Politie neemt apparatuur in beslag na 3 waarschuwingen over geluidsoverlast

8
Politie neemt apparatuur in beslag na 3 waarschuwingen over geluidsoverlast

De Surinaamse politie heeft vorige week een muziek installatie in beslag genomen, nadat zij de eigenaar drie keer moest waarschuwen over het luid afdraaien van muziek op een woonadres. Dat meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

De politie van Nickerie kreeg melding van buurtbewoners dat zij last hadden van het luid afdraaien van muziek op een woonadres. De wetsdienaren begaven zich naar het woonadres en vroegen de overlast bezorger om de muziek niet luid af te draaien omdat hij zich schuldig maakte aan geluidsoverlast en daardoor de orde verstoorde.

De overlast bezorger lapte hetgeen de politie hem gezegd had niet te doen aan zijn laars. De politie moest tot drie keren toe dat woonadres aan doen vanwege geluidsoverlast. Bij de derde keer ging de politie ertoe over om de muziek installatie in beslag te nemen bestaande uit onder andere een geluidsversterker, een een karaoke speaker box.

Er is een dossier ter zake opgemaakt en opgestuurd naar het Surinaamse Openbaar Ministerie ter verdere afhandeling van deze overtreding.


8 REACTIES

 1. Ik woonde in een buurt waar iemand een auto repareerde om drie uur s’nachts. De motor werd opgerevved en de hele buurt mag er van genieten. De politie kwam een kijkje nemen.
  Een andere keer speelde iemand zijn muziek keihard aan. De politie kwam langs. Vertelde hem dat het na tienen in de nacht was en verzicht hem de muziek zachter te zetten tot kamer geluid. Hij zei dat het zijn recht was om zijn muziek te spelen.Wel om het kort te maken hij werd gearresteerd en meegenomen naar het bureau.
  Sommige mensen zijn zo associaal.


  Maak melding

 2. Hé hé eindelijk ! Goed zo boyz van Hermandad 👍🏼. Ik was op vakantie vorig jaar nog en verbleef toen op een appartement achter de CCN, nou we staan letterlijk in een val met alleen luide muziek om ons heen en wel tot 6uur smorgens. Hele avond waren hun aan het wedstrijden wie het hardst muziek aanzet. Bij 1 van die adressen waren er maar 3 mensen die zich vermaken met drank en dans , eindelijk komt er ordening. Bravo ..


  Maak melding

 3. Het is inderdaad de taak van de politie om burgers die het niet zo nauw nemen met de normen en waarden waarbinnen wij als samenleving moeten bewegen, erop te wijzen hoe dat moet. De politie heeft hiervoor handvatten die wij met z,n allen hebben aangenomen en onderstreept.

  Jammer dat er altijd burgers zijn die zich aan deze regels proberen te onttrekken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.