wie Nederland niet is opgewassen.”

  Zou meneer, advocaat Derk Wiersum ook een crimineel zijn??

  Ik dacht het niet!


  Maak melding

 10. NL zal echt heel ‘blij’ zijn met de import van mocro’s en zwartjes want iedere keer weer blijken ze een hele ‘verrijking’ te zijn voor de NLse samenleving 🙂


  Maak melding

 11. De internet gangster slapen nog of vinden het niet interresant genoeg ,of het is aan hun aandacht ontsnapt .Want ik hoor niemand zeggen is een paars rat zeker of neefje van ddb als ndp spotter moet jij ten allertijde aanwezig zijn op nieuws zowel journalisten.Waar schuilen ze nu ,o sorry is bijna 20 dus hun uitkering wordt binnenkort gestort dus ze zijn niet zo agressief want aan hun schrijven zie ik dat de meeste hier wonen die op mijn Suriname afgeven .ook al ga ik nooit, maar volg nieuws


  Maak melding

 12. Het is triest dat het gebeurt maar niet verwonderlijk .. Amsterdam een stad met ruim 860.000 inwoners.
  Nog altijd 300.000 inwoners meer dan Suriname.
  Deze moorden zullen altijd blijven gebeuren..het is niet te voorkomen…in een stad met zoveel inwoners.


  Maak melding

 13. Ze gaan niet reageren want het is in Nederland gebeurt ze zijn lafaard ,ze Hemelen Nederland wat willen jullie anders verwachten ,of het in Suriname was gebeurt dan was het de Paarse regering ,dus hun Mond zijn nu in hun achterste ,ook is gister in Nederland een Advocaat dood geschoten ,nogmaals hun mond zit nu in hun achterste 🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫.


  Maak melding

 14. Forumleden/Reageerders, Odi odi.

  En nu de volgende LIQUIDATIE slachtoffer.
  Waar ROOK IS, IS VUUR.
  Oud-profvoetballer Kelvin Maynard geliquideerd in Amsterdam-Zuidoost.
  Een aanvulling op bovengenoemd artikel.

  Drie liquidaties en 400 kilo cocaïne. (19-09-2019)

  Mogelijk houden de liquidaties van Kelvin Maynard, Julian Curiel (begin augustus in de Bijlmer) en die van Genciël “Genna” Feller (op Curaçao) verband met elkaar. De Surinaams-Nederlandse ex-profvoetballer Kelvin Maynard (32), die woensdagavond op de Langbroekdreef in Amsterdam-Zuidoost is geliquideerd, zou volgens bronnen een vriend zijn van “Genna” Feller.

  “Genna” zou volgens die bronnen (mede)verantwoordelijk worden gehouden voor een rippartij van 400 kilo cocaïne van een Surinaamse drugsbaas.
  Kelvin Maynard (die speelde voor onder meer FC Volendam, FC Emmen en Antwerp FC) werd woensdagavond onder vuur genomen toen hij in zijn auto door de Bijlmer reed.

  Genciël “Genna” Feller
  Kelvin Maynard is volgens bronnen een vriend van de recent op Curaçao geliquideerde Genciël “Genna” Feller (23). De Surinaams-Nederlandse Feller werd op 2 september in Willemstad doodgeschoten.
  Hij zou naar verluidt (mede)verantwoordelijk worden gehouden voor de rip van een partij van 400 kilo cocaïne van een vooraanstaande Surinaamse crimineel die al eens is veroordeeld wegens zeer grootschalige cocaïnehandel. Of Maynard ook hierin betrokken was, is onduidelijk.

  ‘Op vakantie’
  Feller werd in de nacht van 3 op 4 augustus ook al beschoten in zijn woonplaats Almere, waarna hij gewond naar het ziekenhuis werd gebracht. Hij vertrok niet veel later naar Curaçao.
  Volgens een doorgaans betrouwbare bron van Crimesite zat hij daar niet ondergedoken zoals wordt gespeculeerd, maar was hij daar op vakantie met zijn vriendin. In het milieu werd al met verbazing gereageerd op het gerucht dat Feller op Curaçao zou zijn ondergedoken, omdat dat ongeveer de slechtst mogelijke plek is om onder te duiken. Het eiland is klein en ‘iedereen kent elkaar’.

  Op grote voet
  Volgens bronnen zou Feller als ‘uithaler’ actief zijn geweest in het criminele milieu.
  Na de diefstal van een partij drugs zou hij ineens op grote voet hebben geleefd.
  In 2017 moest Feller voor de rechter komen in verband met drie autodiefstallen en een poging tot autodiefstal, gevaarlijk rijgedrag en het verlaten van de plaats delict.

  Waarschuwing
  In de Kloekhorststraat in Amsterdam-Zuidoost waar familie van Feller woont, werd een dag na de liquidatie door onbekenden in de lucht geschoten.
  Het vermoeden bestaat dat deze schoten als een waarschuwing aan het adres van de familie waren bedoeld, en verband houden met de rippartij coke. In de Bijlmer heerst – ook onder vrienden van Feller – angst voor meer geweld vanwege de rippartij waar ‘de groep rond Feller’ verantwoordelijk voor wordt gehouden.

  Julian Curiel
  Op 8 augustus werd bij flat Hogevecht in de Bijlmer de 28-jarige Julian Curiel doodgeschoten.
  Daar gaan verschillende verhalen over. Volgens een onbevestigd bericht dat later ontkracht is zou zijn broer betrokken zijn geweest bij een rippartij van 400 kilo cocaïne.
  Andere bronnen in het milieu melden eerder aan Crimesite dat Curiel ruzie zou hebben gekregen nadat hij met anderen ballonnen met lachgas zou hebben genomen.


  Maak melding

 15. Kelvin Maynard was een bekende van de politie.Dit politie in Amsterdam heeft dit verklaard.Ze zijn nu aan het onderzoeken of hij betrokken was bij een ripdeal.


  Maak melding

 16. Als je overstapt naar criminaliteit kun je dit verwachten. Hij heeft zelf ooit een foto gedeelt waar op hij zij dat hij een rip deal gedaan had en met een grote bundel geld in zijn hand op de foto stond. Dus dit heeft hij zelf op zich afgeroepen. Ga je een ander crimineel rippen van zijn drugs dan roep je zelf de dood over je. En dan ga je ook nog een foto er over posten hoe dom kan je zijn. R.I.P Zeg ik dan toch nog.


  Maak melding

 17. Holland a no paradijs moro. Gisteren een advocaat dood geschoten voor zijn huis . Nederland staat op de 3e plaats als drugsland van Europa. Zware criminelen denk maar aan Holleder, Miremet, Klaas Bruinsma, Kobus L, en zo vele anderen. Iedereen wakker worden Nederland moord land, drugsland, Pedofiele land enz. WAKE THE FUCK UP EVERY ONE.


  Maak melding

 18. Deze wilde niet 2×45 minuten hardwerken voor een prikkie dus hij koos voor groot en makkelijk geld, niet dus.
  Wat doen ze met hun geld? Sieraden, vrouwen, auto, merkkleding en paleizen die ze niet kunnen onderhouden en daarna zelf snuiven en in de goot belanden.


  Maak melding

 19. Ik ben iets te voorbarig geweest door te schrijven dat de liquidatie weleens op een misverstand zou kunnen berusten . De politie heeft nu meer informatie naar buiten gebracht en wat blijkt ? De “ nette” jongen zat tot aan zijn snuiter in de drugs en pronkte op Facebook met zijn rijkdom. Ja met voetballen verdiende hij blijkbaar niet genoeg voor een normaal leven. Geld, grote dure auto’s en zo veel mogelijk als kan vrouwen… het snelle leven dus. Ik kan niets anders zeggen dan … kisie boeng keng


  Maak melding

 20. Deze watra snekie leidde dus een dubbelleven. Voor vrienden en familie was hij een lieve jongen maar insiders wisten het al langer … het was schijn. Ordinaire drugscrimineel die opgeruimd is. Moeten wij medeleven betuigen ? Neen, want hoeveel levens heeft hij niet kapotgemaakt door die troep ?


  Maak melding

 21. Dealen is 1, maar rippen is helemaal not done. Hij leefde op “geleende tijd”.
  Sarie voor de achterblijvers. Maar hoe je leeft is vaak hoe je sterft…


  Maak melding

 22. @Brantimak

  Deze knul was geen lievertje. Hij gebruikte regelmatig geweld, was actief in de coke wereld en is nu vermoord omdat hij 400 kg coke van Piet Wortel heeft gestolen. Die diefstal was samen met die andere knul die recent op de Antillen is vermoord. Piet Wortel kennen we nog van drugszaken die aan Bouterse gerelateerd zijn en volgens de berichten is er ook binnen de groep die die 400 kg gestolen heeft onenigheid over “of de opbrengst van die rip deal wel eerlijk verdeeld is”
  Een tijd terug, bij het artikel over de moord op de Antillen, gaf ik al aan dat er sprake is van een bende oorlog waarbij nog veel meer slachtoffers gaan vallen. En niet alleen de daders maar ook de mensen om hen heen. Vrienden, familie en gisteren zelfs de advocaat van een kroongetuig.
  Mijn advies aan iedereen is dan ook hou je ver van alles en iedereen die met coke te maken heeft. Dus ook van de losers die opeens bigi gaan spelen met stapels geld. Deze ex-voetballer was zelfs zo dom om foto’s met dikke stapels geld op social media te plaatsen. Criminele leeghoofden zonder verstand en moraal die denken dat ze geweldig zijn. Dat zijn ze niet, wel geweldadig.
  Wie met het zwaard omgaat ….


  Maak melding

 23. @Aswin
  Niet de posters hier maar hij zelf en zijn criminele maatjes doen de familie zoveel leed aan. En ook de directe familie die hem niet corrigeerde heeft medeschuld aan zijn ontsporen.
  Jouw denkwijze is feitelijk een vergoeilijking voor wangedrag en een asociale omgeving waar misdaad wordt opgehemeld als succesvol. Wangedrag dat racisme aanwakkert, wangedrag dat maakt dat anderen er op aangekeken worden en geen eerlijke kans krijgen omdat deze idioten een stigma oproepen en voeding geven aan PVV en FvD.


  Maak melding

 24. Alleen triest voor die 2 kleine kinderen die zonder vader door het leven moeten gaan, maar nog erger is dat ze telkens herinnerd zullen worden, dat hun vader een drugscrimineel was.


  Maak melding

 25. Voor Devil en Snelle Henkie. Doe eerste je grammatica voordat je comments dropt. Devil hopelijk wordt je kind ooit door zijn/haar kop geschoten in een case van mistaken Identity dan piep je wel anders. Het domme simpele volk denkt dat het altijd criminele activiteiten zijn en weten direct waar het mee te maken heeft. Wat weet de politie en justitie. Het wordt nu dagelijkse kost, als ze advocaten neerknallen volgen agenten en rechters. Wat zegt de belastingbetaler van de aanpak van de Justitie. Zijn wij veilig en waarom moeten wij bij opsporing verzocht helpen met jou politiewerk terwijl wij doelwit zijn van jou pesterijen met aanhoudingen. Ga je politie werk doen, je hebt geen idee niet. En het domme volk roept maar mocro en zwartjes.
  Wat dacht je van de narcistische misdaad op de werkvloer waar zwartjes en mocro’s kunstmatig worden weggevaagd. En nu raar opkijken dat ze mogelijk hun geld op straat verdienen. Politie doe hier wat aan want onze kinderen lopen op straat en wij ook. Bah wat een slappe politie macht.


  Maak melding

 26. Als men zich in de drugswereld begeeft, bestaat het risico slachtoffer te worden van dergelijke acties.
  Heel triest dat een jong gezin dit overkomt en ook triest voor de directe familieleden.


  Maak melding

 27. Deze jongen werd niet door Taghi vermoord maar door Piet Wortel ..hij dus Kelvin de voetballer schijnt samen met iemand anders die in de zomer ook vermoord werd 400 kilo cocaine geript te hebben….er zijn veel foto’s van hem op sociale media met pakken geld in zijn hand ….hij was een voetballer maar hij verdiende niet veel dus maar gaan rippen om snel aan geld te komen en als je dat doet dan zullen ze vinden

  Jammer het was inderdaad een goede jongen maar het snelle geld heeft zijn leven verwoest ..die ander gast was iemand uit Curacao een bekende gast Genna was zijn bijnaam ..die werd volgens mij in Almere doodgeschoten en wat las ik net ..degene die Genna doodgeschoten werd werd zelf gruwelijk om het leven gekomen..zijn hoofd werd op het stoep gevonden naast een verbrande lichaam die bij hem hoort dat was in Curacao


  Maak melding

 28. @Aswin 19 september 2019 at 15:40
  De internet gangster slapen nog of vinden het niet interresant genoeg ,of het is aan hun aandacht ontsnapt .Want ik hoor niemand zeggen is een paars rat zeker of neefje van ddb
  ——————-
  Verstandige mensen wachten eerst de feiten af en gaan niet als een kip zonder kop hun baas goed praten.
  Inmiddels zijn er meer feiten boven tafel gekomen.
  De twee slachtoffers van de moorden waren als leeghalers in dienst van Piet Wortel. Ze wilde echter slim zijn en hebben een partij drugs met een straatwaarde van 20 miljoen achterover gedrukt. Piet Wortel was daar niet blij mee en heeft iedereen in hun omgeving met de dood bedreigd.
  Piet Wortel is een bekende drugsbaas die herhaaldelijk in verband wordt gebracht met Bouterse.
  ———–
  Als er meer bekend is dan zullen we je nader informeren. Tot die tijd is het verstandig niet te veel te likken want ook dat wordt in het Surinaams-Nederlandse drugsmilieu niet op prijs gesteld. We willen niet meer slachtofers van gewetenloze drugsbazen.


  Maak melding

 29. @omdat ik niet gelijk kijk naar de misdaad maar ook de psyge dus ik zeg niet als sommige lekker voor hem,zijn moeder is recent eind mei overleden ,toen de mijne overleden was kwamen er ook ideeen naar boven van het laatij koud de wereld dus,maar ben gaan nadenken ,misschien mis hij zijn moeder heeft hij hiervoor gekozen.ik zou zeggen.die mensen.die.zeggen.a kies.ing mooi je hebt kinderen ,familie de tijd.zal het wel leren en nogmaals ik keur het niet goed,en nogmaals de onderwereld ishard soms wordt je gedwongen daarom zeg ik nooit lekker voor hem Emmanuelle grives neemt nu alle schuld op haar ineens weten die vriendinnen, denken jullie haters dat ze zomaar alle schuld op haar gaat nemen terwijl ze 15 misschien kan krijgen ze hebben haar gedwongen om alle schuld op haar te nemen en een som geld beloofd en het waren geen zwarten .die advocaat die ze hebben.doodgeschoten ik zeg niet lekker voor hem.maar.misschien heeft hij een bot gedaan zijn die zware jongens achter gekomen en denken deze is een goeie dus afmaken die handel wat het is een.incident gebeurt niet structueel.maar tot slot mijnard is nu bij.zijn moeder hebben jullie nog meer haat opmerkingen.


  Maak melding

 30. Vreemd dat grootste drugsdealers aller tijden gewoon rondlopen en doen Alsof de wereld aan hun voeten ligt terwijl deze jonge kerels worden vermoord. ieder zijn deel hopelijk wordt 2020 niet gehaald.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.